![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bence maçın en iyisi ertuğruldu. Su forvet hattındakiler sonlarda vurmak yerine pas atsalardı şuan belkide galip gelicektik.
|
1- Kız gibi oynama...
2- Topa sert oyna... 3- Pozisyonları değerlendir... 4- Aatifa şahsi oynamaması için baskı yap... 5- Ziya, Burhan, Da Costanın form tutması için çalışmalar yap... 6- Bu takım iyi olacak, sabredilmesi lazım... 7- Sakatlık ve cezalarda oyuncu montelerinde dikkat edilmesi lazım... 8- Carlos hocaya tam destek verilmeli... |
Ziya ERDALIN yaptığı terbiyesizliktir. Biraz empati yapınız. Biz oraya misafir olarak gitmisiz. 6 işareti yapıyon ama oynadığın oyunun sonu yenilği adama gülerler ziyaaaaaa
|
Bu maç Da Costa'nın ortasaha oynayamayacağını gösterdi çünkü hamlesiz,çalımsız ve ortasaha için ağır bir oyuncu.Keşke İbrahim önliberoda o ise asıl yerinde oynasaydı.Bence de Adem yerine Da Costa çıkmalıydı tek ileriye top taşıyan hamleli adam vardı o da çıktı neyseki kanatları iyi kullandık ama olmadı.
|
Ziyanın hareketine takılanlara hayret ediyorum.Melo'nun kartı gördükten sonraki tavırlarından niye bahsetmiyorsunuz?Adam yumruk sallıyor,aleni provakatörlük yapıyor.Melo,Emre,Volkan Şen gelecek nesilleri futboldan soğutuyor.
|
bu kadar gol kaçırsak yenilgi kaçınılmaz olur
|
[B]Cok üzüldüm gercekten cok cünkü hersey bizim ellerinde ama Degerledimedik hatta R.Carlos da yalnislik yapti :mad:
Kac tane NET Positionumuz vardi böyle kacarsan Atmayanlar Atarlar iste dün gördük malesef....... Ya Hocam sen nezaman su KADIR vazgeciyon yada begendin zaman bana lütfen aciklama yap neyin begeniyorsun cok merakediyorum gercekten madem 35 dk cikariyosun Kadire ozaman niye ilk 11de basliyo??? Bombos deysik hakkine kulandin!! Da Costa ortasaha NEY ISI VAR?? hersey iyice karisti dün Atif sahada HIC görmedim ve yine ilaki ben atacam KAFA DA VAZGECMIYO!!! Ümit sana kim dedi 85dk uzak sut at??? 3-0 öndemisin?? allahskina yaaa bu Takim da biseyler var ama ney??? Dün Mini Sohbet bir kac arkadaslari Hakeme ve bizim Kallecimiz laf atti bakin arkadaslar SIZIN FUTBOL ANLAYIS TAM SIFIR BUNU BURDA YAZIYORUM!!! Hakemi cok begendim ve GS ye verdi Penalti hakkli!!! Ertugrul iyi is yapti dün böyle devam et kocum ;) Ilk Penalti sutu ertugrul kurtardi helal olsun sana amaaaaaa Kurtaris yaparken BIZIM OYUNCUMUZ OT GIBI SEYREDIYORLAR SANKI 100 de 100 GOL OLACAK ALLAHASKINA BIRI ILK PENALTI VURUS DAN SONRA TOPUYE YAKLAS KALECIYE YARDIM ET!! Hocam hala seni taktik cözemedim belki de sen de cözemedin ama dün 90dk icinde 3 Deysikhakkine kulandin BRAVO!! Haydi hayirlisi bu haftaki maci bakmamiz lazim ama ben TAKIM HALA BEGENMEDIM!!!! [/B] |
[QUOTE=keko 58;920726][B]Cok üzüldüm gercekten cok cünkü hersey bizim ellerinde ama Degerledimedik hatta R.Carlos da yalnislik yapti :mad:
Kac tane NET Positionumuz vardi böyle kacarsan Atmayanlar Atarlar iste dün gördük malesef....... Ya Hocam sen nezaman su KADIR vazgeciyon yada begendin zaman bana lütfen aciklama yap neyin begeniyorsun cok merakediyorum gercekten madem 35 dk cikariyosun Kadire ozaman niye ilk 11de basliyo??? Bombos deysik hakkine kulandin!! Da Costa ortasaha NEY ISI VAR?? hersey iyice karisti dün Atif sahada HIC görmedim ve yine ilaki ben atacam KAFA DA VAZGECMIYO!!! Ümit sana kim dedi 85dk uzak sut at??? 3-0 öndemisin?? allahskina yaaa bu Takim da biseyler var ama ney??? Dün Mini Sohbet bir kac arkadaslari Hakeme ve bizim Kallecimiz laf atti bakin arkadaslar SIZIN FUTBOL ANLAYIS TAM SIFIR BUNU BURDA YAZIYORUM!!! Hakemi cok begendim ve GS ye verdi Penalti hakkli!!! Ertugrul iyi is yapti dün böyle devam et kocum ;) Ilk Penalti sutu ertugrul kurtardi helal olsun sana amaaaaaa Kurtaris yaparken BIZIM OYUNCUMUZ OT GIBI SEYREDIYORLAR SANKI 100 de 100 GOL OLACAK ALLAHASKINA BIRI ILK PENALTI VURUS DAN SONRA TOPUYE YAKLAS KALECIYE YARDIM ET!! Hocam hala seni taktik cözemedim belki de sen de cözemedin ama dün 90dk icinde 3 Deysikhakkine kulandin BRAVO!! Haydi hayirlisi bu haftaki maci bakmamiz lazim ama ben TAKIM HALA BEGENMEDIM!!!! [/B][/QUOTE] Allah aşkına GoogleTranslator'dan mı yazıyorsun sen? |
Kaybedilen maçta savunmanın hatası yok tamamen hücum oyuncularının hatasına kaybettik Aatıf bencildi Utaka da aynı oldu Burhan Eşer maçta alkollü gibiydi ne orta kesti nede önüne atılan topa yetişti gelde şimdi Serdar Özkan'ı arama Toraman maçta iyi oynadı ve sahtekar burak yılmaz ı iyi tuttu ama diğer sahtekar olcan attı kendini
|
[QUOTE=MOS-BY-58;920734]Allah aşkına GoogleTranslator'dan mı yazıyorsun sen?[/QUOTE]
[B] yok Gardasim, Türkcem zayif oldu icin öyle yaziyorum........ böyle iste idaret :) Googel Translator keske daha güzel cevirseydi ordan yapardim denedim bi kac kere ama Türk yazilari daha kötü cikiyo :D [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:02. |