![]() |
-->: EDSON KADRODA YOK
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]alla alla edsonu niye kadrodan çıkarmış..kim oyanayacak:confused: [/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B]walla yaw kım oynuyucak yoksa anderson iyileştı mı?:confused: [/B] |
ya ofansif oynadigimiz oyunlarida gördünüz gardas tamamen dagiliyoruz defans anlayisimiz kayboluyor samsun ve manisa maclarinda gördük ücer tane yedik
|
o yüzden bizim icin en iyisi defan oyunudur merak etmeyin bir gol bulursak yemeden mac ilk golu atarsak yani galibiyetle ayriliriz
|
hocanın taktiği maktiği yok...yine gidip ölümüne savunma yapacaz..şanslıysak sıfır sıfıra bağlarız...eğer çok çok şanslıysak 1 gol atar kazayla kazanırız...maç kazanmaya teşebbüs dahi etmeden bu ligde nasıl kalacaz merak ediyorum...
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]O KADAR YAZDIK HAFTA BOYUNCA EDSON MAÇTA OYNAYACAK DİYE SAĞ OLSUN LORANT BİZİ YALANCI ÇIKARDI...:([/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
Devre arası kampına katılamadığı için idman eksikliği olabilir.
|
NERDE BU GOLCÜLER!!
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
SİVASSPOR 2 HAFTADIR FIRSAT TEPİYOR Bİ GOLCÜMÜZ ÇIKSADA GOL ATSA SİVAS ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK. AMA BEKLEYİN DAHA ANDERSONLA EDSON KENDİNİ GÖSTEREMEDİ 2. YARI, BU İKİ BRAZİL ÇOOK GÜZEL ŞEYLER YAPACAK İNANIYORUM ERCİYES MAÇINDA VE DENİZLİ MAÇINDA GÖRECEKSİNİZ.
|
-->: NERDE BU GOLCÜLER!!
BİLDİĞİNİZ GİBİ ANDERSON SAKATLIKTAN YENİ ÇIKTI İLK CEZASINI ALDI 2. YARI 2 SARI KARTLA. ERCİYES MAÇINDADA FAVORİM OLACAK.
|
ah tam edsonluk macti trabzon maci.niye almadi daha halen anlamadim.adami kadroya almassa adam nasil gol sözünü tutsun.ama insallah erciyese atacah
|
LORANTIN WARDIR ELBET BİR BİLDİGİ BELKİDE EDSON TAM ANLAMIYLA HAZIR DEGİLDİ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:09. |