SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35761)

sivasfutbol 19.03.2013 20:20

Cevap: Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!

[QUOTE=poyrazer5858;842932]biri bana söyleyebilir mi, açılan bu başlık, düzenlenen bu anket ortalığı bulandırmaktan başka ne işe yarıyor. bu başlığı açanların amacı malum, ya başlığa müsade eden site yönetiminin amacı ne.
Allahtan sivassporun başında nerede ne yapması gerektiğini bilen mecnun odyakmaz var. inanıyorum ki bu kötü gidişe dur diyecektir.
diyeceğim şu sizler istiyorsunuz diye teknik direktörünü gönderecek bir başkan yok sizin karşınızda. sivas ligde kalır. elde edilen başarıya göre de hocayla devam edip etmeme kararı alınır.
daha önce de söyledim, rıza hoca ve futbolcular biraz kendilerine çeki düzen verirse ligi ilk 10 da bitirir, kupada da final oynarız. yeterki gölge etmeyin.[/QUOTE]

Takım ligden düşünce ortalık nasıl bulanacak o zaman gör sen.

poyrazer5858 19.03.2013 20:48

[QUOTE=sivasfutbol;842979]Takım ligden düşünce ortalık nasıl bulanacak o zaman gör sen.[/QUOTE]
ortada fol yok yumurta yok. bir tutturmuşsunuz " sivas küme düşecek"". bu takım seyircisiyle bütünleşirse bütün dünya bir araya gelse küme düşüremez. şayet düşerse iç karışıklıklar yüzünden düşer.

üsüyorum042 19.03.2013 23:03

[QUOTE=Külhan;842442]Riza hoca o eranamo denen adami al basina cal nedir bu forvet rezilligi hemi sakat diyon hemde her mac ilk onbirde görev veriyon adam bütün toplari öldürüyor bu nasil forvet sivasin kaderiyle oynuyor sende bunu seve seve seyirediyorsun ondan sonrada surdan talihsiz gol yedik surda iyi vuramadik son vuruslarimiz iyi degildi eften püfden sebebler ileri sür bu olacak is degil Vallahi bu sivasin kaderiyle bir oynayan varsa siz bir eranamo iki ben baska bilmiyorum.[/QUOTE]

Yüzde yüz dogru yazmissin, , ama eneroma midir nedir, onun sucu ne ki, oynatan hocasi oldugu müddetce cebini de doldurdugu müddetce. sivas onun umurunda mi,, riza hoca denen kisi varsa cok cok utanmali

arkia 19.03.2013 23:10

[QUOTE=GokhanTurna;842427]Ordu ve Akhisar düşer, Mersinle beraber merak etmeyin. Diğer takımların kötü olması sayesinde yine ligde kalırız.

Sezon sonuna kesin gidicek zaten Rıza Çalımbay. Yerine büyük ihtimalle Ümit Özat gelecek hatta ben kesin gözüyle bakıyorum. Yıllar öncesinden başkanın "Ümit Özat için, ilerde takımın başında olacak" sözü hala aklımda bu söz bu sefer gerçekleşecek gibi. Benim gönlüm Ertuğrul Sağlam'dan yana eğer büyük takım olmak istiyorsak bu şekilde olmalı zaten.[/QUOTE]

Bu ertugrul adi cok gecmeye basladi.ilk once ona bir bilgi eklemek isterim. E. Saglam kasimpasa ile sezon sonunda kesin anlasmaya vardi.simdi prensipte deniyor ama kesin anlasildi ve imzalar atildi.buradan ilk defa duyuyorum ozat ismini. Yazmis oldugunuz ileride takimin basina gecebilir sozunu muhakkak birebir size soylemis olmali cunki arastirdim hicbir aciklamasinda rastlamadim oyle bir demecine.fakat benim en buyuk hayalim bu takimi sampiyonlar liginde oynatmak ve takimin basinda riza calimbayi gormek en buyuk hayalimdi diye demecini c ok iyi biliyorum. Bence riza hocaya besiktastan resmi bir teklif gelmedigi surece hatta velse bile sayin odyakmaz izin vermedigi surece takimin basinda olacaktir. Birde hocaya buradan mesaj iletmek isteyen arkadaslarin bilgisine. Yilmaz vural fatih terim hikmet karaman tolunay kafkas belki ve bunlar gibi sakraban sovmenler ilgilenir taraftar siteleriyle basinla. Bizim hoca sivassporun resmi web sitesinden bile bir haber.

