![]() |
Cevap: Transferi Kapattık
[QUOTE=cengo64;964496]Ben anlamıyorum.50 trilyon gelirle bir klubu yönetmek bu kadar zor muki.Kendi ceplerinden para koyup yapmuşlar transferi.Helal olsun demek isterdik ama bu açıklama sadece yönetimin beceriksizliğini gösteriyor neticede.Futbolcuların temizlikci paraları nedeniyle Türk futbolu batıyor mu diyorsunuz yani[/QUOTE]
Allah tan sen Bursaspor Ankaragucu Kocelispor Sakaryaspor Eskisehirspor MiY Malatya taraftari degilsin onlardaki gelir bizin 2 katimiz ama mali durum iflas sen hala biizimkileri beceriksizlikle sucla birde o sehirlerin gözüyle Sivasspor a ve yönetim sekline bakabilseniz. |
Kim burada ne yazarsa yazsın iyi bir santrafora ihtiyacımız var.Gabak gibi ortada görünen o.Top cızgıyı geçmezse puan vermiyorlar.İyi oynadık ama yenildik deniliyor.
|
Defans orta saha forvet arkası tamam eeee hani forvet diyelimki hasan kabze sakatlandı setkusmu forvet oynayacak???...
|
[QUOTE=yigido yakup;964507]Allah tan sen Bursaspor Ankaragucu Kocelispor Sakaryaspor Eskisehirspor MiY Malatya taraftari degilsin
onlardaki gelir bizin 2 katimiz ama mali durum iflas sen hala biizimkileri beceriksizlikle sucla birde o sehirlerin gözüyle Sivasspor a ve yönetim sekline bakabilseniz.[/QUOTE] Yazdıklarıma bakarsan en iyisi Sivasspor diyorum zaten.Şeffaf mı.Şeffaf olması hiçbirinizi ilgilendirmiyor.Onu söylüyorum.Mecnun başkan insan evladı olmasa kim hesap soracak.Çünkü sizin bile taraftar olarak hiç umurunuzda değil.Memleket o hale geldi ki aman şeffaflık olsun diyene kızılıyor.Bu milletin bu kadar soyulması normal hatta daha çoğunu bile hakediyoruz.Sivasspor yönetimi bu mevzuda en iyisi ona sözüm yok. |
Forvetler tutmazsa yandık.
|
[B]Yanliz beyler; aldigimiz 2 forvet tutmazsa bunun geri dönüsü yok transfer sezonu falanda yok Lig'den düsersek ne olacak?
Umarim yönetim bu riske girmez 1 veya 2 tane daha saglam golcü alir[/B] |
Setkus (Korcan)
Cicinho (Çağatay), Boye (Yiğit), ibrahim (Ömer), Erkan (Ziya) Hüseyin (Mehdi), Kone (Adem) Burhan (Abalo), Atıf (Yekta), Tanese (Beykan) David (H.Kabze) Kadro fena durmuyor, eğer transferlerin devamı gelecekse en zayıf halka Mehdi ve Abalo duruyor. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:06. |