SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Çok gerideyiz çoook!.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34138)

poolat58 26.04.2012 22:33

Cevap: Çok gerideyiz çoook!..

[QUOTE=migroArmis;782821]Sayın Abdullah Beyin yazdıklarının tamımı doğrudur..Kelimesini geçin harfine kadar doğrudur.Fakat böyle bir yazı yazacaksanız eğer eksik bırakmamalısınız.Stadın kapasitesinin taraftar boyutunda değerlendirmesini yaparken ortaya Sayın Abdullah Bey in söyledikleri çıkar.Ama bizler hiç bir zaman Sivasa yüksek kapasiteli bir kompleksin yapılmasını taraftar sayısına göre düşünmedik.Bilakis Sivasın geleceğiyle alakalı projelerden nemalanması için gelir elde edilmesi için istedik yazdık çizdik..Sadece bende değil burada bir çok kardeşimde bunu dile getirdi.Bizler sıradan insanlarız her türlü yorumlarda bulunabiliriz.Ama Sayın Abdullah Bey kalemiyle olsun geçmişteki kariyeriyle olsun manevi anlamda Sivas Kentinin dinamiklerindendir ki bu düşüncelerini sadece taraftar anlamında endeksleyip paylaşmasına üzüldüm diyebilirim.Sayın Abdullah Bey gibi dinamikler haykıracak yazacakki Sivasa güzel bir kompleks kazandırılsın.Çok dar düşünüyor diyeceğim ama kendisi anladığım kadarıyla iyi bir Sivassporlu bu yüzden haddime düşmez..Ben Sayın Abdullah Beyden Sivas kentine yüksek kapasiteli bir stad we kompleks için elinden gelen ne varsa yapmasını temenni ediyorum...[/QUOTE]
kardeşim sivassporumuzu en az bizim kadar düşünüyorsun valla helal olsun. herkes adına teşekkür ediyorum sana...

Metal Gear 26.04.2012 23:08

[QUOTE=favori58;782791]Yahu ne biçim hitap! lütfen terbiyeli ol.sağa sola saldırmanın lüzumu yok[/QUOTE]

Hayırdır!:)
Hangi lafımda ters bir hitap,saldırı var?

kara 26.04.2012 23:24

[QUOTE=izmirliyigido;782490][B]Çok güzel bir yazı ve tespit olmuş yine. Güzel de bir konuya değinmiş yazarımız ama, ben bu saatten sonra STAD YAPILMASINI İSTEMİYORUM. Bu konuda da ciddiyim. Göz boyamak gibi birşey yapıyorlar zaten, yapılmasın ki bizim taraftarımız da başka stadları görünce, "bak elalem stadlarını dolduruyor onlara 35.000 - 40.000 kişilik stada yapılıyor" deyip belki önümüzde ki 3-5 yıl içinde stadı her maçta doldururuz, o zamana kadar da belki bizi sürekli kandıran hükümet değişir yeni gelenler de istenilen stadı yaparlar.[/B]

Yoksa bu 25.000 kişilik stadı kucağımıza verecekler bir 45 yıl daha bu yapılacak 25.000 kişilik stadla İDARE EDECEĞİZ. Ben istemiyorum, DAHA İYİSİ YAPILANA KADAR EN İYİSİ BU ELİMİZDE Kİ'dir..

[B]Başkanımızın dediği gibi bizim şehrimize AVRUPA maçları, TÜRKİYE Milli maçları, Türkiye Kupası Finali, milli maçlar verilebilmesi için bir kere ŞEHRİMİZİN hazır olması lazım. En az 3 tane 5 yıldızlı otel, gezi ve turistik yerler, lüks restaurantlar, Alış Veriş Merkezleri, Eğlence yerleri olması lazım. Kriterleri sağlayamadan birtek "STADINIZ 35.000 KİŞİLİK, ALIN SİZE AVRUPA KUPASI MAÇI" demez FIFA, UEFA, TFF... Bir kere şehir her anlamda hazır değil. Yeterli yolların yok, 4 ve 5 yıldızlı otellerin yok, gelen konukları ağırlayacağın, gezdireceğin yerlerin yok. Yok, yok, yokk !..[/B]

Sonra da kalkıp 35.000 kişilik stad istemeyelim, önce şehre bakalım. Sayın Bakanlarımız, milletvekillerimiz, valimiz, belediye başkanımız, STO başkanımız, sanayicilerimiz, işadamlarımız, STK'lar !... Duyun bu insanları, duyun sesimizi. Önce iş, sonra sosyal statümüzü istiyoruz. Milletvekili sayımız her geçen gün düşerken, aslında sosyal statümüz küme düşüyor. Hepiniz, hepimiz birtek [B]SİVASSPOR'un BAŞARISININ ARKASINA SIĞINDINIZ BÜTÜN HERŞEYİ TOZ PEMBE GÖRÜYORSUNUZ, GÖSTERİYORSUNUZ.[/B]

