SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   FELAKET KAPIDA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6193)

Dağcı 14.02.2006 07:41

GÖZ GÖRE GÖRE GELDİK BU DURUMA :(

10 hafta boyunca galip gelememek. Ligin sonuncusu ile aramızda sadece 7 puan fark kaldı. Yönetimin çok daha önce radikal kararlar almasını beklerdim.

Yönetim bence ilk devre biter bitmez Lorant'la ilişkiyi keserek yeni bir teknik adamla iş başı yapmalıydı. Devre arasında futbolcuları da tanır alışırlardı.

Devre arası diğer takımlar çok iyi transferler yaptılar. Bunun sonuçlarını herkes görüyor. Biz ise elimizdeki kıymetli oyuncularımızı doğru düzgün hiç faydalanmadan ya sattık, yada kiraladık. Aldığımız oyuncular ise onlardan hiç de iyisi değil... Bu transfer mantığını çözebilmiş değilim...

RÜTBESİZ ASKER 14.02.2006 07:58

-->: FELAKET KAPIDA

Bu karamsarlığı artık üzerimizden atalım yiğidolar gol kısırlığı çekiyorduki,Edson ile inşallah son bulacak ikinci devre oynadığımız maçlardan bu konuda haklısınız ama o karanlık günler inşallah geride kalacaktır.Ben artık şahsen ümitliyim.gol atma sorunumuz artık olmayacak gibi geliyor bana

1967_CLUB_ÖZGÜR 14.02.2006 10:37

[QUOTE=mermerbey58]allahım sivası koru..
yiğidoyuz. felaketlerde aşarız.[/QUOTE]

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]AAMİİİNNNN....İNŞALLAH BU GÜNLERDE GEÇECEK.....[/FONT][/CENTER][/B]

DJMuRaT 14.02.2006 12:03

[B][FONT="Comic Sans MS"]Hocada gitti bu zor günlerde...takımımıza sahip çıkalım..ancak..Ey LoranT!!!Muhammed Aliyle İlhanı Niye gönderdin o zman????[/FONT][/B]

bulent58 14.02.2006 13:15

sivassporu yıllar sonra süper ligde gördük eğer bir düşerse torunlarımız ancak görür onun için lütfen bu takıma sahip çıkıp evimizde 3-4 tane maçı alalım ve bu seneyi kurtaralım sonrada bir güzel kurumsallaşıp ligde gençlerbirliği, ankaragücü, gaziantep gibi kalıcı bir takım olalım biz çok uçtuk vay 4. vay 5. büyüğüz ben 4. 5. büyük değil ben memeleketimin takımını daima süper ligde görmek istiyorum

bulent58 14.02.2006 13:15

sivassporu yıllar sonra süper ligde gördük eğer bir düşerse torunlarımız ancak görür onun için lütfen bu takıma sahip çıkıp evimizde 3-4 tane maçı alalım ve bu seneyi kurtaralım sonrada bir güzel kurumsallaşıp ligde gençlerbirliği, ankaragücü, gaziantep gibi kalıcı bir takım olalım biz çok uçtuk vay 4. vay 5. büyüğüz ben 4. 5. büyük değil ben memeleketimin takımını daima süper ligde görmek istiyorum okadar

erhan5834 14.02.2006 23:30

[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]AAMİİİNNNN....İNŞALLAH BU GÜNLERDE GEÇECEK.....[/FONT][/CENTER][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]her düşüşün bi çıkışı var amin gardaş geçer elbet...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

TracyMcGrady58 14.02.2006 23:47

takim yeni cihti hemen panige kapilmamiza gerek yok.her takim düsüs yasiyabilir helede yeni cihan takimlar.hemen hedef büyülttük.önce hedefimiz ligde kalici olmah.yavas yavas büyütecez hedeflerimizi

serhankaburcuk 15.02.2006 18:11

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İyi günde herkes taraftardır önemli olan kötü gündede taraftar olabilmek...Felaket diye bişeyi ben duymak istemiyorum takımımız halen ilk 10 un içinde ve geride koskoca bir 14 maç var...Herşey olabilir biz kenetlenmeliyiz....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:13.