![]() |
[b]ASLINDA BİR STADYUMDA OLABİLİR BİR DAHA Kİ SİVASSPOR DAYANIŞMA GECESİ..[/b]
|
[QUOTE=ultraSivas_58][b]ASLINDA BİR STADYUMDA OLABİLİR BİR DAHA Kİ SİVASSPOR DAYANIŞMA GECESİ..[/b][/QUOTE]
Heh işte budur Bumudur Budur. |
gece cok iyi olur
özelıkle pazar gününe gelmesı iyi olur her şey sivas spor ıcın ve sivas ıcın bırlık berberlık olmak cok iyidir. saygılarımınan..
|
öncelikle Inşallah Başarili Olursun Sönmez Kardeş
Herşeyden önce Istanbul Merkez Olmali Kimse Vay Bana Uzakti Gelemedim Demesin Sivasi Ve Sivassporu Seven Herkez Bahane Ve Sebepi Olmadan Katilmali Herşey Bir Yana Töreye örf Adete Sivasliya Yakişir Olmaliki Gelip Gören Misafirler Bile şaşirmali Yani Yiğit Gibi Olmali Efendi Olmali Eğlenmeli Gerekirse Istanbul Sivasspor Derneğininde Başlangici Orda Atilar Eğer Olursa şimdiden Tebrik Ederim Yapanlari Ben Sivas Ve Sivasspor Olduğu Her Yerdeyim Gücüm Yeterse Herşeye Varim Imza - Zaralı-
|
[COLOR=Red]TEK YUREK TEK BILEK[/COLOR][QUOTE=Kaptan-58][size=2][color=darkblue][b]EĞER BÖYLE BİR TOPLANTI OLURSA TEK KELİME........
YER YERİNDEN OYNAR....[/b][/color][/size][/QUOTE] HEP BIRLIKTE ORDAYIZZZZZZ [SIZE=2]HERŞEY SİVAS İCİNN[/SIZE] |
SUPER OLUR
[QUOTE=BeDRoS][b][size=2] WaLLa SüPeR oLuR aYRıCa TaKıMDaN'Da BiRiLeRiNi
ÇaĞıRMaK GüZeL oLaBiLiR...[/size][/b][/QUOTE] ......................... SUPER LIGE HOŞ GELDIN V DAYNIŞMA GECESI !!!! |
O GECEYI SABIRSIZLIK LA BEKLIYECEZ BUGUN BIZIM DE İSTANBULDA IFTAR YEMEGIMIZ VAR YAKLASIK 40 45 KISI GELECEK UMARIM BU DAYANISMA DAHA BUYUK BOYUTLARA TASINACAK
|
bende varım
[FONT="Arial Black"]durum ne olursa olsun nerde olursa olsun bende varım GELMEZSEM YAZIK OLUR BANA:D :D :D [/FONT]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:52. |