SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Yönetim Başarıyı İstemedi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37528)

buneyav 04.02.2014 16:36

Cevap: Yönetim Başarıyı İstemedi

ya arkadaşlar bu utaka ne alemde bari o düzelsinde oynasın bilgisi olan varmı

58YIGIDO58 04.02.2014 16:42

[QUOTE=onur0634;896675]Mutluluk önce hayal kırıklığına dönüştü sezon sonunda da kabusa dönüşecektir...Başkan ve yönetim taraftarın gözündeki saygınlığını kaybetmiştir...Fener maçından sonra taraftarın büyük çoğunluğununda tribünlerden çekileceği kanatindeyim bende dahil olmak üzere...[/QUOTE]

Aynen oyle olacak mac rahat fenerin diyorum

sıvaslıgenç 04.02.2014 16:52

[QUOTE=onur0634;896675]Mutluluk önce hayal kırıklığına dönüştü sezon sonunda da kabusa dönüşecektir...Başkan ve yönetim taraftarın gözündeki saygınlığını kaybetmiştir...Fener maçından sonra taraftarın büyük çoğunluğununda tribünlerden çekileceği kanatindeyim bende dahil olmak üzere...[/QUOTE]

İyi gün taraftarı olduğunuzu bu kadar belli etmeyin be.

Hayırdır kim nereden çekiliyor takım iki tökezledi transfer yapılmadı diye nedir bu laflar ?

Statdan çekilecekmişssiniz o zaman sana Göztepe , Karşıyaka , Adana - Demir taraftarını örnek gösteririm belki bu seni o kararından vazgeçirir.

Taraftarımız gerçek taraftarmış gibi birde siz şurda tuhaf tuhaf yorumlar yapıp milletin şevikini kırmasanız iyi olur.

burak58as553 04.02.2014 16:56

[B]2.olmanın bile Şampiyonlar Ligine götürebileceği bir ligde 3.durumdayız deplasmanlarda çok kötüyüz ama transfer yapılmıyor..

Yazık ..[/B]

50sekiz 04.02.2014 17:14

Yönetim Avrupa'ya gitmek istemiyor o yüzden transferler yapmadi.
Avrupa vizesi alinirsa FB ve BJK'nin basina gelenler Sivasspor'un da basina gelecek korkusu yüzünden transferler yapilmadi. Eger Avrupa vizesi alinirsa UEFA Sivasspor'u men edecek.

Bir baska konu ise Baskan ve Korcan'in sike aldigi artik Yargitay tarafinca netlesti. Kamuoyu yaniltiliyor. Baskan ve Korcan sikeden beraat etmedi.
Sike yaptiklari onandi. Yargitay'in itiraz ettigi kisim cezalarinin ertelenip ertelenemesi kismi o yüzden dosyayi yeniden Mahkemeye gönderdi.
Mahkeme cezalarinin ertelenip ertelenemeyecegini karara bagliyacak ve dosya kapanacak. Sike yaptiklari artik onandi ve geri dönüsü yok (tekrar yargilama olmadigi sürece)

fark58 04.02.2014 17:25

Adam gibi bir golcü almayacaktınız madem neden Piechi sezon başında gönderdiniz. Hadi devre arasında da almıyorsunuz madem o zaman neden Rafiği gönderiyorsunuz???

metee58 04.02.2014 17:29

Mecnun başkan taraftarımız sabırlı olsun transfer yapılacak dedi ancak transferler tatmin etmedi.Bu kadar beklemeye iyi bir transfer olması gerekirdi.

calipso 17.03.2014 22:41

[QUOTE=calipso;896588]trabzon, kasimpasa, eskisehir, akhisar, bursa,karabuk hemen pesimizde is bir maglubiyete bakiyor.. yani bu ligde 2-3 hafta icinde 11. siraya bile dusebilirsin...

daha oncede yazmistim bu takim

ilk 11 haftada 22 puan mac ortalamasi 2 puan
son 8 haftada 9 puan mac ortalamasi 1,1 puan toplamis

hersey ortada.. bunu biz goruyoruz onlar goremiyormu sizce???

uyan sivasli uyan[/QUOTE]

1,5 ay once yazmis oldugum yazi .. yine tekrar etmek istiyorum uyan Sivasspor taraftari uyan kan uykusundan...

yorumyapıyombenya 28.03.2014 19:38

Devre arası bizim gördüğümüzü yönetim göremedi ve takımı bu hale onlar getirdi. bu sene yönetimin tarihin en beceriksiz ve en büyük hata yaptığı sezon olarak tarihteki yerini alacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:57.