![]() |
[QUOTE=veysel]ABILERIM GÜZEL OLMUSTA BI RESIMDE DEYNEK GIBI BISEY VARDI[/QUOTE]
[B]Onlar Deynek değil Veyselim ...Son Samurayların Kılıçları...[/B] |
iste spor bu. Sevgi, kardeslik, dostluk. Yapabilene anamizin ak sütü gibi helal olsun. Zevkle gururla seyrediyoruz sizleri. Basarilar.
|
[QUOTE=DJMuRaT][B]Onlar Deynek değil Veyselim ...Son Samurayların Kılıçları...[/B][/QUOTE]
haa tamam o zaman biriside yerdeydi onuda sorabilirmiyim sakincasi yoksa ha abi aklimdayken siz o kiliclarla ne yapiyodunus ki ??? |
[QUOTE=veysel]haa tamam o zaman biriside yerdeydi onuda sorabilirmiyim sakincasi yoksa ha abi aklimdayken siz o kiliclarla ne yapiyodunus ki ???[/QUOTE]
[B]Veysel o arkadaş dedki..Biraz sırtım kaşınıyo dedi..Bizde kaşıdık..Kılıç değil onlarda bizde kılıç ne gezer...Bayrak sopası....:[/B]D |
bU DA fENER mAÇI....
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]basmak kelimesi hoş değil misafir gelecez diyin bari..bizim derneği kimse basamaz:)[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B][I][FONT="Verdana"][COLOR="Magenta"]yok kardesim benim tarafimdan basilmicak Dernek... bacim sende basma :D ben aniden ziyaretinize gelecegim... benim türkiyede oldugumdan haberiniz bile olmicak :D uppssss kendimi ele verdim herhalde :rolleyes: ..... hic beklemediginiz anda karsinizda olacagim (insallah) [/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl][B][I][FONT="Verdana"][COLOR="Magenta"]yok kardesim benim tarafimdan basilmicak Dernek... bacim sende basma :D
ben aniden ziyaretinize gelecegim... benim türkiyede oldugumdan haberiniz bile olmicak :D uppssss kendimi ele verdim herhalde :rolleyes: ..... hic beklemediginiz anda karsinizda olacagim (insallah) [/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] [B] WALLA TANIMAZSAK KUSRA KALMA :D... BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİN WAR BEKLERİZ...[/B] |
allah mutlulugunuzu bozmasın birligimiz hep sürsün inş :)
|
[QUOTE=twity_58]allah mutlulugunuzu bozmasın birligimiz hep sürsün inş :)[/QUOTE]
[B] AMİN. AMİN....[/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]Veysel o arkadaş dedki..Biraz sırtım kaşınıyo dedi..Bizde kaşıdık..Kılıç değil onlarda bizde kılıç ne gezer...Bayrak sopası....:[/B]D[/QUOTE]
ne biliyim abi yesil boya gibi bisey yaniyordu |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:00. |