SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37013)

58megayigido 29.09.2013 22:48

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Soglenecek cok birsey yook sahada olmadigimiz halde 4 gol attik
Kalbi olan sivas maci berabere dutumdayken maci izlemesin
Ve 1 farkla ondaeykwn son 5 dk izlemesin

Macin tek yildizi atif be korcandi..

58megayigido 29.09.2013 22:49

Gercek su , bu futbola devam edersek inisli cikisli grafikler bizi bekleyecektir..

sivistar 29.09.2013 23:02

Bence bu takım dahada gol makınesı olacak daha forvetlerımız takımı ısınmadı bıle dun mac skorunu yazmıstım 6 2 yenerız dıye 4 2 yendık ınanın yatmasak bızım cok gol atacak gucumuz var ıstedıgımız an gol atabılen takımız kalede korcanı secmek daha dogru bır karar..borcandan daha ıyı hemde yabancı kontenjanımızda acılıyor gecırdıgı kabus gunlerı uzerınden sılerse sıvassporun uzun sure kalecısı olabılır...lıg uzun maraton hakanıda kullanacagız muratıda ademıde..kamılıde bence ıyı kadromuz var.. Carlos cok ıyı tercıh ben oynattıgı futbolu begenıyorum.. Yenıldıgımız maclarda bıle guzel top oynadık takım bırlıkte pişince dahada ıyı olacagız hafta ıcı oynayacagımız kupa macın skor tahmınını yapıyorum 9 0 yenerız..........tesekkurler carlos tesekkurler yonetım...

legolass 29.09.2013 23:03

maçı 90 dk izlemedim ama izlediğim kadarıyla yine defans ve orta sahada problemler var çok veriyor takım.her maç gol yiyoruz 6 maç 12 gol yemişiz 12 gol atmışız her maç ortlama 2 gol atıp yeme oranıyla oynuyoruz.ligin en fazla gol 3 takımında biriyiz.

[B]utaka gol attı diye iyi oynadı diyemeyiz 6 haftada yaptığı hiçbişey yok[/B].
djebbour hiç hazır değil. hele bir pozisyonda nerdeyse boş kale ayağında topu bekleitip kaleciye kaptırdı.

korcan geçen hafta haftalardır oynamamanın verdiği sıkıntıyla geçen hafta parlak görüntü vermemişti hatalı gol yemesine rağmen geçen hafta yüzde yüzlk goller çıkardı. bu hafta maçın yıldızı oldu.[B]inşallah hep korcan oynar.[/B]atıf tartışmasız bu takımın yıldızı.mehdi çok faydalı oynuyor[B].manuel da costa 3 haftadır gol atıyor. kart sorunu bize çok sorun çıkartır demiştik öylede oluyor.her maç sarı kart üstüne bu maç kırmızı yedi.[/B] aydın çok iyi transfer oynadığı maçlarda bunu gösteriyor.

[B] asıl önemli olan cicinho.tamam dünya yıldızı olabilir asist yapıyor forvete yardım ediyor çok koşuyor ama kendi alanını çok boş bırakıyor rakibi seyrediyor kafa topuna çıkmıyor. ayrıca en önemli konu kasımpşa ve bu maçta yaptığı bir hareketti. geçen hafta yanılmıyorsam taç pozisyonunda sancaka tekme atmıştı ama hakem sarı verdi ucuz kurtardı bu maçta yine bir oyuncuya tekme attı ama hakem görmedi.bunun sebebi nedir ? ben dünya yıldızıyım her istediğimi yaparım hoacamı da sallamam mı demektir.carlosu bence pek sallamıyor.oyuncunun üstüne ağırlığını koyamıyor carlos bunu gösterir bu hareketler.acilen önlem alınmalı costanın her maç kart görmesine ve cicinhonun hareketlerine.[/B]

cılgınsivas58 29.09.2013 23:06

[QUOTE=MaXiMuM;878688][B]Maçın hakemi deniz çobanın yaptığı şer..sizlikleri kazanmamıza rağmen unutmamalıyız.
Bu adamın galiba geçmişte sivaslılarla unutamadığı bir acısı olsa gerek.[/B][/QUOTE]

sadece deniz çobanın degil her hakemin bize karşı kuyruk acısı var

cılgınsivas58 29.09.2013 23:08

2-0 önde götürdüğümüz bir maçı gereksiz şekilde kapanmakla 2-2 ye getirdik
bu takıma 2-0 dan sonra bişi oluyor hemen defansa kapanıyor
deplasmanda kazanmak güzel bir duygu işallah böle devam ederik

cılgınsivas58 29.09.2013 23:10

carlosun hakanla alıp veremediği nedir acaba oynaması gereken maçta oynamadı

Morten58 29.09.2013 23:14

Kupa macinda kesinlikle yedek agirlikli ilk 11 ile cikmamiz gerekiyor !

Bu maci degerlendirmek yerine en kötü macin genis özetini izlemeyi öneririm !

Ama Futbolcu olarak degerlendirmek gerekirse:

Ziya Erdal , Aatif , Korcan , gibi oyuncular ön plandaydi.

Aydin Karabulut , Kangalli , Sivasli ve cok iyi oynuyor ! Ilerleyen haftaalrda golde atacaktir , bence tek eksik gol , yoksa süper yaptigi driblingler , ve attigi nefis paslar , ve bir cok sey.

Son olarak bilmedigim icin sormak istiyorum ; Manuel Da Costa , Kupa macinda oynamayacak , Cezali durumda oldugu icin , peki Genclerbirlgii macinda cezasi bitiyor mu ?

Morten58 29.09.2013 23:17

[B]Son olarak :

John Utaka daha iyi olacaktir, ayrica Eneramodan gol vuruslari 10 kat daha iyi , bitirici vuruslari anlaminda, tabiki ikiside baska tarz oyuncular bunuda akliniza sokunuz !!!
[/B]

kursad1981 29.09.2013 23:34

adem kocak'ın sakatlanması takımın pasa dayalı oyun sıstemının bozulmasına yol açtı.bu sezon ilk defa rakıbımızın kontrolünde oynanan bir maç izledik.korcan'la bu iş olmaz derken takımın galıbıyetınde bugun önemli rol oynadı.

sivasspor'umuz bu maçı kazanarak kotu gününde bıle mac kazanacağını gostermıstır.2 hafta sonra verilecek mıllı mac arası takıma ilaç gıbı gelecektir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:45.