![]() |
Arif abi böyle konuştukça hep karşılıklı diyolaga gidiyor böyle olmasını istemem. yazını okudum ben o yazınla ilgili söylemedim HEPİMİZ isteriz türk takımlarımız başarılı olsun perşembe günü bjk maçı var oda başarılı olur inşallah seneye SİVASIM avrupada olsa fena olmaz herhalde
HEPİNİZİ SEVİYORUM SAYGILAR |
Yurt disinda oynuyan bütün takimlarimizi destekliyorum. Insallah Fenerde cikacak grupdan.
|
fener gruptan çıkar . ama türkiye kupasındaki gruptan çıkar. çünkü türkiye kupasındaki maçlarda kendi fenerasyonları ve cem papilaları var.
gel gelelim avrupaya. fenerin şuanda almış olduğu puanlar bile mucize. fenerkim gruptan çıkmak kim. onlarhakemlerle pis işlerle maç kazanmaya alışmışlar. avrupada beleşten maç kazanma yok. GRUPTAN ÇIKAMAZLAR. |
[QUOTE=heryerdeyiz61]okuyanda bunları gerçek sanacak. omaçta sadece unutulmaz oyuncumuz şotayı tribünlere çağırtdık. bugün olsun yne çağırırız. gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolcumuzdu o . unutulmazımız.
şimdi güzel bi konuya değindin. soruyorum sana. fenerbahçeve diğer stadlarda milli maç olduğu zaman organizasyonu yapan futbol federasyonu o stada tam tamına 40 bin bayrak dağıttıda trabzonda neden en küçük bişey dağıtılmadı.? Trabzonspor klübü başkanının sayın bıçakcı bırakın bu organizasyonu biz yapalım demesine rağmen klübe hiç bi sorumluluk vermeden bütün bu kirli oyunların hazırlayıcısı olmuşlardır. ii bak. ve türkiyedeki basınında yapmak istediklerini anla. sizi iyi gaza getiriyorlar.!! [IMG]http://www.ts-67.com/html/modules/coppermine/albums/userpics/taraftarlar/normal_ta1.jpg[/IMG] [IMG]http://www.trabzonspor.org.tr/images/resimler/t3.jpg[/IMG][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]sen tahriklere vede bilir bilmez insanların bilmeden söylediklerini umursama trabzon seyircisi hiç öyle şey yaparmı. trabzon seyircisi vatanseverdir. pkk ya atıığı tokadı şu ülkde hiç kimse unutmadı unutamaz. rumlarla olan maçta kıbrısa verilen desteği kim unutalabilir. trabzon halkının vatanseverliğinden kimsesin şüphesi olamaz . kendini bilmez üç beş kişi çıkıp nifak tohumları serpecektir,ya tutarsa diye.[/COLOR][/FONT][/B] |
fener gruptan çıkarmı çıkmazmı artık beni hiç ilgilendirmiyor.
benim için sivas spor var. bir de ara sıra beşiktaşı takip ederim,nede olsa eski takımım. fenerin avrupa kupalarındaki hangi başarısını söyleyeceksiniz. adamlar şampiyon liginden 1 puan alırlar kahpe medya fener hakkında destanlar ve methiyeler düzmeye başlar. ya ne oldu alt tarafı bir puan aldı. bu hep böyle gitmiştir.,böylede gidecek. bu sene gene sonuncu olur,ama kaç puan aldıysa o onlara teseelli olur. ve uzun süre bununla idare ederler. |
1. PSV Eindhoven 11
2. AC Milan 9 3. Shalke 04 6 4. Fenerbahce 5 Bu grup bitse bitse böyle biter...Grubun en kötü iki takımı da sondan ikinci olurlar...Fenerbahçe yine Türkiye'nin puanlarını da düşürmeye devam eder..Yazık harcanan paralara, yapılan yatırımlara...Şu Fenerin yaptığını Türk futboluna hiçbir takım yapmadı ve biz hala Feneri övüyor göklere çıkartıyoruz....Zaten Fenerin ne olduğun da pazar günü göreceğiz.....NASIL EZİLECEK NASIL YERLE BİR OLACAK GÖRECEĞİZ...BÖYLE BİR SAVUNMASI OLAN TAKININ AVRUPADA NE İŞİ VAR? |
[QUOTE=heryerdeyiz61]fener gruptan çıkar . ama türkiye kupasındaki gruptan çıkar. çünkü türkiye kupasındaki maçlarda kendi fenerasyonları ve cem papilaları var.
gel gelelim avrupaya. fenerin şuanda almış olduğu puanlar bile mucize. fenerkim gruptan çıkmak kim. onlarhakemlerle pis işlerle maç kazanmaya alışmışlar. avrupada beleşten maç kazanma yok. GRUPTAN ÇIKAMAZLAR.[/QUOTE] burası sivasspora gönül verenlerin sitesi mi, forumu mu yoksa yol geçen hanı mı? her telden çalan adamlar bu forumda, sitede..gslisi var, fenerlisi var, şimdi bi de trabzonlu görüyorum..kardeşim sizin işniz gücünüz yok mu? haydi başka kapıya...trabzonun sitesi mi yok yoksa? hayret bi şey ya...Sakın bana Anadolu takımıyız ayağı yapmayın, gidin kendi sitenize....burda sivasspor haricinde başka taraftar görmek istemiyorum... |
Fenerbahçe'yi geçiniz artık.Bitsin artık diğer takım tartışmaları.Bizbize bakalım.Pazar' ne yaparız onu düşünelim.
|
topiğin konusu değiştirilmesin lütfen...
[color=red][b]fener İN GRUPTAN CIKACAĞINI SANMIYORUM!!!
O GRUPTAN PUAN ALMASI BİLE BÜYÜK BAŞARIYDI... BU KADAR I YETER DE ARTAR BİLE!!! fener SADECE TÜRKİYEDE BASARILI OLABİLİR... ODA HAKEM VE FEDERASYONUN KATKILARIYLA..... ZATEN 2 YILDIRDA BÖYLE OLUYOR!!![/b][/color] |
bende kendi adıma çıkmasını istemiyorum daha beter olurlar inşallah gitsinler bayan voleybol liginde oynasınlar filenin sultanları
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:00. |