![]() |
-->: TUT SÖZÜNÜ MUSTAFA SARIGÜL
[QUOTE=SONMEZ][B]UNUTULMAMALI Kİ;
UNUTMAYANLAR, TUTULUR; UNUTANLAR UNUTULUR...!!![/B][/QUOTE] [B]cok baska da söylenecek bişey yok mu lafım üstüne..[/B] |
Bu konuyu bizzat Mustafa Sarigüle ileten varmi acaba?
Kim bizi bu konu hakkinda bilgilendirebilir.Istanbul`da yasayan hemserilerimiz bu konuda bize yardim edemezlermi? |
[QUOTE=1967_Dernek_Ayhan][B][COLOR="Blue"]arkadaşlar lütfen bu linki koplyalayıp[/COLOR][/B] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6272[/url]
[B][COLOR="Blue"]bu adrese gönderelim..... [/COLOR][/B] [email]sarigul@mustafasarigul.com[/email][/QUOTE] Kardeş dediğin gibi yaptık. Bakalım sonuç alabilecek miyiz?.... |
keşke elimizden gelsede biz alsak benim elimde para olsa hepsi sivasa feda olsun
|
Arkadaşlar buradan boş sözlerle kızmak fayda getirmez. Şu an yapabileceğimiz en faydalı iş Mustafa Sarıgül'ün e-posta adresine en azından 250-300 civarında tepki ve istek postaları göndermektir. Bu foruma girip yazıları okuyan herkesi tepki ve istek postası atmaya davet ediyorum.
Başkaları atar bize ne gerek var demeyin. Lütfen duyarlı olun..... |
delikanlı adam sözünü tutsun sivasa karşı kimse yapamayacağı işin altına girmesin bize yamuk yapılmaz
|
GARDAS, NERDEN CIKTI BU OTOBÜS SÖZÜ, BAYRAM DEGIL, DÜGÜN DEGIL (SECIM) DEGIL.
BENCE BU SÖZ SECIMDEN EVVEL VERILEN BIR SÖZDÜR. POLITIKACILARIN YAPTIGI BIR POLITIKADIR.DAHA ÖGRENEMEDINIZMI? |
Arkadaşlar e-posta göndermeye devam ediyor muyuz?....
Haydi.... Durmayalım. Bu foruma giren herkesin en az bir e-posta göndermesini istiyorum. Herşey Sivasspor için...... |
MUSTAFA SARIGULUN SOZUNDE DURACAGINI SANMIYORUM CUNKU ODA BIR POLITIKACI
|
Unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar!!!!!
[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Mustafa Sarıgül bence sözünü tutacak ve gereken hediyeyi Sivasa yollayacaktır...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:28. |