![]() |
SİVASSPOR 0
MARDİNSPOR 0 BU Bir arkadaşın tahmini İSMİ ERDAL SİVASSPOR 6 MARDİNSPOR 0 BUDA BENİM TAHMİNİM |
bence mardin çok güçlü bir ekip onlara fazla gol atamıyacağımızı düşünüyorum mardinin sivasspora direneceğini düşünüyorum bence bu maç 3-2 sivasın üstünlüğü ile biter ve golleri ise mehmet yıldız ve ilhan atar inşallah yeneceğiz bu maçı :lol:
|
4-0 demistim, 5-0 yaptim
|
bu mac´ta maalesef zorlanacagiz, hatta berabere kalirsak iyi, cünki cok eksigimiz var. yazik olacak ama bence[b] 1-1 [/b]berabere kalicaz ve rövansi da alamicaz. :oops: [/b]
|
[quote=skywriter][size=6]Mardin macinda cok onemli eksiklerimiz olacak. Can, Muhammet Ali ve Serkan cezali olacak sanirim. Bu karsilasmada yine zorlanabiliriz...
Sivasspor 2 - Mardinspor 1[/size][/quote] ERKEK AĞIRLIKLI BİR SİTE OLARAK BİR BAYANIN FUTBOL BİLGİSİ VE TAHMİNİNİ NE KADAR CİDDİYE ALIRSINIZ BİLMİYORUM AMA, ÖNCELİKLE SKYWRITER'IN GÖRÜŞÜNE KATILIYORUM. GERÇEKTEN ÖNEMLİ EKSİKLERİMİZ WAR BU HAFTA. AMA BİZ 9 KİŞİYKEN BİLE GALİBİYETE KENETLENİP BAŞARDIYSAK, BU HAFTA MARDİN'İ DE DEVİREBİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BENİM İÇİMDEN GEÇEN SKOR: SİVAS 3- MARDİN 0[size=7][/size][size=1][/size] |
[quote=VIKING][quote=skywriter][size=6]Mardin macinda cok onemli eksiklerimiz olacak. Can, Muhammet Ali ve Serkan cezali olacak sanirim. Bu karsilasmada yine zorlanabiliriz...
Sivasspor 2 - Mardinspor 1[/size][/quote] ERKEK AĞIRLIKLI BİR SİTE OLARAK BİR BAYANIN FUTBOL BİLGİSİ VE TAHMİNİNİ NE KADAR CİDDİYE ALIRSINIZ BİLMİYORUM AMA, ÖNCELİKLE SKYWRITER'IN GÖRÜŞÜNE KATILIYORUM. GERÇEKTEN ÖNEMLİ EKSİKLERİMİZ WAR BU HAFTA. AMA BİZ 9 KİŞİYKEN BİLE GALİBİYETE KENETLENİP BAŞARDIYSAK, BU HAFTA MARDİN'İ DE DEVİREBİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BENİM İÇİMDEN GEÇEN SKOR: SİVAS 3- MARDİN 0[size=7][/size][size=1][/size][/quote] [color=red][size=6]bu site sadece erkek agirlikli bir site degil bu siteye bircok bayan hemserilerimizde aktif bir sekilde katiliyor sizinde devamli formlarda yazilarinmizi görürsek seviniriz ayrica bu site sivasa gönül vermis sivasspora sevdalanmis herkesin sitesidir onun icin herkes SIVASLI olamaz SIVASSPORLU olamaz[/size][/color] |
pazar gunu yer kırmızı gok beyaz olacak ve SİVASSPOR yagmur olup mardının uzerıne yagacak ve skor 5=1 olacak
|
[quote=VIKING][quote=skywriter][size=6]Mardin macinda cok onemli eksiklerimiz olacak. Can, Muhammet Ali ve Serkan cezali olacak sanirim. Bu karsilasmada yine zorlanabiliriz...
Sivasspor 2 - Mardinspor 1[/size][/quote] ERKEK AĞIRLIKLI BİR SİTE OLARAK BİR BAYANIN FUTBOL BİLGİSİ VE TAHMİNİNİ NE KADAR CİDDİYE ALIRSINIZ BİLMİYORUM AMA, ÖNCELİKLE SKYWRITER'IN GÖRÜŞÜNE KATILIYORUM. GERÇEKTEN ÖNEMLİ EKSİKLERİMİZ WAR BU HAFTA. AMA BİZ 9 KİŞİYKEN BİLE GALİBİYETE KENETLENİP BAŞARDIYSAK, BU HAFTA MARDİN'İ DE DEVİREBİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BENİM İÇİMDEN GEÇEN SKOR: SİVAS 3- MARDİN 0[size=7][/size][size=1][/size][/quote] [color=darkred][i][b]BU KADAR ÇEKİNMEYİN.O OYUNCULAR YOKSA BAŞKALARI WAR.GALİBİYETTEN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ....[/b][/i][/color] |
MARDİNDEN RÖVANŞI ÖYLE BİR ALACAZ Kİ GARDAŞLAR SİZ MERAK ETMEYİN :wink: :wink: :wink: :wink:
TAHMİNİM: SİVASSPOR:2 MARDİN :1 |
[quote=AyhanBayrak][quote=VIKING][quote=skywriter][size=6]Mardin macinda cok onemli eksiklerimiz olacak. Can, Muhammet Ali ve Serkan cezali olacak sanirim. Bu karsilasmada yine zorlanabiliriz...
Sivasspor 2 - Mardinspor 1[/size][/quote] ERKEK AĞIRLIKLI BİR SİTE OLARAK BİR BAYANIN FUTBOL BİLGİSİ VE TAHMİNİNİ NE KADAR CİDDİYE ALIRSINIZ BİLMİYORUM AMA, ÖNCELİKLE SKYWRITER'IN GÖRÜŞÜNE KATILIYORUM. GERÇEKTEN ÖNEMLİ EKSİKLERİMİZ WAR BU HAFTA. AMA BİZ 9 KİŞİYKEN BİLE GALİBİYETE KENETLENİP BAŞARDIYSAK, BU HAFTA MARDİN'İ DE DEVİREBİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BENİM İÇİMDEN GEÇEN SKOR: SİVAS 3- MARDİN 0[size=7][/size][size=1][/size][/quote] [color=red][size=6]bu site sadece erkek agirlikli bir site degil bu siteye bircok bayan hemserilerimizde aktif bir sekilde katiliyor sizinde devamli formlarda yazilarinmizi görürsek seviniriz ayrica bu site sivasa gönül vermis sivasspora sevdalanmis herkesin sitesidir onun icin herkes SIVASLI olamaz SIVASSPORLU olamaz[/size][/color][/quote] Ayhan abime katiliyorum. Burasi Sivasspor sitesi :D :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:01. |