![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=asabibaba;850446][B]Grosicki Rıza hocayı deli etti. Hoca kızdıkça el kol hareketleri ile karşılık verdi problem olduğu o kadar açıktı ki bu sanırım futbolculara da yansımış.[/B][/QUOTE]
Bugün çok istekli Grosicki ama bu isteği kırmak için çabalayan Erman-Aatif-Kadir-Eneramo vardı. |
Bence stadin misafir takim girsine soyle yazalim
Itinayla takim dusurulur Arkadas iki yilda kac oldu bu:) |
[QUOTE=58_SEMİH_58;850447]Bugün çok istekli Grosicki ama bu isteği kırmak için çabalayan Erman-Aatif-Kadir-Eneramo vardı.[/QUOTE]
[B]Şu yüzden yazdım ...Bugün istekli diye savunmak bence yanlış 31 maçın küçümsenmeyecek kadarın da ayağının ucu ile oynadı şimdi 1-2 maçta kral olmak istemesine takımda razı olmayanların olması normal değil mi?[/B] |
[QUOTE=sivaslıadem;850379]yiğidolar kritik maçların takımı olduğunu yine gösterdi
Yılların hesabını kapattık Ama yetmez Bir de 4 eylül sırası gelince darbe vurursa bunlara tam olur Eneramo tüm arkadaşlar gibi beni de yanılttı ve haftanın adamı oldu gol sayısını 11e çıkardı Kamilin gol atmasını çok istiyordum Haftalardır şanssızlığını kıramadı Darısı diğer maçlara[/QUOTE] valla eneramo bizi fena yanılttı ilk yirmidakika fena salladım eneramoya o kaçırdığı iki tane pozisyon varki onlarıda atmış olsaydı ibb nin tarihinde hatırı sayılır bir yerde olacaktı |
[QUOTE=vedat58;850385]IBb yi yendigimiz icin cok mutluyum sükür bundan sonra korkacak bisey kalmadi , IBb bu gün cok kötüydü aslinda biz de o kadar iyi degildik , eger biz daha iyi oynasaydik bu IBB ye 10 gol rahat atardik[/QUOTE]
evet belediye bugün çok kötüydü adete bitmiş okeye dönüyorlardı attığımız dört golden fazlasını kaçırdık biraz daha dikkatli olup pozisyonları cömertce harcamasaydık belkide bugün tarihi bir galibiyet alacaktık ama ne yapalım sağlık olsun fazlada aç gözlü olmamak lazım :D 4 1 de beğenilmeyecek bir skor değil yani;) |
[QUOTE=58fatihcan;850450]Bence stadin misafir takim girsine soyle yazalim
Itinayla takim dusurulur Arkadas iki yilda kac oldu bu:)[/QUOTE] bayağı oldu galiba düşenlerden çok beddua alıyoruz ama ne yapalım işimiz bu yolcu etmek:D:D:D:D:D |
Bu macta beni dusunduren sadece su oldu:
Madem boyle guzel bir futbol ortaya koyabiliyoruz, resistal yapabiliyoruz. Bunlari onceki maclarda niye yapmadik? Hakem hatalariyla dolu maclari katmamak suretiyle. |
Sivastan Kayseriye eve daha yeni gelebildik. Muhtesem ötesi bir mac izledik. Su takıma memlekette olup sahip cıkmayanlar utansın. İ.B.B macında bütün oyuncularımız cok iyi mücadele ettiler. Taraftarımızın destegi olaganüstüydü. Yılların intikamıda bu macta alınmıs oldu. Mactan sonra bile sehirde SİVASSPOR sesleri yankılanıyordu. Konvoylar olusturuldu turlar atıldı. Bize bu güzellikleri yasatan herkese burdan cok ediyorum. İyki SİVASLIYIM iyki SİVASSPORLUYUM.
|
maçın tek yıldızı vardı; mükemmel taraftar. stada gelen herkese çok teşekkür ediyorum. böyle taraftar desteği her maçta olsaydı acaba bu takım nerelerde olurdu diye düşünmüyor değilim. gördük ki ligin en iyi Anadolu takımlarından biriyiz. yalnızca bu takıma şu desteği verelim. inşallah şimdi önümüzde Trabzonspor kupa rövanşı kaldı. oradan da bize turu getirecek sonucu alırsak UEFA kupasına katılmamızı kutlayabiliriz. bu da hem kendi oyuncularımızın hem de dış transferde oyuncuların sivassporu tercih etmelerinde önemli bir etken olacaktır.
|
attığımızdan çok daha fazlasınıda kaçırdık sezonun en güzel en zevkli maçını izledik bu takımın asıl kapasitesi Trabzon maçında bu futbolla rahatlıkla finale çıkabiliriz...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:27. |