[B]Alın stad sizin olsun. TOKİ denilen asalak şehrimizin en değerli yerini almasın, göstermelik stad da yapmasın, önce şehire baksın büyüklerimiz. 25.000 kişilik stadın yapılmasına, bu peşkeşe izin verecek her kim olursa olsun, ben kişisel olarak hakkımı helal etmiyorum.[/B]

.[/QUOTE]

[B] Abicim ağzına sağlık istemiyoruz yeni stad şuanki stadımızı ufak bi yapılanma ile kullanılır hale getirirler kale arkaları yaklaştırılır üzeri kapatılırsa rüzgarıda almaz içeri fazla stad zemini zaten türkiyede 1 numara istemiyoruz yeni stad falan bu hükümette oy falan beklemesin artık karşılarında çocuk yoktur [/B]

Harput0658 27.04.2012 12:21

[QUOTE=migroArmis;782821]Sayın Abdullah Beyin yazdıklarının tamımı doğrudur..Kelimesini geçin harfine kadar doğrudur.Fakat böyle bir yazı yazacaksanız eğer eksik bırakmamalısınız.Stadın kapasitesinin taraftar boyutunda değerlendirmesini yaparken ortaya Sayın Abdullah Bey in söyledikleri çıkar.Ama bizler hiç bir zaman Sivasa yüksek kapasiteli bir kompleksin yapılmasını taraftar sayısına göre düşünmedik.Bilakis Sivasın geleceğiyle alakalı projelerden nemalanması için gelir elde edilmesi için istedik yazdık çizdik..Sadece bende değil burada bir çok kardeşimde bunu dile getirdi.Bizler sıradan insanlarız her türlü yorumlarda bulunabiliriz.Ama Sayın Abdullah Bey kalemiyle olsun geçmişteki kariyeriyle olsun manevi anlamda Sivas Kentinin dinamiklerindendir ki bu düşüncelerini sadece taraftar anlamında endeksleyip paylaşmasına üzüldüm diyebilirim.Sayın Abdullah Bey gibi dinamikler haykıracak yazacakki Sivasa güzel bir kompleks kazandırılsın.Çok dar düşünüyor diyeceğim ama kendisi anladığım kadarıyla iyi bir Sivassporlu bu yüzden haddime düşmez..Ben Sayın Abdullah Beyden Sivas kentine yüksek kapasiteli bir stad we kompleks için elinden gelen ne varsa yapmasını temenni ediyorum...[/QUOTE]

Aynen biz de bunu diyoruz. O zaman şartlar 33000 kişilk stad için oluşana kadar yapılmasın stad şimdiki stad yeter bize.

yiğido gardaş 27.04.2012 14:19

Sayın Abdullah Yiğit Bey'e

Merhabalar
Abdullah beyin tespitlerine katılmamak mümkün değil,ancak;Sivasın 3 yerel televizyonu var,proğramlarına baktığımızda şu derneğin bu derneğin,a köyünün b köyünün Pikniklerini ,gecelerini,sürekli aynı kişileri ve proğramları ekranlarda görmek çok sıkıcı.Belki bütçeleri gereği daha fazlasını yapamıyorlar ama aynı kadro ve aynı bütçeyle topluma daha yararlı ve ilgi çekici işler yapabilirler,
trakyada yaşayan bir sivaslı olarak hergün gözattığım Sivas'ın televizyonlarında farklılık görmek isterim,çok doyurucu yayın yapabilen bölgesel tv kanalları var.
Peki sayın abdullah yiğit bey,
yıllardır sporun içindesiniz,bende sivasta uzun yıllar bir M.lisesinin yöneticiliğini yaptım sivasporumuzun maçlarına okul öğrencilerimizin önemli bir kısmını gitmesini sağlardık,takımın nasıl deteklenmesi gerktiğini beden derslerinde anlatırdık.Sivas spor sevdamızdı
sizin bu konudaki yetkinliğinizden şüphemiz .yok yerel televizyon kanallarında öyle ilgi çekici proğramlar yapınki (üniversiteden destek alınabilir,toplum psikolojisi konusunda ) seyircilerimiz taraftar olsun,sivaslılar sivassporlu olsun ,sivaslıların Türkiye ve dünyaya açılan en önemli penceresi olan sivaspordan daha önde sevdası olmasın.
Olurmu?
Neden olmasın
sizden bekliyorum
Başarılar dileğiyle

