![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=triper58;937636]Bu maç Musa Sinan'ın maçı olabilirdi yazık oldu.Kadir'in yerine girmesi gereken oyuncu Musa Sinan'dı hatta 11 başlamalıydı nedense Sergen de dahil bu adama kimse ısınamadı.Batuhan ile Utaka'yı toplasan bir Eneramo etmiyor bu maçta iyice gözüktü.Yetiş kara boğa yoksa sinir hastası olacağız.[/QUOTE]
Musa Sinan konusunda maç öncesinde ben de senin gibi vitrin maçı olabileceğini düşünmüştüm, ama onu çok kısa bir süre izledik |
Ortada bir maçtı maçın hakki beraberlikti bir ara açık oynadik o an gs farka gidecek sandım sonradan toparladık utaka cok etkisiz oynadı ziya yine çok adam kaçırdı ama yinede mücadele güzeldi
|
Maçta kirilma anlari vardi kadirin yerine batuhan hamlesi bizi zor durumlara düşürdü.burhani aradik cok fazla bir baska kirilma anida atifin sag çaprazdan getirip akina atmadigi ve utakanin soldan getirip vurduğu aptalca pozisyon galatasarayi bu kadar yumuşak bulmuşken çok yazık oldu.yukarilar için taraftar çok umutlanmisti.bizim gerçek hedefimiz ligde kalmak rahat nefes alma şansı bitti.genclerbirligi maçı cok onemli oldu.icerde bjk maçı cok zor çünkü.kendi kendimize maçı verdik yazik oldu...
|
Herşey daha maça girerken başladı. Benden önceki seyirci kartını okutup turnikeden geçti. Hala onun yeşil ışığı yanarken yandan biri peydah oldu, güvenlikle kaşgöz yapıp kart okutmadan geçiverdi. Aynı şeyi diğer turnikelerde de de gördüm. Basit bir hesapla , maça giren her 4-5 taraftardan biri bence bedava giriş yapmıştı. Bunun zararını içerde de gördüm. Yerimde başkaları vardı. Kaldıramayınca basamakta durmak zorunda kaldım. Bir yandan da sanki keyfi olarak orada duruyormuşum gibi bir güvenlik görevlisi gelip beni ve benim durumumda olanları habire uyardı. 'Ceza alırız' diye konuşunca, ben de cevaben biz cezayı siz gözgöre göre içeri beleş adamınızı soktuğunuzda almıştık zaten dedim. O kadar kamera var, demek ki kamera da işine geleni görüyor. Passolig falan hepsi hikaye. Bizimkiler gene işi kılıfına uyduruyor. Beleş geçen gene geçiyor. Bu durumun sorumlusu olan ve göz yuman güvenlik elemanlarına, stad görevlilerine ve kulüp yönetimine hakkımı helal etmiyorum.
Takım oyuna iyi başlayamadı. Erken gol yiyince de bocaladık ve çeviremedik. Sergen hoca erken riske girip yanlış bir değişiklikle Kadir'i çıkarıp Batuhan'ı aldı. Oysa Utaka-Batuhan değişikliği olmalıydı. Kadir'in çıkmasıyla kısa vadede gol bulduk ve eşitliği sağladık ama maç 90 dakikaydı. Orta alanı GS'ye teslim ettiğimizden dolayı 2. devre goller yedik. Çünkü, orta sahadan bir kişi çıkarmakla oyun üstünlüğünü rakibe vermiştik. Sergen'in erken risk alması ve oyunu GS'nin sahasına yıkma taktiğinde taraftara güvenmesinin de payı vardı ama ne taraftar. Başta bahsettiğim haramzade beleşçiler bir yanda, bazısı korkudan Sivasspor beresi de takmış GSlilerin neredeyse yarı yarıya olduğu bir maraton tribününden bahsediyoruz. İkinci yarı başlarken maratonun arka taraflarından sözleşmişcesine oturun talimatı geldi, buna hepsi uyunca tribün bir anda sinema-tiyatro seyircisine döndü. 58lere gelindiğinde dayanamayıp maraton D'nin önüne attım kendimi . Bağıra çağıra ayağa kalkmalarını söyledim. 58. dakika şovundan sonra 60 larda gene oturup çıt çıkarmadılar. Takımımız 3. golü yiyince yavaş yavaş eve dönüş başladı zaten. Daha 30 dakika varken oyuna müdahil olmayan seyirci, 3-2 den sonra biraz kıpırdandı ama artık çok geçti. Bağırmaktan sesim kısılmış, baş ağrısı tutmuş bir halde yeniçerileri ve tribünden çekilmiş diğer cefakarları düşündüm. Onları artık anlayabiliyorum. Bu ruhsuzlara değmezmiş anladım. Yönetim aklını başına almazsa BJK maçını da FB maçını da bu seyirci profili ile kaybederler. Dahası Sergen Yalçın da gelecek sezon bu takımın başında kalmaz. Takımı 90 dakika durmadan ateşleyecek taraftar olmadan o da burada durmaz. Dedim ya moral bozuk, Maçın içini şu an değerlendirmek istemiyorum. Stadda gördüğüm tribün rezaleti bana yetti. |
hiç beğenmedim. takım kötüydü. o dökülen galatasarayı sivasın yerinde başka takım olsa yerle bir ederdi. sergen oyunu okuyamadı gerekli atakları yapamadı. oyuna yanlış başladı. defans çok kötüydü. yazık oldu.
|
utakanın oynadı yerde ibrahim akın oynasay dı kadirin yerinede musa sinas oynasaydı biz bu maçı rahat alırdık.
|
Bu günki galataya karsi ikinci yarida buldugumuz firsatlari degerlendirememiz bizi maglup duruma düsürdü ibrahim akinin ceza sahasinda topa zamaninda müdehale edememesi mutlak bir golu kacirmamiza neden oldu neise can sagligi buda oluyor haftayi cok iyi degerlendirmek lazim genclere karsi mutlak üc puan baska caresi yok arkasindan hem kupa hemde besik maci var
|
yenilmemize üzülmedim hırsız oynamadan yendiler ona üzüldüm selçuk denen adam işi gücü hakemlerle.
|
Birçok maçı kazandıran Cicinho'nun bireysel hataları bize maç kaybettirdi. Sezonun en kötü maçını oynadı. İbrahim Akın'ın kaçırdığı pozisyonlar bizi oyundan düşürdü. O kadar çok şey var ki söyleyecek...
|
Utaka'nin bencillikle ezdigi pozisyon kesinlikle macin kirilma noktasiydi. Bir de Antep macindaki Eneramo'nun bu macta olmasoni cok isterdim. Ben de Batuhan yerine Musa Sinan tercih edilmesi gerektigini düsünüyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:00. |