SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Tv 58 yorumcusu İsmail Mut'u kınıyoruz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32742)

NECMEDDİN ÖZBEK 15.09.2011 21:28

Cevap: Tv 58 yorumcusu İsmail Mut'u kınıyoruz!

ismail mut çok ayıp etmiş bu ayıbı yapan o kadar çok sivaslı varki her nedense sivasa hiç bir şeyi laik görmeyen sivaslılarda az değil hani

Kibrisli 15.09.2011 21:28

Biraz yanlış anlaşılmış Kaptan... Ben iyi tanırım kendisini bu konu üzerine de konuştuk. Stadın yapılması konusunda bizlerle aynı kanıda... 30.000'den az yapılırsa hiç yapılmasın diyen birisi. Programda da taraftarların maçlara daha fazla gelmesi için böyle bir konuşma yapıldı... U dönüşü yaptı denilen fikirleri de asıl fikirleridir, orada sunucu aslında İsmail Kaptan'ın yaptığı eleştiriyi anlamadı, İsmail ortayı yaptı sunucu kafayı vurmalıydı ama tam tersine MUT'u eleştirerek hem adamı suçlu yaptı hem bir çuval inciri berbat etti.

elbeylii 15.09.2011 21:47

[QUOTE=Kibrisli;741644]Biraz yanlış anlaşılmış Kaptan... Ben iyi tanırım kendisini bu konu üzerine de konuştuk. Stadın yapılması konusunda bizlerle aynı kanıda... 30.000'den az yapılırsa hiç yapılmasın diyen birisi. Programda da taraftarların maçlara daha fazla gelmesi için böyle bir konuşma yapıldı... U dönüşü yaptı denilen fikirleri de asıl fikirleridir, orada sunucu aslında İsmail Kaptan'ın yaptığı eleştiriyi anlamadı, İsmail ortayı yaptı sunucu kafayı vurmalıydı ama tam tersine MUT'u eleştirerek hem adamı suçlu yaptı hem bir çuval inciri berbat etti.[/QUOTE]

yorumcu yorumlarını seçerek yapacak milyonların önünde böyle bir yorumu kınarım sivaslı olarak seyirciye konuşsun stadı laflarına karıştırmasın neden bizim stad yapılmıyor diye sebep arayacagı yerde bu stadı dolduramıyoruz 33.000 kişilik stada ne gerek var diyemez hiç bir yorumcu

MaXiMuM 15.09.2011 23:42

[B]Sitedeki forumlarda stadyum konusunda " ne gerek var, daha biz bunu dolduramıyoruz " diye yorum yapanlara çok kızıyordum ama artık kızmıyorum onlara.
Sivas spor'da futbol oynamış, ekmeğini bu takımdan kazanmış ve yıllarca takım kaptanlığını yapmış bir zat-ı muhterem bunları diyorsa ve üstelik uydudan yayın yapan bir kanalda bunları söyleyebiliyorsa, ne söylenebilir ki ?[/B]

terazi 16.09.2011 01:50

ismail MUT ciksa deseki bizim stad 30 bin kisilik olsa kim tepki verecek hic kimse vermezdi gondeme gelmek icin hazir teveyide bulmusken salamis kendince hani atletler kosu yapar ya buda gurubun en arkasinda kalanlarda yani sivasimizin en arkada gelenlerinden aslinda hic tepki vermesek daha iyi olur biz tepki verince kendini adam yerine koyar bunun gibileri

recep cevik 16.09.2011 04:33

[B]Pek kaale alınacak biri olarak görmüyorum şahsen [/B]

favori58 18.09.2011 09:46

Bu adamın,sivasspora ihanet eden selahattin elbayın (çolak selo) nun yaşım gereği Svassporun formasını giydiğini görmedim,ama inanın giydiklerinede şüphem var. Böyle adamların sivassporla anılması beni çok üzüyor,çünkü zihniyetleri bozuk,bize verecekleri hiç bir şey yok

Ensar 18.09.2011 10:36

Dün Akşamki yorumlarından dolayı ismail beyi kınıyorum (tv58 DE ŞU ANDA SİVASSPORUN BAŞKA BİR STADA İHTİYACI YOK DİYEN VE BU GÜNKİ STADI DOLDURAMIYOZ 33 BİN KİŞİLİK STADA NE GEREK VAR DİYEN VE SPİKERİN İSMAİL BEY STAD AVRUPA MAÇLARI İÇİN YAPILMASI GEREKMEZMİ DİYİP UYARMASI İLE U DÖNÜŞÜ YAPAN İSMAİL MUT BEYİ KINIYORUM

Aslinda Üstüne basarak dogru bir yorum getirmis 17 bin kisilik stadi dolduramayan bir sehire Avrupa maclarina kim gidecek ben anlamiyorum bizim taraftar parasiz maddi sikintili bir taraftar sehir ancak bunu kaldiriyor Büyüksehir istanbul gibi boslarimi oynasin bunu istiyorsaniz adama hakaret edin ? kendinizi bundan dolayi hakli bulmayin.Ama sahayi doldurun onu TV yorumcusuda ister bende ama bir Hayel pesinde kosmak insani sadece rahatlatir Takimida Tarafsizlikdan yalniz birakir Düsmeye mahkum eder yanlis konusup kimsenin gönlünü kirmayin herkes istedigi gibi adabini kacirmadan yorum yapar kimse kimseden bilgi almak ihticacini duymaz bunun bilincinde olalim ? iste bundan dolayi Takim hersene Taraftar kaybediyor kizan ,küsen maclara gelmiyor görüyorsunuz Es Es,leri Taraftar dolduruyor Cilgin gibi maca konsentra oluyor bizimkiler cekirdek yemekten takimin macini seyredemiyor malesef dogru olanni söyledim bunu görüyoruz ?

KaanK 18.09.2011 11:49

Yapılacak yeni stadın sağlayacağı katkıyı sadece sivasspor maçları için düşünmemek lazım ...[B][U]Stad, şehrin vizyonuna ve gelişmesine inanılmaz katkı sağlayacaktır[/U][/B]. Dolayısıyla tvye çıkıp "stadı dolduramayacağız gerek yok " söylemleri dar düşünce ve vizyonsuzluktan öteye geçemez..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:00.