SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Hakem mi suçlu, yoksa Sivasspor mu? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32773)

ercan58.a 19.09.2011 01:16

Cevap: Hakem mi suçlu, yoksa Sivasspor mu?

[B][COLOR="Blue"]hakem yapacagını yaptı bu ayrı konu
fakat normal şartlarda bile bu maç en az 4-0 zaten
bizim takım berbat sahada resmen ... oynatıyor hepsi.anlayan anlar
bizlere ve şehrimize yazık oluyor[/COLOR][/B]

aksoy58 19.09.2011 08:20

tamam biz iyi oynamadık. ama 3 serbest vuruş.1 penaltı 3.gol ofsayt hayrettinin benzer pozisyonunda hakeme kart göstermedi.TRABZON BÖLGESİNDEN hakem istemiyoruz...hakem hazırlanıp gelmiş.yoksa 2-2 ve ya 1-2 biterdi. unutmayalım 9 kişi oynadık....

mishka 19.09.2011 09:19

Ben hakem iyi olsa da sonucun değişmeyeceğini düşünüyorum. Sivas takım olarak kötü.

Ancak yanlış bir penaltı, Eneramonun düşürülmesine penaltı ve kırmızı kart verilmemesi, bir golün ofsayt olması ve sonrasında kalecimizin iki sarı kart ve kırmızı kartla atılması. Sonuca etkili dört tane hata !.Hele Enramo'nun pozisyonu hakemin iyi niyetli olmadığını açıkça ortaya koyuyor. Trabzon bölgesi hakemlerinin özellike Barış Şimşek'in adaletli maç yönettiğini şimdiye kadar görmedim. Gerekli girişimler yapılmalı yoksa takım düzeldiğinde de hakem engeliyle karşılaşacağız.

Hasim 19.09.2011 09:21

Başta kontrollü oynamalıydık. Sahaya mutlak galibiyet için çıkalımda bunu bağıra bağıra yapmayalım. Öncelik gol yememek olmalı. Bulduğunda da atarsın. Federasyonun yeni kuralları herhalde sivasın aheyhine olduğu zaman uygulanıyor. Böyle ................ hakemleri Sivas a göndermesinler.

Sivas_SporLu58 19.09.2011 10:07

abilerim dün bi anlık sinirle çok agır küfürler yazdım herkesten özür diliyorum ya herşey ortada verilmeyen penaltı ofsayttan gol haksız kartlar herşey ortada

58svs58 19.09.2011 11:29

sivassporun bu halinden fener yalakaları sorumludur.

58svs58 19.09.2011 11:32

herkes trabzonlu hakem istemiyor neden? nedeni belli trabzonu 5 sene averaj takımı olarak kullandık. adamlar memleketinin takımına sahip çıkıyor o zaman ne yapmak lazım fenere yalakalık yapmak lazım dimi

favori58 19.09.2011 11:36

Cevap: HAKEM Mİ SUÇLU YOKSA SİVASSPORMU

[QUOTE=mühendisburak58;742202]suç tamamen sivassporda hiç oynayamıyor sanki hakem kırmızı vermeden çok mu iyi oymuyorduk.kimse hakemi filan bahane etmesin.o kadar itiraz edersen yersin tabiki.[/QUOTE]

Ya arkadaş nasıl maç izliyorsunuz şaşırıp kalıyorum. Sivaslı olmayanlarn bile ( Lig tv yorumcusu Mustafa Denizli markus ) Hakem oyunun akışını değiştirmiş diyerek yorum yaptığı bir hakeme kalkıp " hakeme suç bulmayın" diyorsun. Sana soruyorum,maç 2-0 iken,Eneramonın yüzde yüz penaltısını verkip rakip futbolcuya kırmızı kartını gösterseydi n olurdu o maç? Futbolcuları eleştirelim ama önce bu şerefsiz,insanlıktan nasibinhi almamış alçak adamı eleştirelim.
Bu hakem 4 tane ölümcül hata yapıyor,bunların hepside Sivas'ın aleyhine oluyor.
Nasıl hakemin bu işte suçu olmuyor anlamadım.

Ayrıca, takımın çok kötü maç oynadığını,hayrettin'in her zamanki gibi lüzümsuz ve dengesiz hareketinden kırmızı kart görmesini,Milan gibi kalecinin nasıl goller ediğini eleştirelim

favori58 19.09.2011 11:41

[QUOTE=migroArmis;742479]Müsabakalarda hakem hataları elbette olabilir..Ama açık yüreklilikle söylemeliyimki Sivassporun iki müsabakasında almış olduğu mağlubiyetlerde hakem yanlışları wardır ama sonuca tesiri yoktur..Bence daha ilk haftalardan hakem diye stem edileceğine neden Rıza Hocayla yola dewam edildi neden gerekli transferler yapılmadı diye konuşmak lazım..Okadar yazıldı çizildi..Gerekli transferler yapılmadı bence..Ama umut ettiğim bir nokta warki ligde ilk 5 hafta oynanan futbolu kriter almamak lazım..Takım belki istenilen düzeyde değildir belki daha iyi olacaktır..Eğer hal böyle değilse Sivasspor u zor günler bekliyor diyebiliriz..[/QUOTE]

Ya birader bu görüşlerinde ciddimisin? Hakemin sonuca etki etmediğini söylemişin. Futbolun kurallarını biliyormusun?
Eneramoyu belinden tutup yere indiriyor,penaltı ve kırmızı karnt olunca maçın sonucu ve gidişatı değişmez mi?

favori58 19.09.2011 11:44

Cevap: HAKEM Mİ SUÇLU YOKSA SİVASSPORMU

[QUOTE=EsEs2626;742316]hayrettinin sarı kartı var hala her topa kayıyor bence kart dogruydu önce sivas oyuncularını uyarmalı hakemle bir yere gelinmez[/QUOTE]

Hakemin tek doğru kararı kaşınan hayrettini oyundan atmasıydı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:36.