SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   PTT 1. Lig Takımları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Adanaspor mu yoksa Kasımpaşa mı ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34327)

adres58 27.05.2012 23:18

Cevap: Adanaspor mu yoksa Kasımpaşa mı ?

Dediğim gibi oldu...

B.DUMANLI 27.05.2012 23:22

[QUOTE=migroArmis;788994]Futbol oyun anlayışı ve üstünlüğü anlamında Kasımpaşa maçı baştan sona kadar haketti.Adanasporlu taraftarların yaptıkları olaylardan haberim yok ama maç başından sonuna kadar eksiksiz layıki ile takımlarını desteklediler..[/QUOTE]

Adana bu oyunuyla süperlige ciksaydi,Kasimpasa futbolun adaletsizligine ugramis olurdu.Macdan sonra olay cikaran Adana´lilar barbarligin örneklerini sergilediler 19 Mayis Stadyumunda.Koltuk kirip sahaya atmak insanlik disi bir olaydir.Adanaspor gerekli cezayi görmelidir.

Morten58 27.05.2012 23:29

Ben hic üzülmedim ama sevinmedimde Kasimpasa'nin cikmasina cünkü 5.Istanbul takimi cok fazla oldugu kanatindeyim.

Benim tek üzüldüm nokta ANADOLU TAKIMLARINA yapilan haksizliklar. Ya maci izleyen zaten bana hak vereceklerdir, Kasimpasa topu eliyle disara atiyor Hakem Penalti verecegine Korner diyor, oda yetmedi Rahman gol atmadan önce bir Serbest Vurus Karari geldi ve [B]Fifa Hakem'i[/B] Fırat Aydınus herkesin tereddütsüz Sari Kart verecegi Pozisyonda Hakem görmemezlikden geciyor sanki eger Luiz Henrigue'ye ikinci Sari Kart'i gösterseydi Kasimpasa o dakikalarda 10.Kisi kalacakdi. Ben burada Adanasporu savunmuyorum benim savundugum ANADOLU TAKIMLARI.

Sivasspor da hic yara almadi mi Hakemlerden , [B]Volkan Sen [/B]Trabzon-Sivas macinda Kaan 'a yumruk atiyor Hakem Kuddusi Müftüoglu aferim Cocugum diyor resmen Volkan'a. Sonra Baris Simsek , Abdullah Yilmaz'in bizlere yaptiklarini aklima getirdigim zaman cildiriyorum. Bu pis insafsiz Hakemler 4.Büyütülmüs takimlara hem jest yapiyor hemde Anadolu takimlarinin hakkini yiyor. Bu zararları sadece Külübler görmüyor ,Türk Futbolu da görüyor. Sonra Ne Yazık Ki hep geride kaliyoruz!

SenSetik 27.05.2012 23:33

çokta tınnnn...kim çıkarsa çıksın...bana ne adana çıksa nolur kasımpaşa çıksa nolur?? al birini vur ötekine..2 gün sonra çıkacak taraftarları bize şikeci diye bağırmayacaklarmı???...Sivasspor gerisi yalan...

eyupk 28.05.2012 09:13

arkadaşlar fellahmış falanmış ayrımcılık yapmak bize düşmez diye düşünüyorum.

Ferhat06 28.05.2012 09:24

[QUOTE=B.DUMANLI;788998]Adana bu oyunuyla süperlige ciksaydi,Kasimpasa futbolun adaletsizligine ugramis olurdu.Macdan sonra olay cikaran Adana´lilar barbarligin örneklerini sergilediler 19 Mayis Stadyumunda.Koltuk kirip sahaya atmak insanlik disi bir olaydir.Adanaspor gerekli cezayi görmelidir.[/QUOTE]

Holiganlık artık moda oldu.İşi buralara getirenlere veyl olsun.Kasımpaşa haketti hayırlı olsun.

Harput0658 28.05.2012 11:20

Adana geleydi iyiydi. Adamlar neredeyse her sene final oynu hep de eleniyolar. Yazık.

Salim58 28.05.2012 11:31

[B]Hoş geldin PAŞA....Dün Ankara caddeleri ve G.Parkı her iki takım taraftarı ile doluydu dışarda taşkınlık yapmadan güzel güzel geziyor maç saatini bekliyorlardı...Maçı takip edeyim dedim baktım hem gişelerde hemde stad önünde çok yoğunluk vardı vazgeçtim...İyiki vazgeçmişim biber gazı bana hiç iyi gelmiyor.:D[/B]

Ferhat06 28.05.2012 11:42

[QUOTE=Salim58;789090][B]Hoş geldin PAŞA....Dün Ankara caddeleri ve G.Parkı her iki takım taraftarı ile doluydu dışarda taşkınlık yapmadan güzel güzel geziyor maç saatini bekliyorlardı...Maçı takip edeyim dedim baktım hem gişelerde hemde stad önünde çok yoğunluk vardı vazgeçtim...İyiki vazgeçmişim biber gazı bana hiç iyi gelmiyor.:D[/B][/QUOTE]

Sen ses etmeyince ben de evde izledim.Biber bana tohunur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:41.