![]() |
[QUOTE=eren1]hakan şükürün futbolu bırakmaya pek niyeti yok hakan olduğu sürece hasan kabzenin forma şansı bulabileceğini sanmıyorum onun için sivasspora gitmesini destekliyorum........
hasan kabze ciddi anlamda bir golcüdür bu transfer olması durumunda gol noktalarındaki eksikliğimizi orta sahaya yapılacak bir transferle tamamen ortadan kaldıra bileceğimizi düşünüyorum..... ben GS yönetiminin yerinde olsam hasan kabzeyi sadece kiralık olarak başka klübe yollarım.....[/QUOTE] Hakan abi zaten birakmayi dusunuyor.. |
[QUOTE=DJMuRaT][B]<BELLİ GERETS BİLE REST ÇEKTİ PARAMI VERMEZSENİN 2.YARI YOKUM DİE[/B]...:D[/QUOTE]
oyle bisey yok,, galiba haberleri sen fotomac veya fanatiktan okuyosun.. |
[QUOTE=Saliha]oyle bisey yok,, galiba haberleri sen fotomac veya fanatiktan okuyosun..[/QUOTE]
[B]nE ALAKASI WAR AKŞAM CNN DE İZLEDİM...HAKAN ŞÜKÜR E NİE ABİ DİYON Bİ AKRABALIĞINIZ MI WAR!!![/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]nE ALAKASI WAR AKŞAM CNN DE İZLEDİM...HAKAN ŞÜKÜR E NİE ABİ DİYON Bİ AKRABALIĞINIZ MI WAR!!![/B][/QUOTE]
ne biliyim spor gazeteleri cok atip tutuyoda Galatasaray hakkinda.. oyle bisey yok Galatasaray sitesinde oyle bisey yazmiyor. Galatasaray sitesi haric hic bir spor gazetelerine veya spor kanallarina pek inanmam.. onu ilk gordugumde abi diye hitap etmistim akrabaligimizmi olmasi gerekiyor ona abi demem icin samimiyetimden... |
[QUOTE=Saliha]ne biliyim spor gazeteleri cok atip tutuyoda Galatasaray hakkinda.. oyle bisey yok Galatasaray sitesinde oyle bisey yazmiyor. Galatasaray sitesi haric hic bir spor gazetelerine veya spor kanallarina pek inanmam.. onu ilk gordugumde abi diye hitap etmistim akrabaligimizmi olmasi gerekiyor ona abi demem icin samimiyetimden...[/QUOTE]
[B] İYİ O ZMAN...AMA BENCE SEN BIRAK GS Yİ FELANDA GEL SİVASSPORA[/B]......:D |
[QUOTE=DJMuRaT][B]
İYİ O ZMAN...AMA BENCE SEN BIRAK GS Yİ FELANDA GEL SİVASSPORA[/B]......:D[/QUOTE] o niye :D,, ihanetmi edeyim Galatasaraya |
[QUOTE=Saliha]o niye :D,, ihanetmi edeyim Galatasaraya[/QUOTE]
[B] YOOO..SADECE DOĞRU YOLU BUL DİYE SÖYLEDİ...YANİ HAYRETTİN ABİM ÖYLE DEDİ SAKIN SİVASSPORU BIRAKMA DEDİ BANA[/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]
YOOO..SADECE DOĞRU YOLU BUL DİYE SÖYLEDİ...YANİ HAYRETTİN ABİM ÖYLE DEDİ SAKIN SİVASSPORU BIRAKMA DEDİ BANA[/B][/QUOTE] Yok abi ben dogru yoldayim,, seni bu yola davet edeyim.. Hayrettin abinmi bi akrabagilinizmi var:P:P |
[QUOTE=Saliha]Yok abi ben dogru yoldayim,, seni bu yola davet edeyim.. Hayrettin abinmi bi akrabagilinizmi var:P:P[/QUOTE]
[B]YOK AMA BİZİM MAHALLEDE OTURUYOR...TANIRIM KENDİSİNİ..BEN BİR ZAMANLAR SENİN YOLDAYIM..HATTA İSTANBULDA OLDUĞUM ZAMAN SİZİN TÜRBEYİ ZİYARET EDİYOM AMA GÖZBEBEĞİM SİVASSPOR!!![/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]YOK AMA BİZİM MAHALLEDE OTURUYOR...TANIRIM KENDİSİNİ..BEN BİR ZAMANLAR SENİN YOLDAYIM..HATTA İSTANBULDA OLDUĞUM ZAMAN SİZİN TÜRBEYİ ZİYARET EDİYOM AMA GÖZBEBEĞİM SİVASSPOR!!![/B][/QUOTE]
vay bende birgün Türkiyeye tasinirsam floryaya tasinacagim,, antrenmanlari hergün gormek icin.. bak sevindim buna,, Sivasin kotulugunu bende istemem tabiki sonucta bende Sivasliyim.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:59. |