SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34182)

4eylül 03.05.2012 09:49

Cevap: Maçı Değerlendirelim

iki maçtada öne geçip iki maçtada penaltı atamayan takıma değerlendirme yapmak içime sinmiyor

Kokomo 03.05.2012 10:24

Yine tarihi bir hakem rezaleti, başka ne yorum yapacağız ki ?

-Uğur'un kırmızı kartı yanlış
-Attığımız gol ofsayt
-Bize verilen penaltı yanlış, faul bile yok, Eneramo kendini yere atıyor
-İBB kırmız kart yanlış
-Metin Depe'nin 2 defa atılması lazımdı, sarı kart yanlış

Daha yazmaya devam edeyim mi ?

Futbolu konuşmaya gerek var mı ?

Kokomo 03.05.2012 10:29

Hep söyledim, bu takımın bu defans ve kalecilerle düşmemesi başarı, bu yerlere gelmesi ise çok büyük başarıdır diye !

Dolayısı ile lütfen takımımıza kızmayın arkadaşlar ! Takımın ederi bu ! Gücü bu !

Bu yüzden ben bu noktaya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum emeği geçenlere ...

Ve tekrar uyarıyorum ki çok iyi ama çok iyi bir kaleci ile en az 2 çok iyi defans almamız gerekmektedir ...

keko 58 03.05.2012 10:41

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
arkadaslar artık yenılgılerde hakemın arkasına sıgınıp mazeret aramayalım lütfen bize yakışmıyor.tamam sacma sapan kararlar dün oldu ama okadar degil!!! ve beles penalti verdi!!!!! ama gene atamadilar:mad::mad::mad: ne diyim en iysi Avrupa gitmek daha iyi yoksa .........

Maçın en iyisi kimdi : ? TEK KORCAN!!!

Maçın en kötüsü kimdi : ? Hepsi!!! Kamil Haric her zaman geleni hapiyor ama hala bir kac arkadaslar görmiyo!!! ve Kamilin yeri Kadire sokiyo??? NEDEN NEDEN NEDEN??? sanki 4:0 öndeyis Hoca bana sunu aciklama yap!!! Kadir kim yaaa bazen Topu nerde oldunu bilmiyorki hatta kendise nerde oldunu bilmiyo yazik böyler takim yazik:mad::mad::mad::mad::mad:

Maçın Kader Anı : Ugrun Kirimizi Kart 100% dogru!!!! ve Hoca bunu neden cikartmadi??? Sari verriken TV önde babami dedim bu Ugur Kirimizi görecek daha ve neoldu ????Gördü:mad::mad::mad:

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?
Her zaman söyliyorum Hocanin degisik isi HALA ANLAMIYORUUUMMMMM:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

mertarcan 03.05.2012 10:50

[SIZE="4"][FONT="Century Gothic"][COLOR="Red"]

Bu sezondan çıkarılacak çok şey var. Bence bazıları şunlar:

1- Dar kadronun yarattığı sıkıntı (15-16 kişi ile sezonu tamamladık)

2- Yararlanamadığın oyuncuları alıp kadroyu şişirme yanlıştığı (Mendonça, Rada vb. alakasız adamları almak hata idi. Devre arası gönderdiklerimizi de ilave edelim)

3- İyi bir kaleci şart.

4- Savunman iyi olmak zorunda. Savunma, stoper başta tüm takım ile yapılır.

5- Bu kadar gol yersen ayvayı da yemişsin demektir.

6- Yerel TV' ler haftada bir akşam saçma sapan spor programı yaptıklarını sanarak Sivasspora destek olamazlar. Diğer şehirlerin TV lerine lütfen bir baksınlar. Bırakın Süper ligi alt ligdeki şehirlerin Yerel TV lerine uydudan bir baksınlar.

7- Mecnun Başkan yoksa "Yönetim " hiç yok, bu kadar silik bir yönetimle bu kadarı bile çok iyi.

8- Uyuyan bir şehir sahipsiz bir şehir için çok iyi sayılabiliriz. Antepten, Kayseriden, Antalyadan ekonomik olarak gerideyiz ama futbol olarak yine iyi durumdayız.

9- Lig TV ye bu kadar mahkum kalan Federasoyunun, kulüplerin haklarını koruması mümkün değil. 4 büyükler dışında tüm takımlar eziliyor, heskes buna seyirci kalıyor. Ayrıca saçama sapan saatlere maç koyuyorlar sadece Lig TV istiyor diye.

10- Herşeye rağmen Rıza Hocaya ve tüm futbolculara teşekkür ederiz, seneye daha iyi bir performans bekleriz. En az Türkiye kupasını almalıyız ve ligi 5. bitirmeiyiz.

Tüm YİĞİDO lara selam ve sevgilerle...

[/COLOR][/FONT][/SIZE]

ş.usta 03.05.2012 14:46

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : maçı kazanmaya yakın taraftık ama penaltıyı atamayınca,İBBye morel oldu.

Maçın en iyisi kimdi : doka

Maçın en kötüsü kimdi : Rajnoch

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : tutarsız,bu ligin hakemi değil.

Maçın Kader Anı :penaltı

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :geriye düştükten sonra,maçın kaderini değiştirecek oyuncumuz yok,dolayısıyla rıza hocanında yapacak bir şeyi yok.

Taraftarımız Hakkında Görüşleriniz Nelerdir :herzamanki gibi suskun.[/B]

sivasliapocan 03.05.2012 16:46

cerny dokayıı bomboşş bıraktıı dokada bari boş bırakıyorsun diyip gol attı cernyiii fulll geçrii doka

Külhan 03.05.2012 18:34

Degerlı yönetıcılerimiz ben hep şimdiye dek hic kısmet olmadı sıvassporu sahasında ızlemek bırvesile iki haftalıgına izine geldim hemen sahaya gitti ve yerinde izleyelim diye keşke izlemez olsaydim gördümki sıvassporda futbol adına hıcmı hic birseyyok elin oglu taaaa ist buldan gelip seni sahan da dar edıyorsa senki savunmada bir futbol oynuyorsan vede penaltıyı atamazsan işte bu takma yazık derler şimdi transfer dönemi yaklaştı inşallah iyi futbolcular alırızda baş agrısından kurtuluruz benim şahsi görüşüm gidecek futbolcular kamil bır eranoma iki mehmet nas üc fetiy dört yakub navretil beş mandonaca altı bunlar kesin gitmeli kamil dedigimiz adam yarım senedir futbol oynuyor hic kedini isbatlayamadı eronama hantallıktan attıgından cok kacırıyor faty e savunmada ne orta sahada hıc kendini gösteremiyor yakup sahada dolaşmaktan başka işeyaramıyor bunlarla hıc biryere varamayız insallah seneye iyi futbolcu larla ynarız,

ready 03.05.2012 18:40

[B]neyi degerlendirelim penaltı atmakdan aciz olan topçuyu mu ofsayt olan golü veren hakemi mi oyunu okuyamayan rıza hocayımı maçlara ilgisi az olan taraftarımı [/B]

58MUAMMER58 04.05.2012 11:00

[b]:mad:bu adi gereksiz takımı şampiyonluğa oynadığımız sezon yenip düşürecektik böyle başımıza bela olmazlardı bülent uygun maçı biraz ciddiye alsaydı hem şampiyon olacaktık hem bu gereksiz soygun paravanası takımı bank asya ligine uğurlayacaktık ne kadar büyük hata yapmışız gördük hepimiz:mad:[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:51.