![]() |
BEN TAKIMLARI YAZMIYORUM
BIR SIRADA OLURUZ ISTE KISMET BUDA DUA EDINKI SIVASSPORUMUZ IYI CIKA :wink: |
[quote=Bilmiyorum][quote=Bilmiyorum][quote=Bilmiyorum]1-galatasaray
2-fenerbahçe 3-trabzonspor 4-beşiktaş 5-ankaraspor 6-denizli 7-gençlerbirligi 8-konya 9-malatya 10-gaziantep 11-rize 12samsun 13-SİVASSPOR 14ankaragücü 15-kayseri 16-manisa 17-k.erciyes 18.diyarbakır[/quote][/quote] bence gerçekçi olmak gerekirse bu sene 12-13. falan oluruz yönetim de zaten ilk sezon böyle bir sonuç istiyor kimse kendini kandırmasın bu takım ancak ilk 11 e girer[/quote] |
arkadaslar biraz gercekci olalim ben burada yani almanya kampinda sivasimizin iki macini izledim ve bana pek umut vermedi bugünde ücüncü macina gidicem osnabrück macina insaallah yeneriz ve en kötü ihtimalle ligi 15 inci bitirirsek ne mutlu bize
|
3.Bjk
4.Gençlerbirliği 5.SİVAS 6.Fenerbahçe |
9-SİVASSPOR
|
1-Fenerbahçe
2-Trabzon 3-Beşiktaş 4-Galatasaray 5-Ankaraspor 6-Konya 7-Denizli 8-Gençlerbirliği 9-Gaziantep 10-SİVAS 11-Ankaragücü 12-Ç.Rize 13-malatya 14-Kayseri 15-Dİyarbakır 16-V.Manisa 17-K.Erciyes 18-Samsun böyle olur |
Sivas spor un düşmeyecegine eminim
İlk 10 içinde yer alacagımızda büyük ihtimal görünen köy:) Bence düşmesi gerekenler ANKARAGÜCÜ(2. LİGDE ŞAMPİYON OLMADAN PAŞALARIN İSTEGİYLE LİGE ALINDILAR BENCE 2.LİG DE OYNAMASI HAKEDİP ÇIKMASI LAZIM HEM BELKİDE 1. LİGDE ŞİKE OLAYLARI AZALIR KAMUOYUDA RAHAT NEFES ALMIŞ OLUR.) DİYARBAKIR ( BÖLGEDE TERÖR AZALSIN DİYE 1. LİGDE BIRAKILIYOR DEVAMLI VE HAKETMEYEN TAKIMLAR LİGDEN YOLLANIYOR) SAMSUNSPOR( BU SENE KRİZDE OLDUKLARI APAÇIK ORTADA YÖNETİM RESMEN KAÇTI YETERİNMCE LİGDE KALDIKLARI YETER YERLERİNİ SİNERJESİ OLAN YENİ TAKIMLARA MESELA MARDİN YADA ELAZIG BIRAKMALARI LAZIM) |
1. trabzonspor
2. galtasaray 3. fenerbahce 4. besıktas 5. gaziantep 9. SİVASSPOR gonulmuzden gecne budur ınş. da oluır |
bence büyük ihtimalle bir kayseri takimi düser
bence diyarbakirda düssün |
Ligden düşeceğini tahmin ettiklerim;
K.erciyesspor, Diyarbakırspor, Ankaragücü |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:26. |