![]() |
Cevap: STSL/Kasımpaşa-Sivasspor maçı tahmin ve yor
rehavete kapılmazsak bu maçı 2-0 alırız gibi geliyor
|
eğer kasımpaşa maçından da üç puan ile ayrılırsak bir sonraki hafta oynayacağımız beşiktaş maçının atmosferini düşünemiyorum!!!
|
[QUOTE=sebasteia;836404]eğer kasımpaşa maçından da üç puan ile ayrılırsak bir sonraki hafta oynayacağımız beşiktaş maçının atmosferini düşünemiyorum!!![/QUOTE]
Aynen ben de K.paşa maçını kazandığımız takdirde Bjk maçının atmosferi beşiktaşlılar için dehşet verici olabilir. |
[QUOTE=sebasteia;836404]eğer kasımpaşa maçından da üç puan ile ayrılırsak bir sonraki hafta oynayacağımız beşiktaş maçının atmosferini düşünemiyorum!!![/QUOTE]
doğru söylüyon gardaşım yendiğimiz taktirde karakargalar psikolojik olarak bir hafta öncesinden bunalıma girerler |
[QUOTE=calipso;835615]önümüzdeki 4 hafta puan sıralamasında üstümüzde olan takımlarla oynuyoruz
kasımpaşa(D), beşiktaş, bursa(D), antalya 4 maçı da alırsak Gs-Fb-Bjk üçlüsünün ardından 4. lüğe yerleşiriz [B]neden olmasın !!!![/B][/QUOTE] biz istikrarı bozmaz böyle oynamaya devam edersek bunları altımıza alır depelerine bineriz evelallah:D |
Kasımpaşa çok kaliteli oyuncuları olan ama prese karşı hemen çözülen bir takım.Ne kadar az gol yersek o kadar farklı alırız maçı
|
Evet borjani uyarmaklazim her topun pesinden kosuyor ve kaleyi gereginden fazla terk ediyor birde oyalama taktigi pek hos karsilanmiyor bunlara dikkat ederse iyi olur borjan bu sene bayagi basarili oldu insallah devam eder.
|
Oyun anlayışı hızlı ve az pasla hücum üzerine kurulu bir takım. Bizimse defans oyuncularımız ilk kez beraber oynayacaklar. Savunmamızın arkasına atılan toplar en büyük zaafımız, Kasımpaşaspor'un ve Şota'nınsa en sevdiği şey. Kasımpaşa-Elazığspor maçı 5-0 bitecek maçken Kasımpaşa forvetlerinin kaçırdığı gollerle beraberlikle yetindiler. Yani bize ters gelebilecek tehlikeli bir takım.
Maçta bizim avantajımız,FB ve TS maçlarındaki takım oyunu,yardımlaşma ve pres anlayışımızın devam edeceği umudumuz. 11 futbolcumuzdan biri bile görevini aksatsa mağlup olur döneriz. Bireysel değil,takım olarak iyi olduğumuz bir maç olsun. Önümüzdeki dört maçta 8+ puan hedefi için en az 1 puanla dönmemiz gerek. |
maça mutlaka gidecegiz oyuna gelmezsek kazanırız
|
Zor maç, gaza gelmemek lazım !
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:33. |