![]() |
Cevap: Rafik Djebbour Sivasspor'da
hadı bakalım dıyelım
|
resimlerdde hiç yüzü gülmüyor sanki isteksiz gelmiş inşallah bizim yüzümüzü güldürür
|
Geldiği ligi düşünürsek ligimizi sallar gibi duruyor. İnşallah da öyle olur
|
[QUOTE=5sekız;875537]fenere yada gs ye gelen kaç topcu elı cebınde başkanla resmı var yıyorsa fb.yada gs başkanına yapsın kapıya korlar .buyukluk .saygı duyulmakla başlar.[/QUOTE]
[B]Efendi diye geçinen kuyt azaiz yıldırımla sohbette nerdeyse yatarak konuşacak çünkü onların kültüründe büyüğe saygı ayak ayak üstüne atılmaz diye bir şey yok bu kadar dar pencereden bakmayın olaylara.[/B] |
[QUOTE=5sekız;875537]fenere yada gs ye gelen kaç topcu elı cebınde başkanla resmı var yıyorsa fb.yada gs başkanına yapsın kapıya korlar .buyukluk .saygı duyulmakla başlar.[/QUOTE]
ayrıca brezilyalı futbolcular aziz yıldırımla çok da fazla içli dışlı oluyorlardı.deivid,alex,andre santos vs vs.şimdi transferlerde aziz yıldırım bizzat görüşmediği için göremiyoruz.aynı şekilde galatasaray başkanı da transferlerle bizzat ilgilenmiyor.bir izle bakalım o takımların imza törenlerini.bülent tulun'un yanında drogra,sneijder vs nasıl gezdiler eller cepte vs vs.devir değişti artık bunları kimse sorun yapmıyor.sana noluyor onu da anlamış değilim |
bu adam gol kralı olduğu halde neden kiralık verdiler ki ?
|
[QUOTE=YuSuF;875464]Adamın 3 pozdada eli cebinde.:DYapacak bir şey yok.:D[/QUOTE]
Fotoğraf çektirirken elini cebine sokması bence bir saygısızlık,terbiyesizlik göstergesi değildir.Bu adam senelerdir Avrupa da top oynuyor,Avrupa yaklaşımı bizden farklı.Lütfen kendimizi onun yerine koyalım.Biz ne efendi efendi gözüküp türlü dalavereler çeviren topçular gördük |
inşallah hayal ettiğimiz yerlerde olmayı başarırız yönetim ve teknik heyet elinden geleni yapıyor geriyede bize desteklemek takımada oynamak kalıyor
|
Umarım goller atar.
|
Golculuk olarak gekas tarzı bi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Minimum 15 gol bekliyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:54. |