GokhanTurna 19.03.2013 23:36

[QUOTE=arkia;842999]Bu ertugrul adi cok gecmeye basladi.ilk once ona bir bilgi eklemek isterim. E. Saglam kasimpasa ile sezon sonunda kesin anlasmaya vardi.simdi prensipte deniyor ama kesin anlasildi ve imzalar atildi.buradan ilk defa duyuyorum ozat ismini. Yazmis oldugunuz ileride takimin basina gecebilir sozunu muhakkak birebir size soylemis olmali cunki arastirdim hicbir aciklamasinda rastlamadim oyle bir demecine.fakat benim en buyuk hayalim bu takimi sampiyonlar liginde oynatmak ve takimin basinda riza calimbayi gormek en buyuk hayalimdi diye demecini c ok iyi biliyorum. Bence riza hocaya besiktastan resmi bir teklif gelmedigi surece hatta velse bile sayin odyakmaz izin vermedigi surece takimin basinda olacaktir. Birde hocaya buradan mesaj iletmek isteyen arkadaslarin bilgisine. Yilmaz vural fatih terim hikmet karaman tolunay kafkas belki ve bunlar gibi sakraban sovmenler ilgilenir taraftar siteleriyle basinla. Bizim hoca sivassporun resmi web sitesinden bile bir haber.[/QUOTE]

Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yok tabi ki bu benim isteğim. Ümit Özat işine gelince bu sözü 2 3 yıl önce tvde kendisi söyledi. Kaynak olsaydı paylaşırdım yoksa hava da kalıyor böyle. Sezon sonu bakalım ne olup ne bitecek.

58fatihcan 20.03.2013 01:15

Kasimpasa sota ile cok iyi. Ertugrulla anlasmalari mantikli olmaz bana gore. E.saglam sne sonuna kdar calimayacagini soyledi. Sivas da takimda antrenor varken baskalariyla gorusecek takim degil

Serdar63972 20.03.2013 07:46

[QUOTE=58fatihcan;843012]Kasimpasa sota ile cok iyi. Ertugrulla anlasmalari mantikli olmaz bana gore. E.saglam sne sonuna kdar calimayacagini soyledi. Sivas da takimda antrenor varken baskalariyla gorusecek takim degil[/QUOTE]

Fakat Antrenörü Sivassporu çalıştırıyorken başka takımla görüşebilecek kalitede bir antrenör.. Sezon sonu için benim teklifim...

1. Metin Diyadin
2. Şota (ertuğrul kasımpaşa'ya giderse)

58fatihcan 20.03.2013 09:27

[QUOTE=Serdar63972;843033]Fakat Antrenörü Sivassporu çalıştırıyorken başka takımla görüşebilecek kalitede bir antrenör.. Sezon sonu için benim teklifim...

1. Metin Diyadin
2. Şota (ertuğrul kasımpaşa'ya giderse)[/QUOTE]

Orasi oyle kaliteli teknik adam. Ama takimin basinsa hoca varken hatta sivAsli hoca bu biraz ayip olabilir. Gorusulecekse de cok gizli gorusulsun. Anlasilsin. Hemen gelsin takimin basina insallah. Verdigin iki teklif de cok iyi. Sivasa da gelebilirler iyi isler de cikarabilirler. Cunku kasro buna musait

arkia 20.03.2013 12:24

[QUOTE=GokhanTurna;843001]Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yok tabi ki bu benim isteğim. Ümit Özat işine gelince bu sözü 2 3 yıl önce tvde kendisi söyledi. Kaynak olsaydı paylaşırdım yoksa hava da kalıyor böyle. Sezon sonu bakalım ne olup ne bitecek.[/QUOTE]

Sezona buyuk ihtimalle hocayla devam edilecek.mersin macindan sonra riza hocanin morali cok bozuktu.fakat yeni sezon icin hocaya yeni bir butce sozu verildi aldigim bilgilere gore eger kupa finali olursa ki buyuk ihtimallede olacak. (Bu kadar hakem hatasinin elbetteki bir diyeti var.) Seneye yeni transferler ve riza calimbay ile devam gibi gorunuyor simdilik. Ama nu aradaki genel kuriluda unutmamak lazim tabi.

sivasfutbol 20.03.2013 15:07

[QUOTE=poyrazer5858;842980]ortada fol yok yumurta yok. bir tutturmuşsunuz " sivas küme düşecek"". bu takım seyircisiyle bütünleşirse bütün dünya bir araya gelse küme düşüremez. şayet düşerse iç karışıklıklar yüzünden düşer.[/QUOTE]

Fikstüre bakmadın her halde.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:30.