SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   M.Sivasspor 2-3 Galatasaray (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38788)

ArifŞahin 16.02.2015 19:11

Cevap: Sivasspor - Galatasaray

medikanasivasspor macı 2. 0. alır.

kayi5834 16.02.2015 19:14

Şuan için en mantıklı kadro şu

korcan
cicinho-da costa-i.öztürk-ziya
adem - kadir
musa-Aatif-i.akin
utaka (batuhan)

cengo64 16.02.2015 21:10

Galatasarayın Balıkesir maçı şimdi bitti.Artık haftaya maçın favorisinin Sivasspor olduğunu düşünüyorum.Olcan dan sağbek yapmaya çalışan dahi Hamza Cicinin karşısında onu görünce bu fikrinden vazgeçecektir.Sağdan soldan arka direğe kesilecek topların çoğu önemli gol pozisyonu olacaktır.Ne Tarık ne Olcan çıkartabilir onları.Hatta Tarık şandelden kendi kalesine bile atabilir.Chedju Korcan hemen her topu arkaya kaçırıyor.Musa ve Utaka mutlaka 2. yarı oyunda olmalı.Bir de ölü toplarda Cicinin Da Costaya ceza sahasına atacağı her top gol pozisyonudur.Galatasaray defansı zıplayamıyor.Seyrettiğim en kötü defansa sahip takımıdır ligin Galatasaray.Da Costa,Musa,Atıf ın golleriyle 3-1 alırız macı.İddiacılar yine de 3-2 i de değerlendirsinler.O da Scneider faktörü.

gogohan 16.02.2015 23:13

Efsane geri döndü:) galibiyet bizim hakkımız söke söke alacaz.

aozdemir 16.02.2015 23:14

GS de melo sarı kart cezalısı durumuna düşmedi mi?

rezi 17.02.2015 11:10

Eşit ve adilane bir yönetim ile cin conu yeneriz ama korkum o ki şampiyonluk için oynayan takımlar kopmasınlar diye her türlü ''hata'' yapılacaktır.

ezelşener 17.02.2015 11:55

GS Maçında Mehdi olmaz.Melaoya karşı dayanması zor.Melonun hakkından gelecek tek kişide Kadir Bekmezcidir.bunu unutmayın.Yani Melo Mehdiye sürekli faul yapar indidir ve Hakemde faul maul çalmaz.akıllı olalım onun hakkından kadir gelir.

DOGU_BEY 17.02.2015 14:00

[B]bu maç için fazla yüksekten uçmaya da gerek yok fazla korkmaya da gerek yok...sergen hoca kontrollü ve pozisyon vermeyen bir anlayışı bekledğimden çabuk bu takıma oturttu...eğer gs maçında şahsi veya hakem hatasından erken bir gol yemeden maça başlar ve hele öne geçersek ben 1-0 veya 2-0 bu maçı alacağımız düşüncesindeyim..oyun planımız konya maçındakine benzer oalcaktır..sadece o maçtan farklı olarak daha agresif ve önde pres yapan bir anlayış öne çıkabilir..dediğim gibi inşallah bu maçtan puansız ayrılmayacağız...bu maç için dediklerim içerideki 3 büyütülmüş ve çirkef ts maçlarında yani büyük maçların hepsinde geçerli...Sivasspor artık ayağa kalktı ve bence buraya gelecek olanlar ayağını denk alarak gelmeli...[/B]

çorluluyiğido 17.02.2015 18:31

bu maçı da kazanacağız çok iyi motive oluyoruz maça.2.yarıdaki gollerle(aatıf ve utaka ya da da costadan:D gol bekliyorum;)2-1 ya da 3-1 alırız bu maçı:D

34MUAMMER58 17.02.2015 21:31

[B]LİGİN ilk devresinde arenada bu takımı enaz 8 -2 filan yenecek kadar iyi oynamıştık,çok talihsiz bir yenilgi aldık,bu maç farklı olacaktır,sergen hocaya akıl vermek haddime değilde ,içimden geçen şudur,abdurahmanın sağ bek oynayıp cicinyoyu daha ilerde kullanmak,enzayıf noktamız olan sool tarafa ilk yarıda musa sinanı koymak,mehdiyi,utakayı ve ibrahim akını 50 .dakkadan sonra almak ,gs nin kondisyonu 65.dakikadan sonra bitiyor,bu dakikalarda süratli utaka ,ibrahim akın,mehdi ile sonuca rahat gidebiliriz,önemli olan ilk devrede gsye karşı yenik duruma düşmemek,bereberliğe sivaslılar hayır demez,ancak gs ye beraberlik yaramıyor,mecburen daha çok koşmaları gerekecek,berabere gidecek maçın son dakikalarında geride mutlaka açık vereceklerdir,eneramo olsaydı daha iyiolurdu,hakemlerin yukardaki 3 takımın birbirinden kopartmamak için anadolu takımlarını kıydıklarını hep bereber görüyoruz,defansımız ceza sahası yakınlarında çok mecbur kalmadıkça faul yapmamalı,rakip oyuncuların çoğu tahrikçi ,kesinlikle sinirlere hakim olunmalı ,ben sivassporun yenilmeyeceğine inanıyorum [/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:30.