![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
[QUOTE=eyuphulagu;913142]....................Sivassporun düşündüğü oyuncunun İspanya 2. liginde oynayan Nijerya asıllı bir oyuncu olduğunu duydum..İsmini de siz bulun yiğidolar...[/QUOTE]
Bilginiz için ve cevabınız için tşk ederim sağolsun Asabibaba'Da mesaj attı bu oyuncuyu söyledi tekrardan sağolun :) |
Fener Baroni yani sira Krasiç, Holmen, Yobo, Kadlec, Serdar Kesimal ve Hasan Ali Kaldırımi satmaya karar verdi.
Holmen, Krasic ve Yobo bize ilac olur diye düsünüyorum. |
[QUOTE=citothehan58;913145]Fener Baroni yani sira Krasiç, Holmen, Yobo, Kadlec, Serdar Kesimal ve Hasan Ali Kaldırımi satmaya karar verdi.
Holmen, Krasic ve Yobo bize ilac olur diye düsünüyorum.[/QUOTE] Yobo Iyi defanscı değil. Krasiç gereksiz. Yabancı sınırindan dolayı. Holmen cena değıl ama yabanci transferleri yerli transferler gibi aula yapamayiz. O yüzden gerek yok bence. Senin düsuncene kesinliklebsaygı duyuyorum. |
Videolarına baktım. İzlediğim kadarıyla Eneramo tipinde bir oyuncu. Hızlı , vucudunu iyi kullanıyor.
Gelirse eğer faydalı olacağı kesin. Oldoni gibi bir oyuncuyu görmüş olarak. Benim görüşüm son vuruş becerisi Eneramo'dan daha iyi.. Hayırlısı ise olsun.. |
Fotomaç 2 gün önce bu haberi yayınlamış arkadaşlar
[url]http://www.fotomac.com.tr/fenerbahce/2014/06/24/istanbuldan-gitmeyiz[/url] |
[QUOTE=svsli585858;913152]Fotomaç 2 gün önce bu haberi yayınlamış arkadaşlar
[url]http://www.fotomac.com.tr/fenerbahce/2014/06/24/istanbuldan-gitmeyiz[/url][/QUOTE] Bu haberde bir terslik yok mu ? Krasicin sözleşmesi fes edilmedi ki, ayrıca Carlosunda ailesi İstanbul da değil miydi ? |
temmuzun 7 sini bekliyoruz transferlerin yapılması için ama çok saçma uefa ya gitsekde gitmesekte kadroyu geçen seneden daha ii yapıp aynı başarının üstüne koyarak bu sefer sıralamada ilk 3 içinde olacak şekilde yapılanma yapıp yapılan işlerin bir tesadüf olmadığını cümle aleme göstermek olacaktır.
|
[B][QUOTE=eyuphulagu;913143]..............Sizleri fazla yormayayım oyuncunun ismi Macauley Chrisantus..Las Palmas ta oynayan bir oyuncu..Sivassporun bu oyuncuyla ilgilendiğine dair ciddi haberler var...Nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum;Youtube da videoları mevcut..İzleyin karar verin................2.olarak da Samsunsporun Musa Sinan a karşılık Ahmet Aras ı istediğini ;sivassporun oyuncuyu kampa götürüp kampta tekrar görmek istediği ;kamp sonrası Samsun a kimin kiralık verileceğinin belli olacağını duydum..Ahmet Aras olmazsa Samsunsporun genç oyuncu Niyazi yi istediğine dair haberler Samsun yerel basınında da çıkmış...[/QUOTE]
İsmini verdiğiniz oyuncu tam Sivasspor'un aradığı tipde bir oyuncu yani bonservisi elinde olan bir oyuncu. R.Carlos'unda bu oyuncuyu İspanya'daki dostlarına sorduttuğuna eminim eğer parasal konularda anlaşılırsa bu oyuncu önümüzdeki sezon takımımızın formasını giyer diye düşünüyorum...[/B] |
Yiğidolar uzun zamandır yorum yapmadığım için (amma tabiki de Sivbassporumuzu takip etmeyi asla bırakmadım ) biraz uzun olabilir :D
Öncelikle gördüğüm üzere bittiğini duyduğumuz ve bitmeye yakın olan transferler: El Yasa, Serdar Özkan ve Batuhan Karadeniz, Cemil ve Musa Sinan. Bu oyuncuların son 2'si tamamen geçen sene bomboş olan kulübemize yapılmış (hatta belki de tabir-i caizse antrenmanlarda kalabalık yapsın diye her takımda olan) tranferlerden. El Yasa, Serdar Özkan ve Batuhan Karadeniz ise Süper Lig ortalamasında hatta bazı zamanlardaa ortalama üzerine çıkabilen oyuncular. EL YASA: alternatif bir oyuncu ve yerli verilen görevleri yapar. Zaman zaman Cicinhonun yedeği olur zaman zaman stoperde görev verilirse yapar ve eminim ki Navratil'den başarılı olur. BATUHAN KARADENİZ: Her zaman yetenekli olduğu bilinen bir oyuncu ama bir o kadar da gittiği takımlara hiç uyum sağlayamamış birisi. Artık iyi bir futbolcu olmak istiyorsa aklını başına toplayıp yeteneklerini sahaya yansıtmak zorunda. Sivas onun için iyi bir fırsat olabilir çünkü gece hayatı çok olan bir şehir değil. Ama bugün e kadar geldiği kafayla devam ederse işi zor. Devre arasında sözleşmesi fesih edilebilir, yıllarca bu takımda da kalabilir, iyi bir paraya da satılabilir tam bir muamma ama bu kumarı oynamak bence gerekirdi çünkü yerli santrafor dediğimiz zaman Batuhan yetenekleri ortada olan birisi zaten bizim asıl amacımız kaliteli bir yabancı santrafor almak olacağından Batuhan takımda iyi bir alternatif olur. SETDAR ÖZKAN: Arda Turanın çalım atmayı öğrendiğim adam dediği bir kişi yeteneklerini herkes biliyor ama bir türlü dikiş tutturamadı. Batuhan gibi disiplin problemleri yok çok büyük şanssızlıklar yaşamazsa bence geçen Sene Aydın Karabulut^'un gösterdiği katkıyı rahatlıkla gösterir ve onu bize aratmaz. BARONİ ismi geçiyor, bu transfer inşallah gerçekleşir yapabileceğimiz en iyi transferlerden birisi olur hem bu ligi çok iyi biliyor hem kalitesi ortada. Carlos onu ikna edebilirse eminim ki takıma büyük katkılar sağlar. Bu transfer haberleri haricinde geçen seneki takımımızın tamamen tutulması lazım diye düşünüyorum. kalede bütün takıma güven verecek bir kaleci, Baroni tarzı gol atabilecek asist yapabilecek bir orta saha ve leblebi gibi gol atabilecek son 6-7 msçtaki Utaka'nın performansını bütün sezona yayabilecek bir golcü ihtiyacımız var bu transferleri yapmamız lazım. |
[QUOTE=umitfidan;913157]Bu haberde bir terslik yok mu ? Krasicin sözleşmesi fes edilmedi ki, ayrıca Carlosunda ailesi İstanbul da değil miydi ?[/QUOTE]
Krasic in sözleşmesi gerekilirse feshedilecek yazıyor iyi oku kardeşim.... Ayrıca baroninin çocukları istanbulda okuduğu içinbaşka yere transfer olmak istemiyormuş öyle anladım ben ? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:20. |