![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
her zamanki gibi benim olduğum şehirde sivassporun maçı varsa ben stadyumdayım. takım iyi idi ben beğendim. taraftar sayımız kasımpaşanın 3 katı idi.
|
değişmeyen tek şey vardı.hakemin çok net olan penaltıyı vermemesi.hakkıkmızı yedi.0-1 3 puan alacağımız maçı beraberlikle bitirdik.
|
Ben Sergen e güveniyordum.Hatta merak edenler sezon başındaki yorumlarıma da bakabilirler.Sivasspor bu kadar eksiğine rağmen 1 takım yaratmaya çalışıyor.Adem Kadir orta sahası ile düşünün hangi takım futbol oynayabilir.Gerçi ikisi de gayretli değil demiyorum.Hatta son 2 hafta kendilerini takdir de ettim ama olmaz.Batuhan da forvet olmaz.Gerçi o da gayretli ne diyeyim son 2 hafta.Son transferle defansda biraz rahatladık bence .Bu olumlu.Şimdi 2 orta saha ve 1 forvet şart.O zaman bu takımdan umutlanırız gerçekten.
|
ıkı uc tane nokta transferle takım kurtulabılır hakem net penaltımızı vermedı eger verse durum farklı olurdu bence yınede kasımpasadan alınan bır puan ıyıdır
|
Şu an başkanıın yerel bir kanalda yaptığı açıklamalardan anlıyorum ki, Sivasspor artık taraftarın değil. İkinci Aziz Yıldırım, İlhan Cavcav misali bir yönetim şekline gidiyoruz. Sivasspor artık Mecnun Odyakmaz ve Ekibinindir hayırlı uğurlu olsun.. O çatlak ses çıkaran insanlar olmasaydı neler yapacaktınız acaba hünerlerinizi görseydik. Yazık..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:07. |