![]() |
Cevap: skandal transferler/muthis transferler
[B]Faruk Bayar,Yasin Çakmak,Mbembe,Saidou,Sedat Yeşilkaya skandal..Hele Yasin Çakmak Allah düşmanımın başına vermesin[/B] :D
|
[QUOTE=sebasteia;724805]forumda önerilen 'serhat akın' ismini ise bu yılın 'sakandal adayı' olarak öneriyorum :D[/QUOTE]
dogru vallaha serhat akin zuhahaha |
[QUOTE=ramazan5842;724580]bilica gelirse müthiş olur...koskoca bilica yine sivassporumuza muhtaç olacak..Rıza hocamızla devam edersek müthiş olur.bu seneki transferlerimiz süper olacak inşallah..geçen sezonlardaki birçok transferimizide iyi olarak nitelendirebiliriz.
[B]....HAYDİ YİĞİDOLAR HEP BERABER ESKİ GÜNLERE....[/B][/QUOTE] Umarım dediğiniz gibi olur... |
[QUOTE=migroArmis;724882]Umarım dediğiniz gibi olur...[/QUOTE]
inşallah kardeşim. |
skandal transfer sayımız çok fazla bence yasin çakmak ceyhun ersan martin anderson sandro ibrahim ülüm transfer yapmak ciddi bi iştir bu tarz oyuncalarla anca küme düşülür hele yasin ersanın en son yapması gereken iş futbolculuktur. grosicki ye ayrı parantez açmak istioyrum eger bu adamı değerlendirsek bize çok faydası olur ve kulup tarihine adını yazdırır. eneramo tunus ligi için iyi olabilir ama çok ağır topcu hayal kırıklığı olma oranı yüksek tabi form tutup zihinsel olarakda sahada olursa
|
Hocam hangi Anderson skandal transfer acaba ? Bence Anderson Dos Santos geldiği zaman takımımıza iyi katkı yapmıştı.
|
ersen martinde anderlechte gol attı ama anderson dahil hepsi beklentileri karşılayamadılar tabi anderson ersen ve yasinin yanında iniesta gibiydi haklısın..
|
Servet Çetin hakkında olumlu yada olumsuz bir görüş göremedim
|
Servet cok ucuza gelid o zaman takimi toplayan bi isimdi ve cokta iyi performans sergilemisti ki gs aninda coktu sezon sonunda.
|
Ben biraz daha eskilerden yenilere doğru gelicem transfer konusunda..
3.Lig şampiyon kadro : Muharrem,Halil,Kadir,Muhammet (bunlar süper transfer) 2.Lig şampiyon kadro : M.Ali Kurtuluş,Ufuk,Burak,Caner,M.Yıldız,Abdullah (Süperlerdi) 1.Lig kadromuz : M.Ali Kurtuluş,M.Yıldız,Balili,Petkoviç,Wooter,Karim,Bilica Karim (Tunus),Grosicki,Eneramo ve Rıza Çalımbay. Ben,bana göre iyilerini saydım..Kötüler zaten gittiii :)) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:44. |