![]() |
[size=6][color=blue][b]ok zaman hatası :oops: bu arada ozel msjına bak nemesis[/b][/color][/size] :roll: :roll:
|
[color=darkred][i][b]Bİ SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLSA GUNAYIN KAFASINA ATARDIM!!![/b][/i][/color]
|
[size=6][color=blue][b]alla alla gene ne yaptım yaw :?: :?: :?: [/b][/color][/size]
|
demir çelik fabrikasını Türkiyenin en büyüğü yapardım,
markası sivas olan dünyanın en sağlam otosunu üreten fabrika yapardım. İşsizliği hallettim.Sırada SİVASSPOR. Kaleci:toldo Defansa:roberto carlos Orta saha:becham,figo forvet:ronaldo Hocamız:İsmail KARTAL Bu kadroyla 1.ligde ilk sene şampiyon.2.sene şampiyonlar ligi finali.3.sene dünyadaki tüm kupalar. |
[size=6][color=blue][b]gardas azından bal akıyor walla :D ben kendi deynegimide sana vereyim walla sen daha iyi kullanıyosun :lol: [/b][/color][/size]
|
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]alla alla gene ne yaptım yaw :?: :?: :?: [/b][/color][/size][/quote]
[color=orange][i][b]DAHA NE YAPTIĞINI BİLMİOR UTANMAZ :roll: [/b][/i][/color] |
[size=6][color=blue][b]of of of of of of of of of of bilsem zaten yapmazdım :? :? :? :? [/b][/color][/size]
|
[color=darkred][i][b]ŞAKA YAPIOZ BEAAAAA :lol: :lol: :lol: [/b][/i][/color]
|
aşkım valaa çocuk kafayı yedi sayende şaka şaka derken kalpden gidicek çocuk korkusundan
en şakacı victory en şaka anlayamayan günay |
[size=6][color=blue][b]hele bir gecsin benim eskisehir ziyaretim siz goreceksiniz :twisted: :twisted: :twisted: [/b][/color][/size]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:32. |