favori58 27.04.2012 14:49

[QUOTE=yiğido gardaş;782876]Sayın Abdullah Yiğit Bey'e

Merhabalar
Abdullah beyin tespitlerine katılmamak mümkün değil,ancak;Sivasın 3 yerel televizyonu var,proğramlarına baktığımızda şu derneğin bu derneğin,a köyünün b köyünün Pikniklerini ,gecelerini,sürekli aynı kişileri ve proğramları ekranlarda görmek çok sıkıcı.Belki bütçeleri gereği daha fazlasını yapamıyorlar ama aynı kadro ve aynı bütçeyle topluma daha yararlı ve ilgi çekici işler yapabilirler,
trakyada yaşayan bir sivaslı olarak hergün gözattığım Sivas'ın televizyonlarında farklılık görmek isterim,çok doyurucu yayın yapabilen bölgesel tv kanalları var.
Peki sayın abdullah yiğit bey,
yıllardır sporun içindesiniz,bende sivasta uzun yıllar bir M.lisesinin yöneticiliğini yaptım sivasporumuzun maçlarına okul öğrencilerimizin önemli bir kısmını gitmesini sağlardık,takımın nasıl deteklenmesi gerktiğini beden derslerinde anlatırdık.Sivas spor sevdamızdı
sizin bu konudaki yetkinliğinizden şüphemiz .yok yerel televizyon kanallarında öyle ilgi çekici proğramlar yapınki (üniversiteden destek alınabilir,toplum psikolojisi konusunda ) seyircilerimiz taraftar olsun,sivaslılar sivassporlu olsun ,sivaslıların Türkiye ve dünyaya açılan en önemli penceresi olan sivaspordan daha önde sevdası olmasın.
Olurmu?
Neden olmasın
sizden bekliyorum
Başarılar dileğiyle[/QUOTE]

Yiiğido gardaş,dileklerine ve tespitlerine aynen bende katılıyorum,biz sivasta bu yerel tv leri çekemiyoruz,siz dışarıdakiler ne yapıyorsunuz?
Sivasspor sevgisinin okullardan başlaması gerektiğine inananlanradın,mutlaka çocuklara inilmeli onları stada çekmeli

yiğido gardaş 27.04.2012 14:57

bazı arkadaşlar çözüm önerin diyor.
Medya öncülük yaparak,tüm ilöğretim okullarının öğrencileri uygun zamanlarda sivaspor tesisleri gezdirilip futbolcularla tanıştırılabilir,Lise öğrencileri ile aynı şeyler yapılabilir,Sayın çalım bayın yıldızelinde yaptığı ziyaretler okullara yapılabilir,sivassporun farklı bir yüzü gündemde tutularak geleceğin taraftarlarına yatırım yapılabilir.faaliyetler mutlaka tv proğramlarıyla kamuoyuna duyurulmalıdır(sadece haber olarak değil)40 sene önce dolan stadyum yine dolacaktır,hala kayseri olaylarını unutmayan taraftarlar vardır.
Sporun doğru ve güzel yüzü sivassporla tv proğramlarında sürekli işlenmelidir,yazılı basın zaten yapıyor,sivaspor tesisleri teknik heyeti idari heyeti futbolcuları toplumla kaynaşmalı içe içe olmalıdır,o zaman siz stadda yer bulabiliyormusunuz.ha birde rahmetli amigo İhsanın yerinin doldurulması.Bu teşvik ve organisasyon STK larla başlayabilir.
haydi sivasspor seyircileri taraftar olmak için elele gönül gönüle aynı yerde yaşamasakta

yiğido gardaş 27.04.2012 15:03

[QUOTE=favori58;782879]Yiiğido gardaş,dileklerine ve tespitlerine aynen bende katılıyorum,biz sivasta bu yerel tv leri çekemiyoruz,siz dışarıdakiler ne yapıyorsunuz?
Sivasspor sevgisinin okullardan başlaması gerektiğine inananlanradın,mutlaka çocuklara inilmeli onları stada çekmeli[/QUOTE]

teşekkürler favori 58 ,uydudan gayet rahat seyredebiliyoruz
doğru tespit doğru kararları. doğru kararlarda, davranışları getirir.
Sivassporumuzun cefakar vede vefakar tartaftarları her zaman doğru olanı yapacaktır.

berk5858 27.04.2012 15:55

KARDEŞİM 50 BİN KİŞİLİK STAT YAPSAN NE YAZAR... 5000-5500 SEYİRCİYE OYNUYOR TAKIM :)))

F. Şahin 27.04.2012 18:11

Trabzon'da görev yapan bir Sivaslı ve Sivasspor sevdalısı olarak Trabzon'la baş etmemizin boşa kürek çekmekten başka bir şey olmadığını düşünüyorum. Burada futbola verilen değeri görünce gerçekten şaşırmamak elde değil. Büyüğü, küçüğü, kadını, erkeği hepsi sadece Trabzonsporlu değil aynı zamanda da futbol aşığı. 11-12 yaşındaki kız çocukları bile futbol oynamaya can atıyor, hepsi olmasa da. Her ilçede en az 1 tane TS Club (kulüp yetkili satıcısı) bulunuyor ve hemen hemen herkesin en az 1 tane forması var. Abdullah Yiğit'in de dediği gibi ben bu takıma da taraftara da saygı duyarım, geçmişte yaşanmış bütün olaylara rağmen.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:00.