SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SON TRANSFER OLIVIERA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6037)

skywriter 03.02.2006 21:07

-->: SON TRANSFER OLIVIERA

[QUOTE=ReDYiGiDo][B]İŞTE SON TRANSFER OLİVEİRA..[/B] [COLOR="Red"][I](Valla Bulmak için Çok Uğraş verdim..)[/I][/COLOR]

[B]İsim:[/B] FRANCISMAR
[B]Uzun İsim:[/B] Francismar Carioca de Oliveira
[B]Posizyon:[/B] Forvet
[B]Doğum Tarihi[/B]: 18/4/1984
[B]Milliyeti:[/B] Brezilya
[B]Yetiştiği Takım:[/B] Ubá (MG)
[B][B]Boy:[/B] 1,72 m
Kilo:[/B] 63 kg
[B]Oynadığı Takımlar:[/B] América-MG (2005); Cruzeiro (2005)[/QUOTE]
Ugrasin icin tesekkurler, eline saglik. Ama sanirim bu bizdeki Oliviera degil. Bizim Oliviera 2005 yilinda Portuguesa takiminda forma giyiyormus. Ayrica aciyurt isimli arkadasin verdigi haberdeki resme pek benzemiyor. Yine de tekrar tesekkurler..

ErdalGüler 03.02.2006 21:10

İnşallah iyi bir golcüdür.. ve takıma aradığımız golleri kazandırır.

ReDYiGiDo 03.02.2006 21:10

[QUOTE=skywriter]Ugrasin icin tesekkurler, eline saglik. Ama sanirim bu bizdeki Oliviera degil. Bizim Oliviera 2005 yilinda Portuguesa takiminda forma giyiyormus. Ayrica aciyurt isimli arkadasin verdigi haberdeki resme pek benzemiyor. Yine de tekrar tesekkurler..[/QUOTE]

O zaman ismi Oliveira değil CÜNKÜ bundan başka 22 yaşında oliveira bulamazsınız..

skywriter 03.02.2006 21:12

[QUOTE=ReDYiGiDo]O zaman ismi Oliveira değil CÜNKÜ bundan başka 22 yaşında oliveira bulamazsınız..[/QUOTE]
Haklisin. Oliviera olabilir, Olivieira olabilir, Olivierra olabilir, secenek cok. Ama Portuguesa takiminda bu isimlerin herhangi bir benzerini bulamadim maalesef..

ReDYiGiDo 03.02.2006 21:14

[QUOTE=skywriter]Haklisin. Oliviera olabilir, Olivieira olabilir, Olivierra olabilir, secenek cok. Ama Portuguesa takiminda bu isimlerin herhangi bir benzerini bulamadim maalesef..[/QUOTE]

Neyse artık iyice karıştı. Eger gelirse kesin olarak o zaman ne olduğu belli olur ismininde cismininde Hayırlısı..

skywriter 03.02.2006 21:15

[QUOTE=ReDYiGiDo]Neyse artık iyice karıştı. Eger gelirse kesin olarak o zaman ne olduğu belli olur ismininde cismininde Hayırlısı..[/QUOTE]
Hayirlisi elbette. Zaten su an Sivas'taymis, bir hafta denenecekmis. Ama profesyonel bir oyuncu oldugunu sanmiyorum, genc takimda falan oynamis olabilir. Herneyse..

ReDYiGiDo 03.02.2006 21:17

[QUOTE=skywriter]Hayirlisi elbette. Zaten su an Sivas'taymis, bir hafta denenecekmis. Ama profesyonel bir oyuncu oldugunu sanmiyorum, genc takimda falan oynamis olabilir. Herneyse..[/QUOTE]

Ok. Anlasıldı. insallah iyi bir oyuncudur ve takımımıza faydalı olur..

rallicifurkan 03.02.2006 21:21

bu oyuncu süper inşallah gerçekleşir ben bir kaç kez maçını seyretmiştim saten kendiside mutlu değimiş takımında.

skywriter 03.02.2006 21:21

[QUOTE=rallicifurkan]bu oyuncu süper inşallah gerçekleşir ben bir kaç kez maçını seyretmiştim saten kendiside mutlu değimiş takımında.[/QUOTE]
Hangi oyuncudan bahsediyorsun Furkan, hangi takimda macini izledin?

ReDYiGiDo 03.02.2006 21:25

[QUOTE=rallicifurkan]bu oyuncu süper inşallah gerçekleşir ben bir kaç kez maçını seyretmiştim saten kendiside mutlu değimiş takımında.[/QUOTE]

biz sabahtan beri tartışıyoz helal olsun Furkan çözmüş olayı Nerede gördün yahu:) :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:48.