![]() |
Cevap: Sahip Çıkalım!
O zaman görüntülere bakalim deme kardeşim gözüyüzle gördük siyah beyaz eşofman giymiş madem youtube görüntü yok banada inanmiyorsun maça gidenlere sor
|
Kardeşim kabanin boyu riza hocanın ayaklarıza kadar değildi olsa zaten bizde yalan yere siyah beyaz giymiş demeyiz herhalde maça gidenlere sorun tek giden ben degildim havuz tarafin dışında her yer doluydu görünlülere bakalım diyende ben degildim
|
Madem bu renklere bu kadar aşik beşiktaşa gitseydi diyor insan içinden bu bir gerçek eninde sonunda yine beşiktaşa gidecek bekleyip görecegiz
|
[QUOTE=Salim58;838779][B]Youtube'deki görüntülerden kabanın altına nasıl bakacak.:D[/B][/QUOTE]
Youtube bakalım diyen arkadaşın kendsiydi ben zaten siyah beyaz renklerde giydiği eşofmani gördüm |
Arkadaşlar renge neden taktınız ? sivassporun doğru dürüs ürünü yok oda sponsorun eşofmanını giyor rengide çok normal zaten %80 siyah beyaz oluyor ondan dolayı rıza hocanın bi kasıtla giydiğini düşünmüyorum hemaradamavi bi eşofman giyiyor çağraz cepli eşofmanın üstü modayada uyuyor :)
|
arkadaslar konu böyle aliyenin telefon defterine döndü,yerel radyolar ilk yayina basladiginda aksam saatlerinde canli yayin baslardi telefonla yayina baglanilir ortaya bisey atilirdi,ertesi gün sabah saatlerinde uyanipta radyoyu actigimda haala ayni konu tartisiliyor yayini sunan arkadas kerhanede mesai yapmis hayat kadinina dönüyordu, itin birisi cikiyor sivaslilar cok bilmem ne diyor artik yayina baglanan herkes istisnasiz ayni konunun etrafinda sabaha kadar dönüp duruyor,o yayina baglanan it kis kis gülüyordu.bunu cok duyduk ama her defasinda bu numara tutuyordu nedense.NEYSE. bütün sivaslilar riza hocayi seviyor anlasilan o kararlari herkesi memnun etmiyor,sultan süleyman 7 düvene hükmetmis ama onun kararlari bile memnun etmemis insanlari,velhasili kelam. riza hoca iyi bir hoca herkes rahat olsun.sivasspora herkesin vereceginden daha fazla veriyor verecektirde.birbirimizi kirmaya incitmeye gerek yok ne giydigi ne dedigi ne yaptigi kendisini baglar.o sivassporun hizmetkari hepimiz gibi,burada olumlu veya olumsuz yorum yapan herkes sivassporu sevdigi icin yapiyordur muhakkak ama 6 rakaminin etrafina birikmisiz hepimize ayni görünmüyor.
|
[FONT="Arial Black"]Bu arada bir trabzonlu yakaladim sitede,tartismalara katiliyor,site yönetimine bildirecegim bir dahaki yorumunda ona göre.emin olmak istiyorsan cafe61 de benden baska sivasli yok kimse oradan o nickle giremez.sizin kafaniz bir ögün calisir,ama sivaslinin kafasi günde 25 saat calisir.öyle olmasaydi atatürk samsuna cikipta yakinca trabzona gitmek yerine taa sivasa gelmezdi.tirabizoncuklu anladinmi!!!! [/FONT]
|
Rıza ya niye sahip çıkalım .Rıza kendine sahip çıksın takıma sahip çıksın.Biri demiş ki eşek yüküyle para alıyor.Valla eşeğine göre değişir ama rakam olarak Sivas dan ne alıyor bileniniz varmi.Ben 800.000 dolar civarında diye biliyorum.Dortmund un hocası ne alıyor Dortmund dan bileniniz var mı.Sanmıyorum bu rakamdan büyük olacağını.Adamların nerdeyse tavan rakamları bu civarda.E Dortmund şampiyonlar liğinde kafaya oynuyor.Biz burda küme düşmeyelim diye ödümüz kopuyor.En basiti iki takımın oynadığı futbola bakın.Eskiden olsa tesis yok derdiniz.Sivas tesislerinin Dortmund an aşagı olduğunu da sanmıyorum.Ne saçma bi de forumlarda Rızaya sahip çıkılacakmış.Takır takır futbol oynasa takım forumda bu başlık atılır mı.Yok.Demek ki kimse iyi futbol oynanıyor iddiasında değil.E niye sahip çıkıyorsunuz kardeşim.Ha hemserimiz.Tamam yarı paraya altyapının basına geçsin o zaman.Bak sahip çıkıyoruz.Takımın başına da Dortmund un teknik direktörünü getirtelim.
|
[QUOTE=cengo64;838948]Rıza ya niye sahip çıkalım .Rıza kendine sahip çıksın takıma sahip çıksın.Biri demiş ki eşek yüküyle para alıyor.Valla eşeğine göre değişir ama rakam olarak Sivas dan ne alıyor bileniniz varmi.Ben 800.000 dolar civarında diye biliyorum.Dortmund un hocası ne alıyor Dortmund dan bileniniz var mı.Sanmıyorum bu rakamdan büyük olacağını.Adamların nerdeyse tavan rakamları bu civarda.E Dortmund şampiyonlar liğinde kafaya oynuyor.Biz burda küme düşmeyelim diye ödümüz kopuyor.En basiti iki takımın oynadığı futbola bakın.Eskiden olsa tesis yok derdiniz.Sivas tesislerinin Dortmund an aşagı olduğunu da sanmıyorum.Ne saçma bi de forumlarda Rızaya sahip çıkılacakmış.Takır takır futbol oynasa takım forumda bu başlık atılır mı.Yok.Demek ki kimse iyi futbol oynanıyor iddiasında değil.E niye sahip çıkıyorsunuz kardeşim.Ha hemserimiz.Tamam yarı paraya altyapının basına geçsin o zaman.Bak sahip çıkıyoruz.Takımın başına da Dortmund un teknik direktörünü getirtelim.[/QUOTE]
Canım kardeşim RIZACI YALAKA TAYFASI şimdi üstüne atlarlar.... Azıcık bekle :) |
[QUOTE=Serdar63972;838953]Canım kardeşim RIZACI YALAKA TAYFASI şimdi üstüne atlarlar.... Azıcık bekle :)[/QUOTE]
Sen daha önce atliyorsun Bulocu yalaka, hem yalakalikta hem de süratte kimse eline su dönemez senin :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:51. |