![]() |
Cevap: 4 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı
Sivassporumuzdan ayrılan bütün futbolcularımıza teşekkür eder, bize karşı mücadelelerinde başarısızlık, rakip takımlara karşı başarılar dilerim :D :D
Hiç bir futbolcu bizim ekmeğimizi yediği halde ''vay bana şöyle ettiler, böyle ettiler'' dememişlerdir. bunun kıymetini daha sonra anlamışlar ve pişman olmuşlardır. Kadir ve Ermanın kulaklarını çınlatır saygılar sunarım... |
Isabet olmus.
Pedriel ortalama´nin altinda bir kanat oyuncusuydu. Cok agir kaliyordu, her ne kadar devamli defans´a yardim etse de. Kritik golleri de var tabi. Özellikle Ordu macinda attigi gol belki de bizi kümede tutan gollerden biriydi. Rajnoch: O kadar ihtiyacimiz yok kendisine. Zira onun disinda Navratil, Murat, Ümit, Erhan gibi stoperlerimiz var. Eneramo: Takimimizin en golcü oyuncusu, ancak kendisinin yerinde hangi forvet olsa, asgari 15 gol atardi, Piech de dahil buna tabi. Takimi ilerde top tutarak rahatlatiyor, ama tek forvetli sistemde oynayacak tipte bir hücum oyuncusu degil. Senecky: Sanirim bu kardesimiz hakkinda neden gittigine dair pek de ayrintiya girmeye gerek yok. Kötü bir kaleci oldugunu zannetmiyorum, özellikle Ankaraspor´da görev yaptigi sürecte Slovakya milli takiminin birinci kalecisiydi. Ben yinede slav irklarindan futbolculari tercih etmeye devam etmemiz gerektigini düsünüyorum, disiplinleri acisindan. Fakat muhtemelen Carlos takimin basina gecerse Latin Amerika´dan adamlar getirtecek, umarim cok fazla macera aramaz. Bir de Alex´i geri getirmiyor mu Türkiye´ye? |
Yerlerine takviye yapılırsa ki mutlaka yapılacaktir giden oyuncular eneramo hariç bize çok bir şey katmış oyuncular değil eneramo da şu saatten sonra çok da birşey veremezdi zaten maç seçen nazlanan topçuzu bir dakika bile elinde tutmak hatadır eğer grosicki kendine çeki düzen vermeyecekse ona da yol verilsin bence bize atıf gibi yürekli topçular lazım.
|
[B]Hedefinde futbolun zirvesi olan, sözüm ona İT ile sözleşme de yapsalar, sonuçta hep kaybeden Sivas'tan gidenler olmuştur.
Sivas'tan ayrılan futbolcuların tamamına yakını, Sivasspordan ayrıldıklarına pişmanlıklarını dile getirmişlerdir. Çünkü Sivas halkı misafirperver, Sivasspor kulübü ise futbol okuludur. Mütevazi olup, amacı futbol ve futboldan kazanç elde etmek isteyenlerin, tek adresi Sivasspor olmalıdır.[/B] |
Hepsi normal.Herkes Rajnoch demiş ama ağır bir topçuydu.
|
[B]diğer yolları ayrılanlar:
kadir, erhan güven, uğur kavuk...büyük ihitmal erman...[/B] |
Güle güle gidin. Emekleriniz için teşekkürler! Pedriel de emekçiydi onu unutmamak lazım.
|
sivasspora yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederiz yolları açık olsun
|
pedriel sürpriz oldu burda fena değildi iyi bir yedekti bazen iyi işlerde yaptı
|
[B]Çok güzel hamle Başkan,
İnşallah dediğiniz gibi seneye daha güzel hamlelerle istediğimiz gibi bir takım oluştururuz.Gayret bizden tevfik Allah'tandır.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:54. |