![]() |
Cevap: Gençlerbirliği 0 Sivasspor 0
bizim kazma forvetlere mersinin attığı 2 golu izletmek lazım özellikle kamanan ın golunu.
hala forvet almıyoruz hata yapıyoruz |
Kamanan dağıtıyor..pişman olacagz demiştim sattgmıza hadi bkalım bekleyn ki eneramo gününde olsun.
|
kamanan: 3 gençlerbirliği :0
dk 35 |
Eneramo bu haliyle Kamanan'ın tırnağı olamaz, yazık oldu, Enaramo arzu ve hırsı olmayan un çuvalı çıktı. Nerede Kamanan ın füze gibi şutları ve hırsı...
|
Ben oldum olası kamananın gtmesine karşıydım kamanana şans verilmedi yediniz kamananı bizede ah vah çekmek düşer
|
mersini 1-o yensek turu mesinmi bizmi geçecegiz 2 li averajmı genel averajmı geçerli olacak
|
[QUOTE=Besyo_cu;735732][B]Oynanan bir maç sonucunda takımımız hakkında nasıl bir kanıya varılamaz merak ediyorum.
Hazırlık maçı oyuncularımızı, kondisyonumuzu, yaz boyu süren idmanlarda kimin ne yaptığını görüyoruz... Şimdi bana az birşey futboldan anlayan birisi çıkıpta bize forvet gereksiz Enaramo ve Pedriel yeter arada Cihan ve Grosicky'de forvet oynar diye bilir ? Hazırlık maçına bakarak söyleriz takım iyi mi kötümü diye. Anderlecht'ten 5 yediğimiz de yada o sezon oynadımığız maçlarda ki gösterdiğimiz kötü performansı hazırlık maçlarında göstermedik mi ? Kocaeli hazırlık maçında tam kadro Arsenal'e fark atarken o sezon ligde neler yaptı hatırlayın...[/B][/QUOTE] [B] Tabiki hazırlık maçları az çok bilgi verir.Benim anlatmak istediğim hocanın acayip şeyler deniyerek gerçek takımı görmemizi engellemiş olması.. Ben maçı izlerken Cihanın nerede oynadığını çözemedim açıkcası,Uğurun neden stoper oynadığınıda,Diallonun ve Mehmet Nasın neden oyuna girmediğinide... Ben bu takıma güveniyorum.Her takımı yeneriz ancak Rıza hocanın doğru 11'i çıkarması ve takımı iyi motive etmesi lazım.. [/B] |
[QUOTE=taraf;735748]mersini 1-o yensek turu mesinmi bizmi geçecegiz 2 li averajmı genel averajmı geçerli olacak[/QUOTE]
[B]Mersini yenersek bizim 4 puanımız olacak Mersin 3te kalacak ve finali biz oynayacağız...[/B] |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;735752][B]Mersini yenersek bizim 4 puanımız olacak Mersin 3te kalacak ve finali biz oynayacağız...[/B][/QUOTE]
dogru ben iftar sonrası daha kendime gelemedim sagol |
beyler şunu gözden kaçırmıyalım gençler dün yoruldu bugünde mersin yoruldu yarın tahminim biz mersini yeneriz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:25. |