SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Geciken cevap! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32245)

Sivmustang58 25.06.2011 17:23

Cevap: Geciken cevap!

ABDULLAH ABİ KROSİCKİ GERÇEKTEN İYİ BİR FUTBOLCU. ŞİMDİ ONUN SİVASTAN BEKLENTİLERİ TABİKİ BİZE GÖRE ÇOK FARKLI, HAYAT TARZI ÇOK FARKLI, BENCE MAKUL KARŞILAMAK LAZIM. BAZEN DE OBJEKTİF OLMALIYIZ. BENDE SİVASIMI ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM, ANCAK YABANCI FUTBOLCULARIN BEKLENTİLERİ TABİ Kİ ÇOK FARKLI. HEM KROSİCKİ MEMLEKETİMİZİ KÖTÜLEMEMİŞKİ, BİR YÖNDEN DE ÖVMÜŞ. KEŞKE HİÇ BAR OLMASA. AMA MAALESEF ONA DA İHTİYAÇ DUYAN İNSANLAR VAR. ABDULLAH ABİ SENDEN BİR İSTEĞİM VAR, O DA STADIMIZLA İLGİLİ, LÜTFEN STAD YAPILIRKEN TRÜBÜNLERİN DURUMUNA DİKKAT ET. KAYSERİ STADININ ÜST TRÜBÜNLERİNDEN TAÇ ÇİZGİSİNİN ÖNÜNDEKİ POZİSYONLAR GÖRÜNMÜYOR, ARTI AŞIRI CEREYAN YAPIYOR, KENARLAR AÇIK OLDUĞU İÇİN, SENDEN RİCAM BU İKİ HUSUSLA İLGİLENMEN VE ÜZERİNDE DURMAN. TÜM YİĞİDOLARA HAYIRLI GÜNLER.

Sivmustang58 25.06.2011 17:26

ABDULLAH ABİ LÜTFEN TARAFTARIN SESİNE KULAK VER, KULAKLARINI SAKIN TIKAMA YOKSA KAYBOLUP GİDERSİN.

4eylül 25.06.2011 18:25

abdullah bey kafanı takma olur böyle şeyler alışır sivasımızın havasına suyuna

yol58 25.06.2011 23:45

arkadaşlar abdullah beyi neden bu kadar agır eleştirmisiniz anlayamadım bence son derece haklıda dikkat edin büyük takımlar diye bahsedilen lerin futbolcuları bir barda yada gece klüplerinde görüntülendigi zaman eleştirilmiyormu gerek form bakamından gerek se kişilik bakımından agır eleştirilere maruz kalmıyormu doğru olanda odur.Son derece özel hayatlarına dikkat etmesi gereken meslek guruplarının başındada futbolcular gelir.Kalemine saglık Abdullah beyin fazla söze ne hacet

favori58 26.06.2011 14:05

[QUOTE=yol58;727014]arkadaşlar abdullah beyi neden bu kadar agır eleştirmisiniz anlayamadım bence son derece haklıda dikkat edin büyük takımlar diye bahsedilen lerin futbolcuları bir barda yada gece klüplerinde görüntülendigi zaman eleştirilmiyormu gerek form bakamından gerek se kişilik bakımından agır eleştirilere maruz kalmıyormu doğru olanda odur.Son derece özel hayatlarına dikkat etmesi gereken meslek guruplarının başındada futbolcular gelir.Kalemine saglık Abdullah beyin fazla söze ne hacet[/QUOTE]

Konuya güzel yaklaşmışın. Aklıma şimdi geldi. Bizim Bilica'yı ve daha bir çok fenerbahçeli futbolcuyu ulusal basın gece hayatında gördüğü için çok ağır eleştirdi, o zaman bütün basın yanlış yaptı,bütün basın gerici vs. teikrar ediyorum,aptullah abi,yazısında zaten bira içmesin dememişki,o sadece "Sivas'ta bira içilecek yer yok" dendiği için tepki göstermiş,Sivas'a laf söyletmememiş.
Bir kere daha teşekkürler aptullah abi....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:53.