![]() |
Cevap: Yigido'da Transfer Atağı
Nizamettin 12.04.2012 tarihinde sözlesmesini fes etmis muhtemelen o odur anlasilan. Bazi arkadaslar omer aysan demis ama onun yasindan dolayi hocanin alacagini zannetmiyorum. Mehmet güven in sivasa gelmesini isterim isterim hem mucadeleci hemde topu iyi kullanabilen yasida iyi, ayrica ahmet ilhan da grosicki gidecekse onun yerine gitmeyeceksede iyi bi yedek olarak alinabilecek bi oyuncu diye dusunuyorum
|
[QUOTE=sinansakru;782221]Akaminko İngiltere Premier Lige gidecek (Fulham)
[url]http://www.fanatik.com.tr/Akaminkoya-Adadan-talip_3_Detail_287_257515.htm[/url][/QUOTE] fanatik bi cok sey yaziyo ama geneli asilsiz cikiyor |
gerçi şöylede düşünmek lazım..rıza hoca sandro ve rada yı gönderecek bu kesin gibi..onun dışında oyun şablonumuzu değiştireceğimizi sanmıyorum (takımdan diğer oyunculardan gitmek isteyen olamığı sürece)..yani ilk 11 imizi gelecek senede devam ettiricez bence..tek fark kadirin yerine ilk 11 de bir orta saha (sandro yerine transfer) ve birde radanın yerine ilk 18 oyuncusu..yani kısacası ben büyük bomba transfer beklemiyorum...maksimum 2yabancı+2 veya 3 yerli transferi olur kanımca
|
Beşiktaş'ın durumu ortada Yıldızlar Topluluğu ama sonuç kocaman bir sıfır hak eden,başarılı olacak olan ve kendini ispatlamaya hazır mücadeleci,hırslı,teknik özellikleri olsun isterse 3.lig'de top oynasın önemli değil bence
|
nızamettın çok ıyı olur
|
Nizamettin kadro genişliği için iyi olur diye düşünüyorum. Rıza hoca işini bilir
|
Nizamettin çok iyi. Mehmet Guven olsa da olur olmasa da olur.. İlker'e kesinlikle karşıyım.. Manisa'da hangi maçı kurtardı?? Çok daha iyi bir kaleci gerekli..İyi Yabancı bulunabilirse hemen hatta paraya bakmadan alınmalı.. Yerli kaleciler genelde felaket.. Korcan'la bu iş yurumez.. Diğerleride yetersiz... Mutlaka yerli kaleci ve ucuz olsun deniliyorsa Altay'ın kalecisi Eskiden Fenerbahçe'de de oynamış Recep'i yöneticilerimize tavsiye ediyorum.. Hem tecrubeli hem de iyi kaleci.... Sivasspor'un gucu bu kaleciyi almaya haydi haydi yeter....
Atrıca bir sağbek iki orta saha biri defansif biri ofansif olmak üzere ve de bir golcu gerekir.. Enaramo vazgeçilmez bir oyuncu değil.. Gol becerisi sınırlı.. Gitmek isterse gönderilsin.. Bir zararı olmaz... |
Orta sahamızdan Rada ve Sandro gönderilirse ,Mehmet Güven ve Nizamettin'in ikisi birden alınabilir. Birbirine alışkın bu ikili Sivassporumuza faydalı olacaktır. Yalnız, Mehmet Güven ile Bursaspor ve Mersin İ.Y. da ilgileniyor. Kale için Korcan'la anlaşılabilir. İyi bir sağbek ,solaçık ve bitirici forvet transferi de sırada olmalı. Demek ki, kaleci,iki orta saha,sol açık,sağbek ve bitirici son adam olmak üzere toplamda altı transfer yapmalıyız.
|
Arkadaşlar şike davası nedeniyle gazetelere yansıyan haberler doğru ise gelecek sezon bazı takımlar (-) eksi puanla lige başlayacaklar, dilerim gerçekleşmez, ancak en kötü ihtimali dikkate alarak eksi puanla lige başlarsak örneğin -12 puan bu durumda mevkilerine transfer yapacağımız oyuncuların çok iyi olması yani taş gibi bir takım kurmamız gerekiyor ki puan farkını kapatalım , aksi takdirde ligden düşmüş başarılı olamamış takımların oyuncularını toplarsak eksi puandan doğacak farkı kapatmamız çok zor olur, bunu dikkate alarak transferde işi sıkı tutup gayet ciddi nokta transferler yapmamız lazım direk ilk 11 de oynayacak ve ses getirecek transferler..
|
sağ beke ömer aysan gelse çok iyi olur ısaacde alınabilir nizamettin sivaslı olduğu için gelmesini isterim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:59. |