SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Teklif Gelirse (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34225)

ddolphiner 09.05.2012 08:53

Cevap: Teklif Gelirse

Anlaşılan oki Hocamız gidecek gitmesinede umarım yanında Erman Eneramo Kadir gibi isimleride götürmez:D

HababamHa 09.05.2012 08:54

Cevap: Çalımbay gidiyor mu?

Hocam seni seviyoruz gönlümüz kalmandan yana gidersen çarşı seni çabuk harcar yinede karar senin.

adres58 09.05.2012 09:26

Cevap: Çalımbay gidiyor mu?

Rıza Hocamızın nezdinde bize gelen patentli!!! teknik direktörlerin hiçbirisi bizde kalmak istemez. Rıza Hocamızda buna dahil. Fenerlisi Beşiktaşlısı Galatasaraylısı hepsinin gönlünde o takımı çalıştırmaktan yana. Sebebleri bir çok... Bize aç adam lazım aççççç... Başarıya aç... Böyle haberleri sezon boyunca çok okuduk, birinci ağızdan çok dinledik. Böyle giderse çok dinleyeceğiz.

Rallim58 09.05.2012 13:36

[B]Gürünlüyiğido kardeşimizin de belirttiği gibi aslında bu konuların tartışılması Sivasspor camiasına ne getirir ne götürürün muhasebesi yapılmalıdır.

Ayyuka çıkan "Kartalda Çalımbay sesleri"ne, tecrübeli hocamız Rıza Çalımbay tek kelime ile " Ben memleketim olan Sivassporun mevcut sözleşmesi devam eden bir hocasıyım" diyerek, "Sezon bitmeden; gelirse eğer gelen teklifi de Sivasspor yönetimi ile görüşmeden açıklama yapmam doğru olmaz" diyerek alternatif düşüncelerini açıklama gereği dıuymamalı idi. Yok Fikret Orman başkanın babasını da tanırdım... Yok orada görev almak beni mutlu eder...vs.vs... gibi sinyaller, yeşil ışıklar veren açıklamlara gerek yok idi. maalesef profesyonel bir hocaya yakışmayan söylemlerdir diye düşünüyorum.

Çalımbay hocanın olası BJK anlaşması hocayı mutlu edebilir, belki hemşerimiz olarak bizleri de mutlu eder, ama ya Sivasspor için ve kurulu düzen olduğu için sözleşmesini uzatan futbolcular üzerinde nasıl bir psikolojik etki bırakır ve bu durum benim Sivassporuma nasıl zarar verir, ben bunun kaygısını taşımak zorundayım.

Görünen o ki, Çalımbay BJK'ya yeşil ışık yaktı ve start da verildi. Çünkü Başkan Otyakmaz "Rıza hocam isterse neden olmasın" diyor. Biz en iyisi profesyonelce düşünüp, alternatif teknik kadro aramalarına da başlamak zorundayız, mecburiyetimiz de var.[/B]

58YIGIDO58 09.05.2012 16:29

Ne istiyorsa onu yapsin zaten Sivasa pek bir katkisi da olmadi bu konuma bizi Mesut hocada getirirdi bize daha istiyakli hoca lazim takimi sampiyon yapmak icin gayret sarfetmesi gerek iste böyle hoca lazim rozada yok bu istyak

kamışlı58 09.05.2012 20:32

bence kalmalı yok GİDECEM DERSE YOLCU ETMEYE GELİRİM SON ZAMANLAR takıma baglı olmadıgı ortada kafasında beşiktaşı silememiş
sivasspolu futbolcuları siyah beyaz görür oldu verdigi hizmetler için ALLAH RAZI OLSUN DER göndeririz kalması bizim için daha iyi olur

ZiDaNe58 09.05.2012 23:00

Kimsenin sivassporu bu kadar küçük dusurmeye hakkı yok gdersen gt be hocam koca sivassporun başına getirmişler daha bjknin peşindesin bjk olmazsa sivas oh ne ala Kafasnda sadece bulundugu takımı dusunecek adamlar lazm bize.

CILGINSiVASLINL 09.05.2012 23:29

Valla bize hoca gelecekse lig baslamadan gelsin takimi kendi kursun egerki rixa hoca besiktasa gidecekse bundan cok mutlu olurum takim zirvedeyken birakmis olur hocalari degiselim riza hoca besiktasa tayfur hoca sivasa :D

CILGINSiVASLINL 09.05.2012 23:31

bulent korkmazi alalim karabukden ayrildi:)

ankastre 09.05.2012 23:47

rıza hocam sivası sivasta rız ahocayı seviyor ne gitmesi gardaş

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:25.