![]() |
Cevap: Gelecek Sezon Hesap Ve Analizi
Altınordu'da H.İbrahim,süper yetenek mutlaka alınmalı.
|
[QUOTE=stain;945349]31 mayıs itibariyle sözleşmesi biten oyuncular
1-utaka 2-burhan 3-aydın 4-adem 5-kadir 6-abdurrahman dereli 7-ibrahim toraman 8-korcan 9-ertuğrul bu oyunculardan kaçıyla devam edilecek veya yollar ayrılacak merak konusu. korcan ve burhan büyük ihtimal devam eder diğerlerinden utaka,toraman,apo bitik ertuğrulda gereksiz bunlar kesin gitmeli buna ibrahim akınıda ekleyebiliriz .[/QUOTE] [B]burhan adem korcan (yedek olarak) kalsın diğerleri gitsin.[/B] |
Musa Sinan ve Hakan gitsin; gerisini hoca ve yönetim bilir.
|
Atan ve tutani kaliteli yakaladimmi gerisi dolar.
antep takimi bu yil kümede kaldiysa önde atan Muhammet kalede karce gerisi ortada. bizim yapacagimiz kaleci,3 orta saha,bir sol kanat,saglam fizikli golcu forvet olmazsa olmaz 11 de oynayacak 6 banko oyuncu kadroya katmamiz gerekiyor vede bazi mevkilere yedeklemek icin oyuncular gerekli Insallah bu maddi gücü ve isabeti saglayabiliriz. |
Osmanlispor'dan mutlaka Tisdeli ve Antalyaspor'dan da Gökhan Karadenizi almaliyiz.
|
Gokhan karadenizi gecen sene altinorduda oynarken yazmistim fakat trabzonspor aldi antalyada kiralik oynuyor eger atif trabzon spora gidecek olursa ve takas yapilirsa kesinlikle takastaki futbolculardan birisi gokhan Karadeniz olmali
|
Sivasspor'umuzda Nijeryalı forvet Olanrewaju Kehinde 'sesleri
Süper Lig'deki Beşiktaş ve Sivasspor'umuza önerilen 21 yaşındaki oyuncu, Hapoel Afula formasıyla bu sezon 32 karşılaşmada 20 kez fileleri havalandırdı. |
Sergen hoca ufkumuz açar bu sene inş...gerçi hocadan once yönetim kesenin agzini açacakmi önemli olan o:rolleyes:
|
Nijerya,Kamerun ,Fil Dişi taraflarındaki yabancılar Türkiye'de tutuyor ya da tutma ihtimalleri fazla.
Buna ilaveten son yıllarda Kuzey Afrika ülkeleri Fas Cezayir Tunus da bence bizim lige yakın futbol oynanıyor.Mısır da bize benziyor ama futbolcular bence bizim ligdekiler gibi çok değerli. Güney Amerika ve Avrupa piyasasına direk girmek bence hata olur belki Cicinho tarzındaki transferler olabilir geçmişten Avrupa'da oynamış tecrübeli Güney Amerikalı futbolcular Bilica da böyle tutmuştu direk olarak alınmasına çok sıcak bakmıyorum nedense direk gelen adamlarda uyum sorunu oluyor.Biraz fazla ver ama Romanya Liginde Bulgaristan Yunanistan liginde oynamış ve başarılı olmuş olanları almak daha mantıklı. Bir de Arap liglerinde para için transfer olmuş ama lige uyum sağlayamamış futboldan memnun olmayan kaliteli yabancılar oluyor onlar kiralama yöntemi ile transfer yapıyorlar bir tane adam düşünebilir. Toplam yabancı sayısı 14 olsa da bence 10dan fazla adam olmamalı bu sefer Birleşmiş milletler gibi olur takım herkes bir dil konuşur kendi grubunu oluşturur bu uyum da önemli. |
sorunlarımız tükenmiyor... gündemimiz sabit kalıyor değişmiyor...her sene hedefimiz ligde tutunmak ... sezon başları ve sonları yapılan analizler hep benzer ve birbirini tamamlayan nitelikte ama forum sayfalarından öteye gidemiyor suçlu kim
yönetim mi ? teknikdirektör mü ? futbolcular mı ? yönetim mi ? taraftar mı ? sorumlu aranıyor .... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:55. |