![]() |
Cevap: Romaric Sivasspor'da
[QUOTE=adres58;868803]Kaynak ÖzkanBaşkansa işlem tamamdır.. Hayırlı olsun demekten başka bir şey söyleyemeyiz. Şimdi kim gidecek bakalım o kadar yabancı oyuncudan...[/QUOTE]
Carlos'un istemediği oyuncu navratil ama yönetim navratili gönderme taraftarı değil bakalım ilerleyen günlerde olaylar nasıl gelişecek |
Cevap: Romaric Sivasspor'da
[QUOTE=OzkanBaskan;868812]Carlos'un istemediği oyuncu navratil ama yönetim navratili gönderme taraftarı değil bakalım ilerleyen günlerde olaylar nasıl gelişecek[/QUOTE]
Piech'in gitme ihtimali ne kadar hanemize zarar yazılsada yeni transferlere yer açılması bakımından gitme durumunun hasıl olacağını düşünüyorum. Piech Navratil Cerny iyi oyuncu olabilir ama yeni transferlere yer açılması bakımından ve ayrıca 6+0+4 sisteminde dışarda kalacaklarından dolayı ben durumlarının zor olacağı kanaatindeyim. |
Cevap: Bir Yıldız Daha mı?
[B]Vatana millete hayırlı uğurlu olsun....Gerçi ben imza atmadan inanmam ama neyse[/B] :D
|
İmza atar umarım... Sağlam topa vuruşları var.. Sivassporda iş yapar
|
29 Temmuz 2013, Pazartesi A - A +
Yiğido onu bekliyor Savunma ve forvete takviye yapan Sivasspor, orta sahaya yapılacak transfer için çalışmalarını sürdürüyor.Roberto Carlos’un raporu doğrultusunda çalışan Kırmızı-Beyazlılar, Fildişi Sahilli Romaric’le temaslarını hız kesmeden sürdürüyor. Geçen sezon La Liga’ya veda eden Real Zaragoza’da 13 karşılaşmada forma şansı bulan 30 yaşındaki orta saha oyuncusuyla yapılan ilk görüşmelerin olumlu sonuçlandığı öğrenildi. Yiğido’nun, bonservisi elinde olan Romaric’in yıllık alacağında indirim yapmasını istiyor.kaynak:Fanatik.com.tr |
Keşke birisi [B]YILDIZ FUTBOLCU[/B] tarifi yapsa da herkesi bu sınıfa koymasak?
|
Eeeee geliyor mu????? Gelmiyor mu ?????
|
Sivasspor'a dünyanın en iyi futbolcularınıda getirsek, mutlaka bir kulp buluruz..
Kimi yaşından dem vuruyor, kimi sezonda şu akadar maç oynamışta o rakam acabaları beraberinde getiriyormuşta, kimi yıllar önce geçirmiş olduğu sakatlıktan dem vurup müzmin sakatmış ondan dem vuruyor, kimi disiplinsizmiş, kimi zat-ı alilerimizin nazarında yıldız oyuncu bile olamamış.. vs vs vs vs vs velhasıl bahaneler listesi uzayıp gidiyor.. Ben iyi ki Mecnun Bey ve yönetimin yerinde değilim.. Ki şuraya girip şu yorumları okumaya kalksalar ki, okuduklarınıda biliyorum ilk fırsatta bu görevimi bırakırım.. |
Mecnun Bey veya yönetimden birilerinin siteye girmesi durumunda MAVİ BONCUK takacağı arkadaş sayısıdı da hiç az değil. Her halde boncuğu takıp şunu da der, yaptığımız isabetli veya hatalı tüm işlerde avuçlarınız patlayana kadar yaptığınız alkışlama çalışması sonucunda bu MAVİ BONCUKLARI hakettiniz...
Ne demişim; yıldız futbolcunun bir tarifi yapılsın... Karşı yorum yapacaksan tarifini yaz? İsmi geçen oyuncuyu tanımıyorum. İsmini duymadım. Maçını izledim biliyorsan deki bu adamda şunları şunları yaptı şöyle vurdu böyle kaçtı yıldızdır... |
[QUOTE=Serdar63972;868869]Mecnun Bey veya yönetimden birilerinin siteye girmesi durumunda MAVİ BONCUK takacağı arkadaş sayısıdı da hiç az değil. Her halde boncuğu takıp şunu da der, yaptığımız isabetli veya hatalı tüm işlerde avuçlarınız patlayana kadar yaptığınız alkışlama çalışması sonucunda bu MAVİ BONCUKLARI hakettiniz...
Ne demişim; yıldız futbolcunun bir tarifi yapılsın... Karşı yorum yapacaksan tarifini yaz? İsmi geçen oyuncuyu tanımıyorum. İsmini duymadım. Maçını izledim biliyorsan deki bu adamda şunları şunları yaptı şöyle vurdu böyle kaçtı yıldızdır...[/QUOTE] Yıldız ouncunun kısaca açıklamasını yapacak olursak ihtiyaca cevap veren her oyuncu yıldızdır romaricte bizim takımın ihtiyacını karşılayacak yetenek ve tecrübe var cicinho dan sonra en tecrübeli 2. oyuncu olacak yani bu adam bizim için yıldız değil galaksi bile olur |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:15. |