![]() |
[QUOTE=dogukan58]kaptan_58 bence en milli duygularını gösünü gere gere aslanlar gibi söyleyen arkadaşımız herkese nasip olmaz bu onu sırf bu yüzden tebrik ederim[/QUOTE]
[B] sağol gardaş beni iyi tanımışsın.. bende seni tadığımın kadarıyla benden aşağı kalır yanın yok... :) vatan bizim yaşama sebebimiz... [/B] |
abi ben yokmuyum en listelerinde yaw:(
|
[QUOTE=Kaptan-58][B]
sağol gardaş beni iyi tanımışsın.. bende seni tadığımın kadarıyla benden aşağı kalır yanın yok... :) vatan bizim yaşama sebebimiz... [/B][/QUOTE] gardaş bu bir iltifat değil.harbi harbi gercek yani ben dikkat ettimde bir elin parmaklarını gecmez burda aynı tavırda olan lar BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ |
[QUOTE=SONMEZ][B]ULA GARDAŞLAR...
HANIYA BEN YOK MUYUM YAWWWW...??? SİZE YEDÜRDÜĞÜM GARPUZ GABUHLARI, GOZÜÜÜÜZE...DİZİİİİİİİİZE... DURSUN HE Mİİİİİ....????[/B][/QUOTE] sonmez abı ayıp edıyon senı unuturmuyuz :D |
[QUOTE=5841][FONT="System"]HEPİNİZE KUSTUM ... SİNAN SAG OL BİR TEK SEN YAZMİŞSIN[/FONT][/QUOTE]
o kadar degerlı abılerımız ablalarımız kardeslerımız varkı saymakla bıtmez ama tabıkı sızlerın yerı ayrı ve ozellıkle belırtıyorum 1967 genc taraftar dernegı uyelerı |
Kiskandim. Aile birligi gibi olmus. Komsulari unutmussunuz. Yalandan da olsa azicik da komsulardan isim bulsaydiniz.
|
Sitemizin EN lerinden ARIF COSKUNU Unutmayalim
EN Seviyeli Arif Coskun EN Aktif Arif Coskun EN Online olan yine Arif Coskun :D |
EN iyi Dernek 1967 Genc Taraftarlar Dernegi ve Üyeleri :D
|
[QUOTE=Sivas5858]EN iyi Dernek 1967 Genc Taraftarlar Dernegi ve Üyeleri :D[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]EYWALLAH ..[/color] |
[B][QUOTE=Sivas5858]EN iyi Dernek 1967 Genc Taraftarlar Dernegi ve Üyeleri :D[/QUOTE]
Aynı zamanda en fedakar en cefakar!!![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:41. |