![]() |
İNŞALLAH BU SEFER BENDE ORDA OLURUM
AMA ÇOK ZOR |
[QUOTE=gakgo58]erteleme yok arkadaşlar..
Sadece yerini değiştirmek daha mantıklı.. maçın oynanacağı maltepe stadına yakın bir yerde yaparsak katılım daha fazla olur.. herkes maça gelecek nasılsa... bir iki saat önceden cıkıp toplantıyada katılmış oluruz DJ murat'tın dediği gibi sivastaki arkadaslarda sabah erken inerler onlarda katılır bu toplantıya.. bence süper olur.. Haydi Maltepe civarında oturanlar uygun bir yer belirleyip bu foruma yazın lütfen !!!!!![/QUOTE] HAKKI ABİ DOGRU SOYLUYORSUN AMA BIR AN ONCE YER KONUSUNU BELIRLEMEK LAZIM |
[QUOTE=gakgo58][B]Arkadaşlar;
ilk toplantımızda 05 şubatta tekrar buluşmak için anlaşmıştık.. ancak, bu hafta sivassporun Samsun maçı büyük bir ihtimalle aynı gün ve aynı saatte olacak.. dolayısı ile bizim toplantı yeri ve saati konusunda yeni bir düzenleme yapmamız gerekir diye düşünüyorum.. Maç büyük bir ihtimalle Maltepede saat 14.00 de olacağından saat sabah 09:00 da maltepe civarında uygun bir yerde (buraya yakın oturan arkadaslar bir yer araştırması yapsınlar..Arif abi buraya yakın bildiğim kadarı ile) buluşursak hep 2. toplantımızı gerçekleştirmiş oluruz hemde toplantıdan sonra topluca maça gideriz..[/B][/QUOTE] Evet Hakkı iyi düşünmüşsün bu konuyu aynı toplantımızla çakışıyor ne yazıkki maç saati.Bu konu üzerinde düşünelim ve sonucu buraya açıklayalım. |
[QUOTE=gakgo58][B]Arkadaşlar;
ilk toplantımızda 05 şubatta tekrar buluşmak için anlaşmıştık.. ancak, bu hafta sivassporun Samsun maçı büyük bir ihtimalle aynı gün ve aynı saatte olacak.. dolayısı ile bizim toplantı yeri ve saati konusunda yeni bir düzenleme yapmamız gerekir diye düşünüyorum.. Maç büyük bir ihtimalle Maltepede saat 14.00 de olacağından saat sabah 09:00 da maltepe civarında uygun bir yerde (buraya yakın oturan arkadaslar bir yer araştırması yapsınlar..Arif abi buraya yakın bildiğim kadarı ile) buluşursak hep 2. toplantımızı gerçekleştirmiş oluruz hemde toplantıdan sonra topluca maça gideriz..[/B][/QUOTE] [B][I]ABİ MANTIKLI AMA BIRAN ONCE ORGANIZASYON YAPILMASI LAZIM YER AYARLANMASI LAZIM BUNLA ILGILENECEK GONULLU ARKADASLAR VARSA ARASTIRMA ICINE GIRSINLER FAZLA BI ZAMANIMIZ YOK [/I][/B] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]MAÇ İLE AYNI GÜNE DENK GELİYOR ..YOĞUN BİR TALEP OLUR..BİZ O SAATLERDE YOLDA OLURUZ...[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
Kesin açıklama bu akşam saat 22 den sonra yapılacaktır.Lütfen açıklamayı bekleyin ve varsa farklı tekliflerinizi de iletin ki çoğunluğa uygun bir karar vermiş olalım.
|
[QUOTE=sivaslıavukat]Kesin açıklama bu akşam saat 22 den sonra yapılacaktır.Lütfen açıklamayı bekleyin ve varsa farklı tekliflerinizi de iletin ki çoğunluğa uygun bir karar vermiş olalım.[/QUOTE]
ben maçtan önce statyuma yakın bir yerde olsa ii olur diye düşünüyorum:) |
[QUOTE=nazimgulturk]İNŞALLAH BU SEFER BENDE ORDA OLURUM
AMA ÇOK ZOR[/QUOTE] BEKLERİZ NAZIM İNSAN İÇİNE ÇIK OLUM BİRAZ ÇALIŞ ÇALIŞ NEREYE KADAR TANSAŞI SENMİ KURTARACAN :=))) |
-->: 5 Şubat Dernek Toplantısı!!!
arkadaslar,
kesin olmamakla beraber toplanma yerimiz 05 Şubat pazar günü saat 09:00Maltepe Merkez camii olarak düşünüyoruz.. Arif abi orada oturuyor..stada cok yakınmış Merkez camii. Yürüyerek 10 dakika diyor.. ve Merkez caminin civarında oturabileceğimiz birçok çaybahcesi ve cafe mevcutmuş. bana görede en mantıklısı burada buluşmak.. |
-->: gakko abi ?????????????????????
[QUOTE=gakgo58]arkadaslar,
kesin olmamakla beraber toplanma yerimiz 05 Şubat pazar günü saat 09:00Maltepe Merkez camii olarak düşünüyoruz.. Arif abi orada oturuyor..stada cok yakınmış Merkez camii. Yürüyerek 10 dakika diyor.. ve Merkez caminin civarında oturabileceğimiz birçok çaybahcesi ve cafe mevcutmuş. bana görede en mantıklısı burada buluşmak..[/QUOTE] sevgili gakko abi bana u zak ama hemde maçda olucam erkenden merkez camii dediğin yerde olurm.beni almayı unutmayın. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:39. |