![]() |
Cevap: Serdar Sivasspor'a Doğru
[B]SERDAR GÜRLER HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI[/B]
Futbolcumuz Serdar Gürler'le ilgili son günlerde sosyal medya ve basında çıkan Sivasspor'a transfer olacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. İlk etap çalışmalarımıza izinli olduğu için katılamayan Serdar Gürler, halen Hollanda kamp kadromuzda takımımızla birlikte çalışmalarını sürdürmektedir. Kulübümüzden resmi açıklama yapılmadığı sürece taraftarımızın bu tip yanıltıcı haberlere itibar etmemeleri gerektiğini bir kez daha vurguluyoruz SB ELAZIĞSPOR YÖNETİM KURULU [B]Kaynak:[/B]elazigspor.org.tr |
Arkadaşlar Serdar haberinin doğru olmadığını dün öğlen saatlerinde öğrenip bilgi vermiştim. Ama bazıları inanmak istemedi. Hatta dün haberin nasıl ortaya çıktığını ve bu dedikodunun nasıl yayıldığını da öğrendim. O nedenle Serdar transferini tamamen sildim ben aklımdan.
|
serdar gürler
ı
Gakgoşlar'dan Serdar Gürler açıklaması! 17 Temmuz 2013 12:46 NTV Spor ve Ajanslar Son zamanlarda basında yer alan Serdar Gürler'in Sivasspor'a transfer olacağı iddiasına Sanica Boru Elazığspor'dan yanıt geldi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada; "Futbolcumuz Serdar Gürler'in Sivasspor'a transfer olacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi. |
elazigspor resmi internet sitesinden haber yayinlandi boyle bir gorusme transfer gercegi yansitamamaktadir diye ama nasil oluyorsa hergun bi haber cikiyo
|
[B][I]Serdar Gürler'le ilgilendiğimiz doğru Elazı bırakmak istemiyor ama Serdar ayrılmak istiyor.
DOĞU_BEY[/I][/B] |
*** alınırsa süper bir transfer ,BÜYÜK BAŞKAN bu adamı kacırma
|
hadi alın şu adamı
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;866582]serdar gürler mutlaka gelmeli hakan arslan verilecekse verilsin o kadar özellikli bi oyuncu değil ama serdar süper topçu çok iyi paraya satabiliriz hakanın yeri dolar[/QUOTE]
aynn katılıyorum arkadaşım.hakan arslan yeri doldurulamayacak birisi değil eğer serdar transferi gerçekleşirse çok iyi ve yerinde bi transfer olur diye düşünüyorum... |
Şu takıma Balili gibi bir adam almalıyız ki şampiyon olalım..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:03. |