SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-1 Beşiktaş (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33643)

kara 07.02.2012 01:35

Cevap: Sivasspor - Beşiktaş

[B] İnşallah kazanır SİVASSPOR umuz. [/B]

infial§ 07.02.2012 07:23

dısarda muthiş bır kar yağisi var

PETKOVİC 07.02.2012 07:47

Maratondan biletimi aldım Allahın izniyle gidiyorum maça. Mersin maçını 2-1 alırız dedim 5 attık beşiktaş maçını 3-1 alırız diyorum :) düz mantık :D

tykinik58 07.02.2012 08:42

Havamızı yakaladık tekrar. Bu maçı da galibiyetle kapatacağımıza ben inanıyorum. Futbolcularımızın ve Rıza hocamın da inandığına şüphem yok. Önemli olan maça motive olmak. Motive olduğumuz takdirde Beşiktaş yenemeyeceğimiz bir takım değil. Taraftarlardan tek isteğim 4 Eylül stadını KIRMIZI-BEYAZ görüntüye çevirmemiz. Bayrağını, atkını, şapkanı al 4 Eylül Stadına gel Yiğido... Herşey çok güzel olacak.

ünisivas 07.02.2012 08:47

gelmesin hiç kimse gelmesin stada. SİVASSPOR için değil bjk için gelen taraftar istemiyorum.. kimse bana kızmasın.. hiç bir maçda yanlız bırakmadık . bi bjk maçında stada gelenler sonra bize demesinler o sogukda staddayız diye. hepinizin zihniyetini biliyorum amaç SİVASSPORU değil bjk takımını izlemek...

4eylül 07.02.2012 08:49

artık karşimızda kimse duramaz perşembeyi iple çekiyorum mazeret yok tüm yiğidolar maça

eyupk 07.02.2012 09:08

bu arada beşiktaşın oyuncusu ernst parasını alamadığı için beşiktaşı uefaya şikayet etmiş, bence bu karışıklıklar bizim için avantaj olabilir, inşallah bu maçı alıcağımıza inanıyorum

fatih585858 07.02.2012 10:36

Hem ilk 4 şansımızın devam etmesi, hem de altımızda yer alan Eskişehir'le aramızdaki puan farkı 3'düştüğünden dolayı şu an ki sıramızı korumamız içinde muhakkak kazanmamız gereken bir maç.
1- Grosicki kalitesine yakışır şekilde oynamazı lazım. Oynayacağınıda düşünüyorum.
2- Bu kadar iyi futbol oynayan bir takım dolu bir stad önünde oynamayı hakediyor. İnşallah stad tamamen dolar ve rakibi baskı altına almayı başarırız.
3- Artık özellikle 3.cü sıradaki takımla puan farkını da bayağı indirdiğimiz için , hakemlere karşı dikkat etmemiz lazım. Basit sarı kartlar görmememiz lazım. Nitekim bize karşı hakemler ikinci sarı kartı daha rahat gösterebiliyorlar.
4- Kalabalık bjk orta sahasına karşı özellikle orta saha oyuncularımız basit oynayıp , kritik pas hataları yapmamalılar.
5- İlk yarıdaki fb maçında ki gibi , ileride basıp , hücuma hızlı çıktığımız ve tuhaf hatalar yapmadığımız takdirde bu maçı kazanacağımızdan adım gibi eminim. İnşallah dualarımız kabul olur ve güzel bir galibiyet alırız.

nightmare58 07.02.2012 12:09

3-1 kazanacağımızı düşünüyorum Kars'tan herkese selamlar...

Alişan 07.02.2012 12:25

Beşiktaşın fener karşısında eksik kadrosuyla oyununda görüldüğü gibi fener maçı verdi kırmızı kartlı oyuncuları sivasspor maçında oynayacaklardır. Buda bizi zora sokacaktır. Fenerin karşısına çıkan kadrosu bizimle maç yapsa kesin yenerdik ama evimizde olmasına karşın çok zorlu bir maç olacaktır. İnşallah galibiyet bizim olacak ve 44 puanla yerimizi alacağız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:54.