![]() |
Cevap: Sivas'ta Sivasspor Tutulur
Ben İzmir'de bile SİVASSPOR'u tutuyorum...
. |
[b]sivasspor taraftarı çok farklı ,ben istanbulda 38 yıldır sivassporu tutarım çok alay ettiler hangi ligde de tutuyorsun diye de yinede vazgeçmedim ,sivasspor taraftarı olmak öyle bir aşkki öyle birsevdaki,şu sivasspor süper lige çıksın da tek 1 kolum olmasın diye çok dua ettiğimi hatırlarım,ALLAH a şükürler olsunki kolum kopmadan süperligin tozunu attırıyoruz :DNE MUTLU SİVASSPORLUYUM DİYENE :D[/B]
|
[QUOTE=izmirliyigido;894454]Ben İzmir'de bile SİVASSPOR'u tutuyorum...
.[/QUOTE] [B]Gurbette olup Sivassporu tutan, onun sevdası ile yanıp tutuşanların yarısı kadarı Sivas'ta olsa 4 Eylül Stadyumu tıklım tıklım olur diye düşünüyorum...[/B] |
Ben artik son senelerde sivassporla ilgilenmedigim bir günü hatirliyamiyorum
bana günlerden hergün sivasspor ben memleketimin herseyini seviyorum SIVAS olsun SIVASSPOR olsun BBP olsun sehirime sahip cikiyorum sirf o sehirde yasamiyorum O sehirde yasayip baska takimi tutan Sivasli degilsir |
Biz Bursada Bursasporu tutuyoruz ama Sivassporun şampiyon olmasını arzuluyoruz
|
Bursa gibi taraftarimiz olmali beyler. adamlar hayran kaliyorum her seferinde vallah, türbünler her Zaman yesil/ beyaz cok imreniyorum onlar. insallah mevlam bizlerde o günleri gösteri.
|
Şu son iki seneye kadar Fenerbahçenin maçlarından kaçırdığım istisnadır gerek tv başında gerekse statyumda kısacası Fb manyağı gibiydim , ancak özellikle 2-3 senedir Sivasspora olan sempatim kat kat arttı ve özellikle 2 senedir aklımdan-kalbimden gerçekten Fenerbahçeyi sildim şuan gerçekten Sivassporluyum diyebiliyorum her ortamda , heryerde en önemlisi kalpten.
Neden Trabzonlu İstanbulda gururlanarak Tsliyim diyorda biz İstanbulda gururlanarak SİVASSPORLUYUZ Diyemeyelim ki ? Bu takımın kıymetini bilmeliyiz her ortamda övgüyle gururlanarak bahsetmeliyiz ki hem reklamı olsun hemde insanlar bu takımın büyüklüğünü anlayabilsin. |
kardeş sivastan 1000 km uzaktayım paf takımının oynuncularını bile biliyorum sivasa geldiğimde sivastakiler 5 tane bile futbolcu sayamıyo gerçekten yazık
|
[QUOTE=sıvaslıgenç;894519]Şu son iki seneye kadar Fenerbahçenin maçlarından kaçırdığım istisnadır gerek tv başında gerekse statyumda kısacası Fb manyağı gibiydim , ancak özellikle 2-3 senedir Sivasspora olan sempatim kat kat arttı ve özellikle 2 senedir aklımdan-kalbimden gerçekten Fenerbahçeyi sildim şuan gerçekten Sivassporluyum diyebiliyorum her ortamda , heryerde en önemlisi kalpten.
Neden Trabzonlu İstanbulda gururlanarak Tsliyim diyorda biz İstanbulda gururlanarak SİVASSPORLUYUZ Diyemeyelim ki ? Bu takımın kıymetini bilmeliyiz her ortamda övgüyle gururlanarak bahsetmeliyiz ki hem reklamı olsun hemde insanlar bu takımın büyüklüğünü anlayabilsin.[/QUOTE] eski fener şak şakcılardansın yani |
[QUOTE=58svs58;894708]eski fener şak şakcılardansın yani[/QUOTE]
Kardeş sen her konuda gerekli gereksiz konuşmak zorundamısın , kendine bunu vazifemi edindin ? Orada yazdığım mesaj gayet ortada öncedendi diyorum bilmem anlayabildin mi , laf konuşmadan önce lafım nereye gidiyor diye bir düşün sonra konuşma gereğinde bulun ;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:46. |