![]() |
Cevap: Aatif Fenerbahçe ile anlaştı
Son Dakika , Sabah Gazetesi muhabiri A Spor'a baglandi..
Muhabir [B]Volkan Demir [/B] Aatif artik kesin FB'de.. Fb ilk transferini en gec Cuma günü aciklayacak , bu isim Aatif, daha önce Ilker Yagzioglu Aspor'dada aciklamisti dedi.. Orhan Kaynak'Da stüdyoda yorum yapti.. Aatif Chahechouhe 'yu ben Sivasspor'da calisirken , TS ozaman da istiyordu , ama Mecnun baskan Para istiyordu , takas düsünmüyordu , ayrica Aatif fasli oyuncu , dubai ve Katar'dan da teklifler vardi.. Sivasspor gibi güzide takim Aatif bayadir Kadrosunda tuttu , eger gercekten FB transfer olduysa cok iyi bir transfer , orada iyi isler yapacaktir dedi.. [U]Morten58[/U] |
Haber turk fenerbahce aatifi transfer etti diye yazmis. Kesinlikle fenerde o zaman
|
Aatıfın adı başka kulüplerle geçince ortalığı ayağa kaldıranlar da ses seda yok.
çünkü fenerbahçe ile anlaştı. birilerinin fenerbahçeliliği ağır bastı ki ses seda çıkarmıyorlar. işte bu yüzden bu sene ptt 1.ligde oynayacağız.. |
[QUOTE=astaravisa;977389]Aatıfın adı başka kulüplerle geçince ortalığı ayağa kaldıranlar da ses seda yok.
çünkü fenerbahçe ile anlaştı. birilerinin fenerbahçeliliği ağır bastı ki ses seda çıkarmıyorlar. işte bu yüzden bu sene ptt 1.ligde oynayacağız..[/QUOTE] Ben şahsen Katar Çin istiyordum... Ama Trabzona gideceğine Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Konya Osmanlı vesaireye gitmesini yeğlerim. |
[B][I]Sivasspor un gelmiş geçmiş en büyük Futbolcusu, Katkılarından dolayı sonsuz tesekkur edılmelı. haketti büyük takımı hakkı büyük sivas a. yolu acık olsun.[/I][/B]
|
Aatıf Trabzona gideceğine Fener'e gitmeli.
Ayrıca Sivasspor'dan başka takım tutanlar Milli Takımı tutuyorlarsa sorun yok, aksi halde Sivassporlu değiller demektir...:) |
Arkadaşlar fbye biz satmadık yönetim sen hangi takımı istiyorsan anlaş sonra bizde anlaşmaya çalışırız demiş... Aatıf fbyi istemiş yönetimde anlaşmış. O kadar emek vermiş futbolcuya yok seni şuna satacam fbye gitmeyeceksin diyemezsin o adam sonuna kadar gitmek istediği takımı seçmeyi hak etmiştir.!
Ayrıca diğerleri gibi bedava gitmiyor |
Bu transfer gerçekleşince göreceğiz Aatıf, ne kadar iyi,eksiklikleri neler,hele bir de fener kötü giderse görür eleştiriyi.Burada taraftara,arkadaşına küsüp pas vermezsin kimsenin sesi çıkmaz ama orada göreceksin eleştiriyi ve taraftarın nasıl olduğunu.Taş her zaman yerinde ağırdır.
|
Aatif adamsın koçum hiç olmaz rum takımı trabzona gitmedin götcekin karapara akladığı osmanlıya gitmedin satılık bursaya gitmedin fenerde başarılar insallah 2-3 genç oyuncu gelir ballı ekmek kadayıfı olur
|
[FONT="Arial Black"]Sivasspor basın sorumlusu kemal çağlayan:atıf fenerbahçeyle anlaştı.klüpler düzeyinde de anlaşma sağlanacağını düşünüyorum.[/FONT]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:39. |