![]() |
Cevap: Başkandan sitem!
Kimse kusura bakmasın da 1 milyon TL ye kapasitesi ortada doğayı mal ettikten sonra kimse taraftarı suçlamasın hedef göstermesin.
[B]Küfür dışında[/B] taraftar haklı tepki göstermiştir. Tribün, sahada koşan ısıran mücadele eden savaşan formasını terleten futbolcu ister, ki Sivasspor taraftarı hep takımının arkasında durmuştur. Doğa olayı dışında taraftarın oyuncuya tepki verdiği ufak bir iki vaka dışında başka örnek yoktur Dolayısıyla herkes kendi üzerine düşeni yaptıktan sonra suçlu aramaya kalkışılsın. Transfer dönemini pas geçip ligin 5.haftasından sonra transfer yapmak için devre arasına gün sayan başka kulüp yoktur, hoş 7-8 senedir süper ligdeyiz yıldız olarak nitelendirilecek ismi olan transfer olarak tum ve wooter dan başka oyuncu da aklıma gelmiyor. ha bir de frikik şampiyonu olan uğur yıldırım, Yönetim de elini taşın altına koyacak ismi olan oyuncu getirecek ki sonra taraftara serzenişte bulunacak |
başkanım çuvaldızı bir de kendinize batırın bunların sebepleri neler bi düşünün ????
|
gereksiz buluyorum bu tip acıklamaları zira takımın iyi oldugu her dönem stad full cekmiştir yada doludur,önce takımın iyi olması lazım mesela buyuk hedefler koyacaksın iyi futbol oynayacaksın evinde akhısara yenılmeyeceksin..
|
Bir konuya daha açıklık getirelim.Maça gelmeyenlerin derdinin 5 veya 10 liralık maç biletleri olduğunu kimse buradan söyleyip ahkam kesmesin,Gidin kahvehanelere,kafelere bakın en garibanı bile zaten 5-10 lira verip oralarda maç seyrediyor.Süper liğe çıkmadan maç biletleri aynı fiyattı ama dışarıdada içerdeki kadar seyirci kalıyordu,oysa şimdi bedavayada birkaç maç oynandı zaten ama yine aynı oranda seyirci vardı.Onun içindirki birileri burada çıkıp seyirci azlığını kimsee 5-10 liraya bağlamasın.Bakın bugünün çocukları yarının büyükleri onlar yarının taraftarı olacak,ama toplasan 100 tane bile çocuk seyirci bile olmuyor artık onlara bu şevki aşılayan ortam bile kalmadı
|
Doğa'ya 1 milyon lira bonservis mi vermişler sonra da para yok diyorlar
|
biletimizi aldık. trübünde yerimizi alacagız gene. elimizden geldigince destek verecegiz. insallah kötü bir durumla karsılasmayız. bu arada herkes birbirini sucluyor. yorum yapmak veya bişeyleri söylemek için illaki cok cok paralar 1 yerine 5 10 tane forma atkı sapka vs almakmı gerekiyor. örnegin bende hepsinde var birer tane. içerdeki tüm maclarada gidiyorum. simdi benim elimden bu kadar geliyor diye. futbolcuya teknik heyete yönetime elestiri yapacak kadar hakkım olmuyormu. doga gibi birine 1 tirilyon yönetime ses etmezler. biz burda takımımız kötü gidiyor düzelmemiz lazım. hoca hatalı stratejilerle mac kaybettiriyor diye söylemeyecekmiyiz. sonra birileri cıkıyor yok hocaya laf ettirmeyiz yok yönetime laf ettirmeyiz. ediyoruz kardesim böyle giderse daha cok ederiz. bizim istegimiz gurur duyabilecegimiz bir takım görmek sahada. bogazımızdan kestigimiz lokmaları doga ve benzeri kişiler lüks hayat içinde yaşasın diye vermiyoruz. cıkacak herseyini koyacak bizde destege elimizden geldigince devam edecegiz. birde yalan söylemesinler taraftar geliyor stada. ama eziyet cekmemek için mac bitmeden gidiyor. bu bizim sucumuz degil sahadakilerin sucu. artı sadece bagırmakla bişey olsaydı her yıl besiktas sampiyon olurdu. adamlar ses rekoru kırdı. inönüde yapılan tezavrat hiç bi yerde yok. ama bakın daha gecen seneye tel tel döküldüler. yıldızlarıda vardı hemde ne yıldız queresma simao fernands bebe vs. önemli olan takım olabilmek. takımı sahiplenmek. bizimkilere bakıyoruz biri şamda biri bagdatta. neyse ALLAH sonumuzu hayır etsin. umarım SİVASSPORUMUZ en iyi yerde olur.
|
Doğa bir maç kaybettirse zaten 1 milyondan olacaktık. Doğada 1 maç değil en az 10 maç kaybettirsek potansiyel vardı. Yani ilk defa bir futbolcuyu göndererek kar ettik.
|
küfür yüzünden bir futbolcumuz elimizden kaydı gitti
|
[IMG]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/481803_10151301370911117_306220114_n.jpg[/IMG]
Başkan sonuna kada hahklıdır Oyuncuya küfür edenler , destek vermeyenler ve stadı boş bırakanlar Nerelerden bu buralara nasıl geldiğimizi anlamaları lazım çok çabuk unutuyoruz |
başgan haksız diyen yok hatta küfür eden ........sizleri staddan atıp bi daha maçada almamalılar ama her hafta bilet alıp düzenli gelenlerinen kombine sahibi gardaşlarımın çektikleri çilelerede önlem almak yönetimin işi senin benim işim değil.biz ginede stada gidip destek vermek zorundayız sivaslılık budur bugün olanlar yarın olmayacak ama sivasspor ebedi olacak.
yiğidonun staddan gaçmasının özünde ne varsa onu konuşup tartışmalıdır yönetim.küfürden dolayı birçok arkdaşların gitmediğini biliyom.eşini kızını hatta çocuğum duymadığı küfürü stadda duyuyor diye oğlunu bile maça götürmeyen gendide gitmeyen olduğunu biliyorum.çare ne ise bulunmalıdır.yoksa sivasspor kan kaybetmiye devam edecek gibi yazık olur o zaman.acilen görüşme yapılıp gereği neyse o yapılmalıdır. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:02. |