SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37691)

rsimsek 16.03.2014 19:19

Cevap: Maçı Değerlendirelim

arkadaşlar sıkıntı yapmayın NEDE OLSA BORCUMUZ YOK.......keşke biraz borçlansaydık ta 2 tane adam gibi futbolcu alıp bugün ki gibi kahrolmasaydık

savaş2 16.03.2014 19:31

[QUOTE=58Sivaslilar;903112]Ilk yarida anadolu takimlari icerisinde en iyi oynayan ligin en istikrarli takimiyken ikinci yari neden bu hale geldik sorumlular utanmadan külübün basinda durmaga nedn devam ediyor bu yönetim kimlere calisiyor:mad:[/QUOTE]

***ilk yarı sadece rakiplerimiz kötüydü ,2 yarı tam tersi oldu

Feni58 16.03.2014 19:35

Başarısızlık başta yönetim ve hocaya ait.Oyuncuların hiç hatası yok.Kapasiteleri sınırlı , alternatifleri yok . Süper Ligin en kötü kadrosuna sahip takım.İlk yarıdaki başarıda katkısı olan oyuncular neden gönderildi.Hicbir sezon hakemler takım üzerinde bu kadar etki etmemişti uyuyun yonetim. Disiplin yok takımda. Forvetsiz oynayan, ilerde top tutamayan tek takım. Yeter artık...

poyrazer5858 16.03.2014 19:36

unutmayın bu takım geçen sene kümede kalmak için mücadele ediyordu. bu sezon ise son haftalarda alınan kötü sonuçlara rağmen hala 5. durumdayız.
sakatlıklar ve cezalı futbolcular yüzünden bu duruma düştük. taraftar olarak kalan maçlarda sonuç ne olursa olsun takıma sahip çıkıp kötü gün dostu olduğumuzu gösterrmeliyiz.
bu arada aydın çıkarken yuhalayanları da kınıyorum.

58YIGIDO58 16.03.2014 19:38

[QUOTE=poyrazer5858;903126]unutmayın bu takım geçen sene kümede kalmak için mücadele ediyordu. bu sezon ise son haftalarda alınan kötü sonuçlara rağmen hala 5. durumdayız.
sakatlıklar ve cezalı futbolcular yüzünden bu duruma düştük. taraftar olarak kalan maçlarda sonuç ne olursa olsun takıma sahip çıkıp kötü gün dostu olduğumuzu gösterrmeliyiz.
bu arada aydın çıkarken yuhalayanları da kınıyorum.[/QUOTE]

Aydin kac haftadir berbat tabi yuhlanacak Sivasspor deneme tahtasi yatma yeri degil

cılgınsivas58 16.03.2014 19:45

Bu takim bu saatten sonra galip gelemez eminim

kaplanlı 16.03.2014 19:52

bunun adı rezalettir.bunun adı taraftarla ve şehirle alay etmektir.acilen bazı futbolcuların kadro dışı bırakılarak takımın ciddi şekilde disiplin edilmesi lazım.eğer her şey normalmiş gibi davranmaya devam edilir radikal değişiklikler yapılmazsa bu takım kesinlikle küme düşer.sivasspor lig tarihinde bu kadar kötü olmamıştı.sivas sporu takip eden yerli basın mensubu arkadaşlardan bir ricam var.bu takım hafta boyu hiçmi antreman yapmıyor.bu hafta yakından takip edip bizide bilgilendirirlerse memnun olurum.sivasspor tarihi böyle rezalet görmemiştir.

cılgınsivas58 16.03.2014 19:54

Carlos ta yaptigi davranislar la cikardigi kadroyla artik tepkimizi çekmeye
Baslamistir inat olarak atifi forvet oynatmak akla mantiga hizmet degil

existence 16.03.2014 19:55

500 Trabzon taraftarına maskara olduk. Biraz oyun oynasaydıkta yenilseydik gam yemeyecektim. Mactir kaybedilir de

Bu fenerden azizden bize ne kardeşim. Vipte fener trabzon kavgası vardı. Bu ne rezillik fener aziz gelsin şimdi. Burası it takımlarının hesap yeri değil. Aziz fener diyene kadar sivas diyen adam lazım bize. Birde artislik ediyorlar.

etlidöktürek 16.03.2014 19:55

Carlosun inatı inatmış,durumumuz hiç iyi değil allah yardimcimiz olsun..kümede kalalim yeter başka birşey istemiyorum..su gittikçe ısınıyor:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:00.