SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Türk Futbolundan İnciler :) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33636)

Sivasli010 03.08.2013 12:56

Cevap: Türk Futbolundan İnciler :)

Ben de 90 dakika yedek kulübesindeyim." Jose Mourinho. (Benzema'nın yedek oturması nedeniyle sorulan soruya verdiği cevap)

“Messi’nin belki dört Altın Top ödülü olabilir ama benim otomattan çikolata almak için altıma kutu koymama gerek yok.” Ibrahimovic (buna cok guldum:D)

"Messi biraz daha çabalarsa su üzerinde yürüyebilir." Jose Mourinho

"Inter'de en iyi arkadaşım Nagatomo. Çünkü birbirimizi anlamıyoruz. Anlatıyor, ben gülüyorum. Ben anla

"Ben onun attığı golü antrenmanda canım sıkıldıkça atıyorum." Mario Balotelli(Ibrahimovic'in rövaşata golü üzerine)

"Ibrahimovic'in gidişi benim için çok iyi oldu; artık 'Bana pas at' diye baskı yapan birisi yok." El Shaarawy

"O maçta top ayağıma 9 kere değmişti, zaten 9 kere santra yapmıştık." Meşhur 8-0'lık İngiltere maçı sonrası Rıdvan Dilmen

Arda'yı bıraksan, babasına bile çalım atar." Rıdvan Dilmen

"Falcao, ceza sahasında uçan sinek görse, onu bile yakalayıp kaleye atıyor." Arda Turan.

58sinan58 03.08.2013 15:45

•Muhabir: En çok beğendiğin gollerin hangisi?´ Şota: ´Oğlum ve kızım.

:D:D:D:D röveşatayla mı kafayla mı attı acaba :D:D:D:D

59yigido58 03.08.2013 16:21

tşkler hazırlayanlar için güzel olmuş

59yigido58 03.08.2013 16:36

saolsun bizim spikerler ara sıra kopuyorlar ağızlarından çıkana kendileri bile inanamıyor aşırı heyecanın neticeleri diye kabul etmek gerek

59yigido58 03.08.2013 16:38

medya da o kadar olaylarda aralaruından cımbızla bu kelimeleri çekip çıkarıyorlar ortaya tebessüm etmek kalıyor insan oğlu şaşar beşer)))

Del Piero 03.08.2013 21:31

Elazığsporu bırakınca yaklaşık 10 takımın teknik direktörü yoktu.. bunlar benim için kavga ederlker sanmıştım ama kimse bana talip olmadı. Yılmaz Vural :D :D :D

58svs58 03.08.2013 22:41

ulan yan oğlan o bayrağı ne diye elinde tutuyon kaldırsana sivasspor tokat maçı sene 1988 ve 89 benim tepkim

Ferhat06 03.08.2013 23:20

Sivasda maçdayım takım atak yapıyor pozisyona giriyor yanımdaki arkadaş heyecanla fırlıyor ayağa:'anam itin oluyum oğlan'.

adres58 03.08.2013 23:23

[QUOTE=Ferhat06;869961]Sivasda maçdayım takım atak yapıyor pozisyona giriyor yanımdaki arkadaş heyecanla fırlıyor ayağa:'anam itin oluyum oğlan'.[/QUOTE]

Sivasspor 2. Ligde 3 maçta 5 puan almış (2 puanlı sistem) tüm gözler üzerine çevrilmiş. Rakip Petrolofisi, stad hınca hınç dolu. Cin İsmail hata yapıyor ofsayt taktiği yapacaam diye gol yiyoruz. Yanımda Postacı (ismi Seboydu) bağırıyor...

-Bahaleeee

ELLİSEKİZ 04.08.2013 11:36

"Türkiye’ye yabancı teknik direktör getirmeyin. Ben Türkçe anlatamıyorum, onlar nasıl anlatacak?"

Yılmaz Vural

---------------------------------------------------------------------------------------

" Milli takımın başına illa yabancı hoca gelecekse benim Alman passaportum da var. "

Yılmaz Vural

Yıllarca ısrarla istemesine rağmen Yılmaz hocaya milli takım verilmedi.Eminim başarılı olacaktı.

Güzel paylaşımdı teşekkürler...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:43.