![]() |
Cevap: Kesinleşen Tüm Transfer Hareketleri
faty kerim ve borjan iyi transferler bence.tabiki başka transferlere ihtiyaç var.özellikle forvet ve sağ açık birde oyun kurucu.
|
[B]sandro dahami bizde o gittiydiya fb macindan once
demekki hala uyuyor allah bilir tesiste uyuyor uyandirmamis yonetim kiyamamis uykucu sandro aslinda tipi futbola musait ama acilamadi gitti gerci tiple olsa navratil en begendigim isimlerden adam futbolcudan haric herseye benziyor artis yaw :))[/B] |
[QUOTE=mucahitbaba58;726664][B]sandro dahami bizde o gittiydiya fb macindan once
demekki hala uyuyor allah bilir tesiste uyuyor uyandirmamis yonetim kiyamamis uykucu sandro aslinda tipi futbola musait ama acilamadi gitti gerci tiple olsa navratil en begendigim isimlerden adam futbolcudan haric herseye benziyor artis yaw :))[/B][/QUOTE] - sandro gitti ama geri geldi şımdı sıvasta. rıza hoca sandroyu messi sanıyo kadroda tutuyo hala. bi faydası olmaz o adamın.. |
Cevap: Transfer Hareketleri Anketi
akette transferleden memnun olmayanlar onde :D
ama bence cok gec bunu konusmak icin daha cok zaman var transfer doneminin bitmesine daha kamp falan var sabredin |
Cevap: Anket: Transfer Hareketleri
istatisliklere bakacak olursak transferlerden memnun olan yokk duy sesimizi ey mecnun başkann
|
iyi bir forvet lazım kamp başladı başlayacak daha forvet alamadık
|
bu transferler sivassporu uçurmaz aynı tas aynı hamam
|
bence yapilan transferler o kadarda kotu degil bizim gibi hic para harcamayan kulupler dolu
ben sivasspordan gelecek yil icin cok umitliyim ikinci yari zaten iyi futbol oynadik bence grosicki enramo navratil transferleri ozellikle muthisti onlar olmasa duserdik simdi de birkac takviye yaptik faty,borjan,kerim,cerny birkac kaliteli transfer daha yapsak bu takim kesinlikle dusmez hatta ilk 10 da kalir butun sezon boyunca, niye bu kadar sivassporu kotu goruyorsunuz anlamiyorum acikcasi bence cok karamsarsiniz relaxxx |
Tüm gelismeler gecen yilin bir nevi kopisi gibi,gecen yilda nokta transferler yaptik diye ortaya cikan Mecnun baskan sonunda ,Mesut Bakkal´in ipini cekti.SIRADAKI IKINCI KURBAN ISE RIZA HOCA.Onun ipinide cekecek.Neden biryillik anlasma yapildi?Riza hoca herhangi bir hoca degil Sivas´in cocugu.Riza hoca listesinden kac oyuncu alabildi acaba?
|
[QUOTE=B.DUMANLI;726757]Tüm gelismeler gecen yilin bir nevi kopisi gibi,gecen yilda nokta transferler yaptik diye ortaya cikan Mecnun baskan sonunda ,Mesut Bakkal´in ipini cekti.SIRADAKI IKINCI KURBAN ISE RIZA HOCA.Onun ipinide cekecek.Neden biryillik anlasma yapildi?Riza hoca herhangi bir hoca degil Sivas´in cocugu.Riza hoca listesinden kac oyuncu alabildi acaba?[/QUOTE]
. menejerler öneriyor bizimkilerde alıyor.. yönetim çok cimri. hocanın istediği oyuncuları almıyor yönetim |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:00. |