![]() |
Cevap: Aydın Çok Pişman
ERMAN ENERAMO SEZER BADUR İBRAHİM DAĞŞAN örneklerini boşuna vermedik burada aydın kendin ettin kendin cezanı çekeceksin SİVASSPORA bir şey olmaz nice aydınlar gelip geçer olan sana olur dedik iyide oldu beter ol
inşallah ptt liginde göztepeli yıllarına dönersin futbolun ahlaksız oyuncusu seni |
Bu Aydin´a kim gaz verdiyse sonunuda o hazirlamis oldu.Aza tamah etmeyen coguda bulamazmis.Sonu cok hazin bitecege benziyor bu hikayenin sonu.Allah ömür verirse hep beraber görecegiz Aydin kendine nasil bir son hazirliyacak...
|
Aydin dan daha iyisini aldik zaten. Aydin da ettigini buldu.ilahi kader erken tecelli etmis oldu :)
|
[b]NE oldum demiyeceksin ,ne olacağım diyeceksin ,aydın bu takımdan ayrılırken hepimiz uyardık dinlemedi, paranın yüzü sıcaktır belki ,ortada adı geçen paralar çok yüksek miktardı ,belki aydına bu konuda çokda kızmamak gerekir ,ancak aydın hem bursa başkanı seçilmeden etik olmayan şekilde imza atması ,imza attığı aday seçilmeyince kazanan diğer başkan önce kapıları kapattı sonra tükürdüğünü yaladı bunlar hoş görüntüler değil ,şenol hoca disiplinsizliğe prim vermez adamı böyle kapının önüne kor ,aydının yeri fazlasıyla dolduruldu ,serdar ve musa o bölgeyi değiş tokuş yaparak rahaTLIKLA çalıştırır ,bu saatten sonra sivasa dönmesi bu oyunculara haksızlık olur,yolu açık olsun [/b]
|
Aydın'ın bir menajeri var aynı zamanda arkadaşı kesin bu akılları o verdi.Aynı manejer şahıs Serdar Gürler ile Deniz Yılmaz'ı da Ts'ye gönderdi kadroya gireceklerini zannetmiyorum büyük olasıkla onların da sonu böyle olacalıktır.İlla bizim kulüp için söylemiyorum bunu Akhisar Gençler Karabük'de bizim gibi futbolcuya parasını zamanında ödeyen yönetim olarak tutarlı takımlar futbolcu 3 kuruş fazla alacağım diye Bursa Eskişehir Trabzon Antep gibi takımları tercih ediyor sonuç kadroya giremiyor doğal olarak parasını vermiyorlar.Oynamadığı için formdan düşüyor bu sefer isteyeni de azalıyor alacağı ücret de düşüyor.Acımıyorum bu adamlara Ptt bile fazla bunlara.
|
Valla kizmayin abiler bana ama cok sevindim bu habere
|
[QUOTE=Sivasli010;916892]Valla kizmayin abiler bana ama cok sevindim bu habere[/QUOTE]
kızcak bişi yok en az senın kadar bızde sevındık çunku:))))):D |
Iyi oldu ceksin cezasini
|
sivassporda rahat rahat oynuyordun hırt rahatlık seningibilere demekki batıyor sivassporda bulduğun performansı başka takımda bulacağını sanıyordu seningibi düşünenleri görüyoruz piyasada yoktur
|
çok antipatik bir oyuncuydu zaten gitmesi hiç üzmemişti beni.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:43. |