![]() |
Cevap: Pereira balonu!
[b]:mad:arkadaslar ciddi ciddi kasatini resmini filan koyunca bende transfer oldu sandım bundan sonra imzalar atılıp poz verilene kadar hiçbir transfere inanmıyacam[/b]:mad:
|
Cevap: İşte Yeni Yigidomuz
adam 27 maçta 18 gol atmış,bizim eneramo salağı 40 maçta 14 gol atabildi.alın size bu da istatistik.
tabi bide eneramo efendiyi de gelmeden önce izlemiştik youtubeden falan ama galince gördük ki balon çıktı.bu da İNŞALLAH ona benzemez... |
[B]Şu an için bu konuda somut bir girişim ve gelişme yok, ben bu tranfser hakkında ne girişim ne anlaşma olduğu yönünde bilgi aldım..[/B]
|
[B]Şu an için bu konuda somut bir girişim ve gelişme yok, ben bu tranfser hakkında ne girişim ne anlaşma olduğu yönünde bilgi aldım..[/B]
|
UYDURMA BALON HABER ÇIKTI :D
|
[QUOTE=DOGU_BEY;785461][B]Şu an için bu konuda somut bir girişim ve gelişme yok, ben bu tranfser hakkında ne girişim ne anlaşma olduğu yönünde bilgi aldım..[/B][/QUOTE]
Abi haber tüm ulusal kaynaklarda var Trt dahil artı bide Romanya haber sitelerindede var.Sağlam gibime geldi tabiki herşey önce senin dediklerin önemli transfer ile ilgili duyumlarını bekliyoruz. |
wikipedia 'da takımını sivasspor olarak güncellemiş ;)
Hayırlı olsun [url]http://en.wikipedia.org/wiki/Maicon_Pereira_de_Oliveira[/url] |
Flamengo çıkışlı bir oyuncu beyler.Kumaş sağlama benziyor..
|
Hadi ya biz açıklama yapmadan hiçbir habere inanmasınlar demiş sayın başkan. ya el insaf resmi site skor yazmaktan başka ne işe yarıyor biz messi yi alsak sizden yine açıklama gelmez :D
|
vikipedi sitesinde sivasspor yapılmış yeni takımı hahahh yapmayın beyler
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:07. |