![]() |
Cevap: Transfer Tavsiyeleri
[QUOTE=efsanesivas;962507]emre çolak,sabri,kadlec,franco alınmalıdır.[/QUOTE]
Emre Çolak : Antalya Sabri : Belli dööl Kadlec : S.Prag P.Franco : Antalya |
Arkadaslar eski oyuncumuz Mehmet Yildiz suan bosta onu alsak nasil olur sizce yani tabiki ilk 11 olarak degil alternatif olarak mesela ?
|
[QUOTE=58YIGIDO58;962582]Arkadaslar eski oyuncumuz Mehmet Yildiz suan bosta onu alsak nasil olur sizce yani tabiki ilk 11 olarak degil alternatif olarak mesela ?[/QUOTE]
omotoyosii ve zenkeden sonra mehmet yıldız da iyi gider yiğido.:D çöplüğe çevirdin takımı. |
[QUOTE=çorluluyiğido;962583]omotoyosii ve zenkeden sonra mehmet yıldız da iyi gider yiğido.:D çöplüğe çevirdin takımı.[/QUOTE]
Ixi oku yigido alternatif olarak diyorum. |
[QUOTE=58YIGIDO58;962584]Ixi oku yigido alternatif olarak diyorum.[/QUOTE]
35 yaşına basmış adamı alternatif diye mi alıcan yiğido:Dbu sezon 2.ligde 15 maç 2 golle oynamış.senin en son hatırladığın gibi kalmıyor her futbolcu.zaten eski oyuncuları tekrar tekrar alarak perişan olduk. |
Akhisardan Lualua kulüp arıyor
|
[B]Burda yazıp çizdiklerimizin hiç kimse için,özellikle yönetim ve hoca için hiçbir önemi yok,bunu bile bile şunları yazmak istiyorum,öncelikle yönetimin 4 adam alacağız fikri yanlış ,6 adam yolluyorsan, bana göre bu sayı enaz 10 kişi olmalıydı,yerinede enaz 6 adam alacaksın,futbolun dili 1 dir ,sana göresi bana göresi yoktur,enaz 2&3 forvet,1stoper,1 sol açık,1 önlibero,1 tanede atıf ayarında ortasaha oyuncusu ,enaz 6 yada7 oyuncu lazım ,2 forvetin özellikleri ,ayağında top tutabilecek,defansın arkasına sarkabilecek,güçlü ve fizikli oyuncular olmalılar,rakip defansı oldukça yıpratan ,baskı yapan ,golcü özellikleri olan oyuncular olmalı,stoper de uzun boylu ,özellikle hava hakimiyeti güçlü olmalı,sıkıştığı zaman topla oynama yeteneği olmalı ,sırf uzun diye adam alınmamalı,sol açığa gelince,groseçkinin çalışan ,istekli hali olmalı,oldukça süratli serii olmalı,ortaları ,şutları iyiolmalı,ademe güvenmediğim için ,konenin yanına iyibir önlibero olmalı,holmen, n,diaye gibi,atıf tek kalıyor,yanında kendine ayak uyduracak ,güvenip pas vereceği,enaz kendi kadar topla oynayabilen ,hızlı adam geçebilen bir oyuncu olmalı,yaş ortalamaları 25-27 üstünde olmamalı,belki çok şey istiyormuşum gibi görülebilir,tüm bu oyuncuların toplam maaliyeti 4 -5 milyon€ ancak tutar,4-5 maç kazandıklarında zaten bu masraflar çıkmış olur,hemde sivasspor ligde kalmış olur,araştırmak lazım,özellikle 2 forvet ,sol açık,stoper,yabancı olmalı ,önlibero ve ortasaha almaz bu yönetim, adamgibi 1 2 forvet,1solaçık,1 tanede ortasahanın hamalı olacak adam alsınlar razıyım.[/b]
|
[QUOTE=kagansenbas;962659]Akhisardan Lualua kulüp arıyor ��[/QUOTE]
şaka mi yapiyorsun adam 35 yaşında :) |
Claude Angan tamam
Transfer Merkezi ⚽ @TransferMerkez
Sivasspor, Çin Ligi'nde oynayan Fildişili forvet oyuncusu Claude Angan ile anlaştı. Oyuncu Türkiye'ye geliyor. (via @suursuzmahluk) bence faydalı olur... |
Lass bangoura transferi ne aşamada bilgisi olan var mı ?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:51. |